Arama sonuçlarınız

1. ExCeLLeNT

Ekran Kartı Yükseltmek İstiyorum Tavsiye ???

RX480 kullanıyorum directx 11de 1060la başa baş gitselerde directx 12 de daha performanslı bir kart. Fiyat performans konusunda da piyasanın en iyisi şuan. İ5 6402P ile kullanıyorum şimdilik dar boğaz sıkıntım olmadı. Ama ekran kartı biraz büyük kasaya zor sığdı ki 1060 daha da büyük diye...
  2. ExCeLLeNT

ViperFX Android'Root' Kaliteli Müzik

Forumu siteyi takip etsemde aylardır girmiyorum hesaba öyle dışardan izliyorum da bugün gireyim dedim yeni gördüm mesajını. Kesik kesik çalması senin telefonunla alakalı daha doğrusu yazılımla. Ya cpuz tarzı bi programla ekran kapanınca işlemci hızını çok düşüğe indiriyorsun veya kendi öyle...
  3. ExCeLLeNT

200TL'ye Klavye+Mouse+MousePad

Everest Rampage Spectra r5 50 tl everest sgm x7 30 tl idi hepsiburada da en son. Mouse dpi ayarlı 4 led seçeneği müthiş tasarım ele oturuş klavyede 7 farklı ledli o da müthiş tasarımlı gayet rahat kullanışlı bir klavye. Ben aldım herkese tavsiye ediyorum.
  4. ExCeLLeNT

M2 Root

Androidde rootlanamıcak cihaz yoktur. Sonuçta açık kaynak bir sistem. Herşey yapılabilir. Sadece nasıl yapacağını bilmek önemli. Burada sen m2 root yerine wildfire s root xperia z root desen ben yardımcı olurdum. Ama m2 diyince olamıyorum çünkü bilmiyorum. Bilen adam yazar demekki bilmiyorlar.
  5. ExCeLLeNT

Forum Dh Rezil Bir Site

Neden böyle düşünüyorsunuz. Her kafadan insanlar bar. Olacak tabikide mükemmel olmasını bekleyemezsiniz. Sdnyi ben çok seviyorum. Ama ekşisözlük kadar çok bilgi bulabilecpeiniz bir forum dh. Bir arabanın 1.4 1.6 farklarını çeşitli bilinmeyen araba modellerini özelliklerini ufak tefek bilimum ev...
  6. ExCeLLeNT

HepsiBurada iade

Hepsiburada iade konusunda en kral firma bence. Kılıf almıştım. Rengi farklı gelmişti iade etmeye üşenip bi süre kullanmıştım başka birşeti iade etmem gerekri onuda yanında iade ettim. 2 3 ay kullanmıştım. Kabul ettiler. Takamayıp anasını ağlattığım ekran koruyucuyuda kabul ettiler. En iyi...
  7. ExCeLLeNT

En ucuza en performanslı sistem tavsiyesi

Bu fiyata güncel oyunları yüksek ayarda oynayamazmıyım ?
  8. ExCeLLeNT

Yokmudur düşüncesi olan ?
  9. ExCeLLeNT

Dün pc bozuldu yandı heralde güç kaynağı gitti fişi takınca pc çalışmasa düğmesine basmasanız bile yanık kokusu gelmeye bailadı. Bu arada 11 senelik bilgisayar. Babam bıktı artık yenisini alalım diyor. Bana gta 5i mümkünse yüksek değilse normal ayarlarda 1500e ayrı 2 bine ayrı bi pc...
  10. ExCeLLeNT

Netflix Türkiye'de!

130 kadar ülkede hizmete girdi. Şuan nabız yokluyorlar. Talebe vs göre o ülke için hizmeti baya geliştirirler. Siz oo lu yok bu yok düzelince alırım derse herkes netflix bakar tr pazarında iş yok sal.
  11. ExCeLLeNT

Mafia 3'ün Çıkış Tarihi Göründü!

Hikaye bakımından mafia hep güzeldi oyun dünyasının en iyilerinden. 2. Oyunun sonuda açık kalmıştı. 2de yarattıkları karakterde oyun dünyasının en karizmatik karakteriydi. İlk oyundaki senaryoya dencek hiç bi laf yok zaten. Az kaldı pcyi değişiyim hele.
  12. ExCeLLeNT

Lütfen Yardım Beyler ...!

Sadece aynı oyundamı başka oyunlarda veya normalde yapıyormu ? Ayarları düşürerek falan dene veya sürücü güncellemesi veya düşürmesi yapabilirsin.
  13. ExCeLLeNT

32 bit bilgisayarı 64 bit'e çıkarabilrmiyim?

Sistemin 4gb olmasada 64 bit yapabilirsin. 64 bit donanımsal birşey veya bios ayarı veya değişik bir yazılım değil. Her windows versiyonunun 32 bit ve 64 bit sürümleri vardır. 32 bit yerine 64 bit cd ile formatlıcaksın bu kadar.
  14. ExCeLLeNT

İphone 6S 16 GB - Sony Z5 Premium - LG G5 mi ?

4k ekran her zaman değil video ve resimlerde aktif sadece. Bence gayet güzel. Teknoloji böyle gelişiyor. Gereksiz diye geçiştiremezsinizki. Bugün sony koyar yarın lg koyar öbür gün appleada sıra gelir. Büyük ekran mevzusu gibi. Teknoloji böyle gelişecek.
  15. ExCeLLeNT

Aradığım özelliklere uygun telefon tavsiyesi

Z5 diyeceğim ama 2binden pahalı. Z5 compact diyeceğim ama onunda ekranı 5inçten küçük.
  16. ExCeLLeNT

SDN Sokakta #1 Cep telefonunuza nasıl bir özellik eklemek isterdiniz?

Valla açıkçası bende bir firmanın başında olsam herşeyin en iyisini koymam. İstersen 30 bin veriyor ol. Benimde para kazanmam lazım ve kendi topuğuma sıkamam. Yani firmanın başında olsaydım böyle düşünürdüm. Ticaret piyasa bu.
  17. ExCeLLeNT

Nvidia mı AMD mi Kullanıyorsunuz?

Pahalıda olsa kalitedir nvidia. Amd kötü değil elbet ama nvidia cidden çok kaliteli.
  18. ExCeLLeNT

Elektrikli Porsche İddialı Geliyor!

Bilmeden konuşmayın yapabilirlerse daha iyi bile olur. Teslanın modelleri drag yarışlarına bile katılıyor. Stock halde. Ferrarilerle falan kalkıyorlar ki kalkışta tesla alıyor yüksek hızlarda kaybediyor.
  19. ExCeLLeNT

Burger King, Ürünlerinde At eti Olduğunu İtiraf Etti!

Popeyes burger sbarro kardeş firmalar tab gıda çatısı altında. Çindeki ve makedonyadaki burgerkinglerde bu firmaya ait. Patatesler atakeyden geliyor diğer gıdalar fasdat gıda denen firmadan. Kendi firmaları bunlar. Tab gıdada ata inşaata bağlı. Usta döner ile arbyste buraya bağlı. Türk ata...
  20. ExCeLLeNT

İPhone 5S 16 GB mı, HTC One M9 mu?

M9un kamerası ile ısınma sorunundan başka bir sorunu yok sanırım. Aksine ısınma sorununuda çözüyorlar. İşlemci downclock olmuş. Bunun antutu puanı dışında bir etkisi olacağını sanmıyorum. Multimedyada aşmış bir telefon. Bence gayet düşünülebilir. Zaten ses konusuna değinmeyeceğim bilen biliyor...
  21. ExCeLLeNT

S6 Edge süper kamera

İlkokulmu ortaokulmu ?
  22. ExCeLLeNT

Telefon Ana menüde 2ghz oyunda 800mhz olarak çalışıyor

Script olabilir. Yani işlemciyi oyunda 800 mhzde ayarlayan. Böyle bir şeyle karşılaşmadım ama virüs için iyi bir fikir belki virüs vardır.
  23. ExCeLLeNT

Msi Gtx 750ti fan sorunu

Fanlar dönmezmi. Ben ilk kez duyuyorum pcdeki fanların belli dereceden sonra çalıştığını. 1 hafta dokunma kasanın kapağını aç güç düğmesine bas ilk fanlar çalışıyor o başka bir şey demek istemiştir
  24. ExCeLLeNT

BMW, i3'ün Menzilini Uzatıyor!

Adamlar için tasarım ön planda değil demekki. Önemli olan içi. Aracı bi geliştirsinler menzili hızı yükseltsinler düzeltsinler tasarımı sonra düzeltir. Salak değil ya bu adamlar koskoca mühendisler. Onlarda biliyordur m3lere binip buna bakınca ne kadar çirkin olduğunu. Ama mevzu tipi değilki...
  25. ExCeLLeNT

Youtuber Nasıl Olunur?

Bataryayı uzatmanın yolları. Wifiyi 3gyi kullanmadığınız zamanlarda kapatın. Bunun gibi bi konu olmuş.
  26. ExCeLLeNT

Android cihazlara en kolay recovery yükleme yöntemi

Bu kolay bi yöntem değil. Zaten anlatım kafa karıştırıcı. Kolay yöntem dediğin işin en basitidir. Twrpyi tarı md5i bilmeyen adam nasıl becersin bunu. Kolay yöntem en basit şekilde bunları indirtip yükletmektir. Sen yüklü olan herşeyi pcye bağlamadan telden yüklemeyi anlatmışsın. En basiti şu...
  27. ExCeLLeNT

Rusya'ya vizesiz seyahat 1 Ocak'tan itibaren askıya alınıyor

O nato bu iş ikinizin arasında dedi.
  28. ExCeLLeNT

Apple Pencil Kalemtıraşla Açılırsa Ne Olur?

Ya arkadaşlar anlamıyorum. Adamın demekki parası var. Bende merak ediyorum mesela. Adam merak etmiş acaba ne olur yarın mbür gün espride bile kanka kalemtıraş var aççanmı diyilebilecej bişeyin cevabını vermiş. Benimde param olsa denerdim. Merak ettiğim böyle çok şey var. İsteyen istediğini yapar...
  29. ExCeLLeNT

Sony Z5 almaya değer mi?

1 sene önce araştırmışsın bir daha bakmamışsın sanırım. Kaç tane firmanın elinde patladı bu işlemci. Şimdi bu yeni varyasyonları. Koskoca firmalar hala bu işlemciyi kullanıyorsa vardır bir sebebi.
  30. ExCeLLeNT

Xperia Z1 whatsapp sorunu

İşte böyle anlamayan etmeyen insanlar sağda solda telefonu kötülüyorlar saçma sebeplerden dolayı. Sonra telefon kötü oluyor.
  31. ExCeLLeNT

Laptopa çay döküldü ses gelmiyor

Msi ne alaka ?
  32. ExCeLLeNT

Telefonun kulaklık çıkışı bozuldu

Temazsızlık vardır belki. Başka kulaklığın jak tam oturuyordur sendeki oturmuyordur falan.
  33. ExCeLLeNT

Sony xperia z1 mi m4 aqua mı ?

Arkadaş söyleneni söylemiş zaten ama katabiliyorsanıx biraz z2 alın. Vrya z3 compactta z2 fiyatlarında dolaşıyor.
  34. ExCeLLeNT

Arka Sokaklar yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Valla şaka maka mantıksız saçma yerleri olsada kendini tekrarladığı yerler olsada gayette zevkle izleten bir dizi. Bizden biri gibi oldu artık neredeyse.
  35. ExCeLLeNT

Komşularımın rahatsız olmasını istiyorum..!

Komşularından biri sensin galiba ?
  36. ExCeLLeNT

Galaxy S4 ve Note 3 için Android 6.0 Umudu!

Valla samsung tasarımda ve yazılımda kötü bu bilinen bir gerçek. Ayrıca exynosun yeni sürümlerini bilmem ama s5 dahil o zamana kadarki exynos işlemcileri fiyaskoydu. Ayrıca lollipop s3te bile yağ gibi. Arkadaşımın tele yapmıştım biliyorum. Cyanogenmod sağlamdır.
  37. ExCeLLeNT

Teknik servisi lmayan telefonları nasıl alıyorsunuz?

Sonylere htclere teleservice falan bakıyor. Onlarada bunlar bakacak. Bilinen markaları alsanda genelde bu bilinen teknik servislere gidiyorlar anlaşmalı olduklarından. Bunlarda anlaşmalıdır bu servislerle yüksek ihtimal
  38. ExCeLLeNT

Hacı Murat 124`Ü Nasıl Bilirsiniz :) Klasik severler bi baksın :D

Valla bizdeki 92 model altimanın şarampole yuvarlanıp 6 takla atmış hali var içinden sadece babaannenin gözlük camının kırıldığı başka bişe olmadığı. Kimse kaporta o kadar önemli değil demesin. Öldürmeyen Allah öldürmez. Son model mercedeslede ölen oluyor 80 model mercedeslede büyük kazadan...
  39. ExCeLLeNT

Paris'te terör saldırısı: 129 kişi öldü | Fransa'da olağanüstü hâl ilan edildi

Bir pkk yandaşı konsere gidip ölse konserdeki insan nasıl böyle olabilirmi diceksiniz ? O insanlar ortadoğuda müslümanlar ölüyor diye sevinmiştir. O insanlar türbanı çarşafı yasaklattılar. Sizin mantığınızla dünyanın en büyük suçlusu o konserde ölnüş olsaydı masum sayılacaktı.
  40. ExCeLLeNT

Facebook'dan Fransa'ya Destek

Adamsın. Şimdi inşaallah devam eder fransada terör olayları dicem al işte terörist falan dicekler. Ulan adamlar senelerdir müslüman katletti her suçu müslümanlara attı kaç bin insan hala daha hayatını kaybediyor kimsenin umrunda değil fransada bomba patladı dünya ayaklandı. Başımızdakilerde bi...
  41. ExCeLLeNT

Her neyse kardeş senin konuna gelelim. Alın. Ciddiyim bakın bu dünyaya 2 kez 3 kez gelmiyoruz. Heves ettiyseniz alın. Zaten çok bişe değil parası can yakacak kadar. Masrafı ne kadar olabilirki en fazla. Ayrıca temiz güzel değilse 2010 mercedeste sıkıntı çıkarır. Alın götürün baktırın çürüğüne...
  42. ExCeLLeNT

Mantıksız cevap yazmayalım arkadaşım. 92 model nissan altima aldık benzin deposuna kadar herşeyi düğmeli otomatik sunroof munroof babam frenler sıkıntılı dedi niye dedim çok sert anında duruyor arkadan vururlar dedi bak 92 model he. Baktırdık hiç bir şeyide yok. 2005 clioya bineceğime lineaya...
  43. ExCeLLeNT

Şu telefonlarlar hangisi alınmalı (Htc m9, Sony xperia Z5,note 5, LG G4)

Benim arkadaşımda note 3 kullanıyor. Diğer ülkelerden kaç ay sonra 5 güncellemesi aldı telefon. Tamam samsungun adam akıllı tek serisi note. Ama xperia varken htc varken noteun kalemi dışında bir artısı yok diğerlerinden.
  44. ExCeLLeNT

Asus Turbo GTX vs. Asus Strix GTX 970

Valla sen bilirsin ben olsam param varken daha iyisini alırım. Yani benim huyum böyle elimdeki daha iyisine yetiyorken düşünmem harcarım. Mantıklı olan ucuz olanı alman haklısın 90a bile yaklaşmak zor bence de benim kafada olsan sormaz direk alırdın pahalıyı.
  45. ExCeLLeNT

Android için En İyi 5 Ekran Kaydedici

Xperia arayüzündeki sonynin kendi uygulaması gayet kaliteli.
  46. ExCeLLeNT

Sony Z1 şarjda kırmızı ışığın yanıp sönmesi

Farkedebilirler nasıl olacağını bilmiyorum ama bakana göre değişir sanırım. Ayrıca nexus4te bu tarz bir olay oluyordu ama şarjı tamamen bitiyordu onun hiç açılmıyodu telefon. Konusu var burda bi bak istersen adını hatırlayamadımda onun çözümü vardı.
  47. ExCeLLeNT

9. Sınıf Zorluğu

Valla hocalarla aranı iyi tut bide 0 alma. 2ye yakın bir alırsan hocalar sözlüyle geçirebilirler. 4 seneyide böyle bitirdim 9 daha kolaydı direk geçmiştim falan. Hocayla aranı iyi tut sonra hocam 90 verirseniz geçerim muhabbetleri olur hocada geçirir. Herşey hocada bitiyor. Not olarak kalmasan...
  48. ExCeLLeNT

Gitar Öğrenmek İsteyenler --)İÇERİ(--

Tablet kaldırmıyor 4.2yi desteklemiyor program diyor.
  49. ExCeLLeNT

Bilgisayarım bazen çok yavaş bazen hızlı

Valla bu olayı anlamış değilim ama rame bağlıyotum aklıma başka bişe gelmiyor. Mesela eski android telefonumda(wildfire s) açtığımda herşeye hızlı girer çalışırdı. Ama sonra herşeyi yavaş yapardı. Sonra düzelirdi. Veya pcde filk izliyorum. Durdurdum aşağı aldım yemek yedim falan derken yarım...
  50. ExCeLLeNT

Pc de sıkıntı

Ramin yetmiyordur belki işletim sistemin ney ve hangi oyunlar ?
  51. ExCeLLeNT

HTC One A9 Türkiye Fiyatı Açıklandı!

Htcyi severim ama Allah akıl fikir versin.
  52. ExCeLLeNT

Erdal Beşikçioğlu, Walter White Oluyor!

White walker diye okudum dedim noluyo :D
  53. ExCeLLeNT

Acayip Batarya

Güzel bişe değil. Kalibrasyon sıkıntısı var. 100 gözüken batarya 10 dk sonra kapanırsa şaşırmayın. Veya %10 bataryayı 2 saat kullanırsanız.
  54. ExCeLLeNT

iPhone 6S 4K video çekmek

10 gb tutan bir videoyu indirmek bile saatler sürerken göndermesi...
  55. ExCeLLeNT

İnternet çek 4k videoyu clouda at kadar hızlı değil.
  56. ExCeLLeNT

Galaxy note 5 cam koruyucu

Bende z3 var. Bence buda tasarım anlamında çok güzrl telefon. Ama gittim 40 tlye kırılmaz cam taktırdım. 20 30 tlyemi ne kılıf taktım. Betona çarptım yanlışlıkla ekranı kırılmaz camın kenarı çatladı. Lazım olur yani bide öğrenciyim çalışıyorum kendi paramla aldım gözüm gibi bakarım.
  57. ExCeLLeNT

Powerbank degerleri uygunmudur?

Z3 kullanıyorum ülkenin doğusuna falan şarj edebileceğim bir yer olmadan gideceksem anca powerbanke ihtiyacım olur. Çünkü normal şartlarda net kullanımıyla bile 2 günü gören bu teli zorlasam 3 günü görürüm. Ama alacak olsam kesinlikle xiaomi. İsim yaptı marka.
  58. ExCeLLeNT

Doğru diyorsunuzda 4k dediğiniz şey 1080pye göre bence baya kaliteli fark anlaşılıyor.
  59. ExCeLLeNT

Türkiye’de en çok aranan yabancı dizi hangisi?

Seni buralarda görmesem tanımasam reklam yapıyo sanarım :D
  60. ExCeLLeNT

Shift Delete İçin Özel Radyo Yayını Yapmak İstiyorum

2x titan x dedin ben iptal
  61. ExCeLLeNT

Z1 hoparlör sorunu

Z1de tek hoparlör yokmu altta ? Başka nereden ses gelecekki ?
  62. ExCeLLeNT

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz acil

Kaldırır 4k falan dşye uğraşmazsan.
  63. ExCeLLeNT

Acayip Batarya

Cihazında root veya rom varmı ?
  64. ExCeLLeNT

İdarelik 400-600 TL Bütçeye 2. el Telefon Tavsiyesi

600e bulabilirsen 2.el xperia z veya one m7 bak. Başka adam gibi telefon olcağını sanmıyorum. Veya sıfır zenfone 5e bakabilirsin 700di galiba ilk çıktığında belki fiyatı düşmüştür ya da sıfır gibi 2.elleride olabilir. En azından hem güncel sayılabilir hemde kasma masma pek sıkıntı çıkarmaz idare...
  65. ExCeLLeNT

Benim için son durak SDN FORUM

Rütbeli olunca maaşın artmıyor çünkü maaş vermiyorlar. Ekstradan yetkilerinde olmuyor. En azından benim yok ya da farketmediğim şeyler vardır. Çok mesaj yazıp yükselmek gibi bir amaç saçma bence. Yükselsen ne olacak yükselmesen ne olacak. Bin mesajlı insanda var herkesin tanıdığı 4 5 bin mesajlı...
  66. ExCeLLeNT

iPhone 6S Plus 16 GB bana yeterli midi ?

Ben 16 gblik android cihaz kullanıyorum. 64 gblik hafıza kartı var. 4k dahil videolarmı dersin %40 ı flac olan 10 gbden fazla binden fazla şarkımı dersin 150 kadar uygulama içinde 20 kadar oyunmu dersin hepsi var. Fotoğraf desen binlerce. Uygulama ve oyunların sd karta taşınabilen kısımlarını...
  67. ExCeLLeNT

En mantiklisi hangisi ?

Valla ne olduğunu belirtmemişsin uygulamadan girdiğim içinde konu nerde göremiyorum bu yüzden rb20det diyorum 300 beygirleri görüyorlar bu motorlu makine ile. Öyle pahalı bişede değil ebayde var. Ondan yazdım.
  68. ExCeLLeNT

Uyku Sorunum

Valla sabaha kadar 4 kez uyanıp uyuduğum oluyordur hiçte sorun olarak görmüyorum. Mesela normalde deli gibi uyuyorken top patlasa uyanmam hani o derece. Ama alışılmadık yabancı farklı bir ses veya kelime duyarsam düşük sesle bile uyanıyorum. Beyin bilinçaltı... Allah nelere kadir
  69. ExCeLLeNT

Micro sd kartlar ve normal sd kartlar farki?

Kardeş telefonların hepsi microsd onlar nolacak ? Sıkıntı olmaz için rahat olsun.
  70. ExCeLLeNT

iPhone 7 ne zaman gelir ?

İphone 8i bekle 7yi değil 20 gb ram olacakmış onda.
  71. ExCeLLeNT

1 Kasım 2015 Genel Seçim Sonuçları | Hangi parti % kaç oy aldı?

İslam aleminin geleceğiymiş. İslam bunlara kaldıysa Allah sonumuzu hayır etsin.
  72. ExCeLLeNT

1 Kasım 2015 Genel Seçim Sonuçları | Hangi parti % kaç oy aldı?

Niye adama saldırıyorsun. Aziz nesin boşuna dememiş dimi. İsterseniz %59 alın %69 alın. Bu terörü meclise içimize soktuğunuz daha fazla gencin ölmesine sebep olduğunuz itibarın yok olmasına sebep olduğunuz gerçeğini değiştirmicek. Adamlar paraları gandi yapmaya devam etsin. Bundan sonra maaşını...
  73. ExCeLLeNT

Microsoft'tan Snapdragon 820 Atağı!

Zaten kasmayan bir platformda 820 uçurur. İntele gerek yok.
  74. ExCeLLeNT

Ekran kartı gözükmüyor

Ekran kartının cdsi yokmu ondan yüklemeyi denesen bi ?
  75. ExCeLLeNT

Toplama bilgisayar yapacam bu iyi mi

Bütçe nedir ?
  76. ExCeLLeNT

Arama Engelleme Sorunu

Telefonu sıfırlamaktan başka bir çare düşünemiyorum ben.
  77. ExCeLLeNT

Vestel Venüs V3 Yakında Tanıtılıyor

Neden snapdragon için böyle düşünüyorsunuz. 810da ilk başta hayal kırıklığı yarattı sadece. Sadece 810da. Mediatekin kaç tane işlemcisi hayal kırıklığıydı anca düzeliyor ? Samsungun exynoslarının olduğu note 3ler 4ler(4te kullandımı hatırlamıyorum) bile ağlarken snapdragonlar performanstan ödün...
  78. ExCeLLeNT

İphone 6 Plus Şarjı Baya Dayandı

Cihazda bişe yapmamışsınki.
  79. ExCeLLeNT

Ekran kartı mı yandı bir bakarmısınız ?

Kardeş sağol da bugün gittik eziğinden idare etsin diye yeni bi kart aldım gt 210 şimdilik idare ediyor. Yeni pc alacağım zaman buraya konu açıcam zaten toplama için parçaları.
  80. ExCeLLeNT

7. sınıf öğrencisi unity de oyun yapabilirmi

Niye yapamasın ? Sultan mehmet tahta geçerken kaç yaşındaydı ? Lise okumadan üniversiteye geçen gençler oldu zekasıyla amerikada falan. Yapabiliyorsa 10 yaşındada yapar.
  81. ExCeLLeNT

Lenovo vibe z2 pro

Alakası yok. Ama lenovo 6dan sonrasını almayabilir o model. Pek bilgim yok.
  82. ExCeLLeNT

Xperia Z5 vs. iPhone 6?

Herşeyi geçtim ikisinin performansı aynı bile olsa z5in 32 gb olması ve sd kart desteklemesi bile yeter.
  83. ExCeLLeNT

Ekran kartı mı yandı bir bakarmısınız ?

http://www.imgim.com/dsc_0092.jpg http://www.imgim.com/2584incii793391.jpg http://www.imgim.com/dsc_0094.jpg http://www.imgim.com/8343incit62809.jpg Empire total war oynuyordum birden oyun dondu masaüstünede atamadım görev yöneticisinede dönemedim en son çare reset tuşuna bastım ama boot...
  84. ExCeLLeNT

1500 ve 2000TL'ye Telefon Önerileri

Kardeş ben zamanında 1800 tl verip z3 aldım. İndirimdeydi 2200 küsürlerden inmişti aldım. Z3 değilde z5e bakarsın. Parmak izide var su geçirmezlikte toz geçirmezlikte(bazıları toz yazmadığımızda su var ama toz geçirmezlik yok sanıyolar saldırmak için bahane arıyorlar) var. 810 işlemci öyle...
  85. ExCeLLeNT

Çok fazla kasmamı ? Ya siz xperianın ilk çıkan telefonlarındanmı bahsediyorsunuz ? Övme taraftarı değilim ama biri haksız yere kötüledimi dayanamıyorum. Htcde kullandım. İnan bana sonynin arayüzü htcnin senseden daha hafif. Sıralarsak saf android sony sense.Z3 kullanıyorum zde kullandım gram...
  86. ExCeLLeNT

Ya dikkatimi çekti. Müzik yazılımı deyip sonyden hele htcden bahsetmeden apple demişsin. Hifi destekli çin markaları kendini kanıtlamış sony hifi destekli telefonlar hatta htcnin ben zirvedeyim diye bağırdı boomsoundlu dolbyli beatsli telefonlarını atlamışsın hiç bahsetmemişsin. Apple demişsin...
  87. ExCeLLeNT

Samsung Bataryası 12 Gün Bitmiyor

5 gün dayandı. Ekranı hiç açmadın heralde. Yoksa istediğin fotoyu falan at görmeden kullanmadan inanmam.
  88. ExCeLLeNT

Rusya kutuplarda dev askeri üs inşa ediyor

Ne abd çine ne çin rusyaya ne rusya abdye. Veya afrika kıtasına geçtim herhangi birinin Türkiye'ye veya israile veya arabistana saldırması ya da irana. 3.dünya savaşını başlatır. Aha buraya yazıyorum. Bu yazdığım ülkeler arasındaki bir savaş herşeyi bitirir. Kaybedecek hiç bir şeyi olmayınca...
  89. ExCeLLeNT

Note 5 neden hızlı şarj olmaz ?

6 kasıyor çünkü apple bu sefer yazılım işini beceremedi. Yazılımı ayarlayamadıktan sonra 9da kasar. Androidin amiral gemileri bile senelerce kastı yazılımdan dolayı. Son 1-2 senede android düzeldide giriş seviyeleri bile insanı bunaltmıyor artık.
  90. ExCeLLeNT

Galaxy s6'mi note 4'mü ?

Samsungu hiç sevmem ama note serisi gerçekten başarılı.
  91. ExCeLLeNT

Note 5 neden hızlı şarj olmaz ?

Ne performansı kardeş 4s kasım kasım kasılmaktan ölüyor 4ten bahsediyorsun. 6 bile kasıyor şuan. Yazılım sıkıntısından dolayı. İphone4 performansından bahsediyorsun. Hay Allah'ım fanboy neden olur insan tövbe yarabbim ya.
  92. ExCeLLeNT

İstanbul'un gerçek merkezi neresidir?

İstanbul'un her yeri çarşı gibi merkez gibi olduğundan genelde o yüzden öyle geliyor olabilir. Ama bence köprüyü geçtikten sonraki bölge. Eminönü falan istiklale doğru o tarsflarda olabilir galata kulesinin olduğu yerler.
  93. ExCeLLeNT

acill mp3 player

Sony.
  94. ExCeLLeNT

IOS merakım aldı basini gitti

Yav arkadaşta iphone 6 var telefon ağlıyor kasılmaktan ya. 5si apple zaten güncellemelerld bitirecek. Gayet kaliteli hızlı ve uzun giden bataryasıyla g2 5sin önünde. Ayrıca android. İosa geçince androiddeki özgürlüğü özlersin demedi deme.
  95. ExCeLLeNT

Devrinin bitmesiyle çatır çatır çalışıyor aynı manaya gelmiyor ? Dil anlatım dersi dinleyin biraz. Z1 compactta çatır çatır çalışıyor. Xperia z vardı bende o da çatır çatır çalışıyor. Ama devri bitti dimi ? Anladın mı ?
  96. ExCeLLeNT

Sony, Akıllı Telefon Fabrikası Açıyor!

Bak öncelikle laflarına dikkat et ağzın bozulmaya başladı. Apple fanboyu olduğunuda anlamış oldum. Hala cahil cahil yorumlar yapıyorsun asıl aciz olan sensin yeter artık uzatma laf anlamıyorsun bedava parmaklarımı yoramam bu ne ya.
  97. ExCeLLeNT

İphone 6s almak mi yoksa iphone 7 yi beklemek mi ?

Ya bu nasıl bir düşünce tarzı. 6s daha anca satışa sunuldu 7yi bekle diyorsunuz. Bu gidişle 10da çıksa alamazsınız. 7si bekleyin siz o daıkacak nasılsa. Tövbe yarabbim
  98. ExCeLLeNT

Fanboylara bak ya. 5s g2yi cebinden çıkarırmış. G2den iosa geçiceksen iphone 6ya geç. 5s devri bitti.
  99. ExCeLLeNT

Android 6.0 Marshmallow Çıktı!

Neyin derdindesiniz z2 zaten alacak ? Z1 in 18 aylık süresi doldu.
  100. ExCeLLeNT

Yav ip55 dediğin ilk su geçirmez z de idi. İlk su geçirmez telefonda. Şimdikilerin hepsi ip65 ip67ye sahip. Hala cahil cahil konuşuyorsun uzatıyorsun bir de haklıymışsın gibi. Daha piyasaya çıkmamış bir telefon için sınırsız 4k çekim diyor. Benim yaşıma laf ediyorsun senin yaşın kaç arkadaş ...
  101. ExCeLLeNT

Çizik CD

Kolonyayla sil baya güzelce sonra peçeteyle bi üstünden geç. Klasik yöntemlerden bu. Yoksa bilmşyorum az da olsa düzeltebilir bu.
  102. ExCeLLeNT

MIUI 7 Çıkış Tarihi Açıklandı!

Yalnız miuinin performansı cmden daha iyiydi :) Yani cm bile belli bir süre sonra kasıyordu. Miuide onu yaşamadım. Çok nadir.
  103. ExCeLLeNT

100% Elektrikli Fiat BIS Projesi

Öyle tabi ya pet şişeden silah yapan adamı içeri aldı bu devlet zamanında. Sen al onu aselsana bir yere adam pet şişeden silah yapıyorsa eldeki o teknolojiden neler yapar. Al kullan. Adamlar en büyük suçlu hackeri alıyorlar ya hapse gircen ya da bizim için çalışacan diyorlar. Bizde olsa direk...
  104. ExCeLLeNT

Hala saldırıyorsun bak. Cahilliğine dikkat çekiyorum. " rakiplerde ek olarak toz geçirmezlik sertifikası var" kardeş bu sonydede var uzun zamandır ? Neymiş rakip firma telefon ısınıp kapanmadan 4k kayıt yapıyormuş. Hangi telefon hangi firma o ? Gelecekten mi geldin sen ? Bak ben sony en iyisi...
  105. ExCeLLeNT

Kasimoğullari otomotiv hakkinda bilgisi olanlar ????

Bende buraya ilan açmıştım. Bir tanesine baktık geçen. Ufak tefek masrafları var gibiydi. Babamın tanıdığı kaportacıya gittik. Gördüğü gibi dedi bu sol taraftan kazalı. Nası anladı bilmiyorum. Araba komple macunlu çıktı cihazla ölçtü. Bir bmwciyi aradı tanıdığı serviste. Adam geldi bu ya takla...
  106. ExCeLLeNT

Geceleri sakın çorapla yatmayın!

Valla ayakkabı giyilmemişse o gün yani çorap giyilip sadece evde bulunulduysa 2 saniye bile terlik bile giyilmediyse çok güzel uyunuyor. Sıcacıkta oluyor.
  107. ExCeLLeNT

Telefon tavsiyelerinizi bekliyorum...(600 TL bütçe kısıtı)

Xperia e4 veya desire 526 mı ne bundan bakabilirsin. Veya via v3
  108. ExCeLLeNT

Z5 4k 10 dk çekiyor haberleri çıktıktan sonra ben test ettim 3g açıkken 13 küsür dakika 4k çektim ama z3le z5le değil. Daha ne bekliyorsun ? Zaten herkes kendi işlemcisini üretiyoda bi sony muhtaç millete. Zamanla o da olur. Dünya markasından bahsediyoruz burda. Ayrıyeten şarjı su geçirnezliği...
  109. ExCeLLeNT

True Detective’in Türk Televizyonlarına Uyarlanmasını Gerektiren 7 Durum

True detectivin Türkiye'ye uyarlanmasını gerektiren 7 durum ne kadar saçma bi konudur böyle. Binlerce yurtdışında gibi olması gereken şey varken bh nasıl bir konu ? Milliyet hürriyet magazin konuları gibi. Kardeş kusura bakmada harbi çok boş bir konu.
  110. ExCeLLeNT

TRT Ve AA Deyince Aklınıza Ne Geliyor?

Tamam akp yandaşı tamam.
  111. ExCeLLeNT

HTC one m8

Seni hiç bir şekilde pişman etmeyecek en azından 1 sene daha güncelleme alacak htcnin m7 ile beraber en güzel modeli.
  112. ExCeLLeNT

100% Elektrikli Fiat BIS Projesi

Abdde olsa şu adamı zilyon tane firmadan çağırırlardı gel bizde çalış gel beraber yeni bisler yapalım hükümet destek falan çıkardı. Adamlar anca meydanda birbirlerine bağırıp yalan konuşsunlar.
  113. ExCeLLeNT

Chp'ye neden oy vermeli / vermemeli?

Yav zaten başta saçmalık insanların dinine niye karışsın. İsterlerse puta tapsınlar sanane. İsteyen namazını kılsın isteyen Allah yok desin isteyen haç taksın. Bunun cezasınıda ödülünüde öbür tarafta Allah verir. Onlara görede başka bişey. İslamı yayın devri geçti. Fethetme devri kalmadı artık.
  114. ExCeLLeNT

Akp iyi demiyorum. Hırsızlıkta yaptı dini kullanıp milletin gözünğde boyadı. Kaç tane askerimiz vatandaşımız itibarımız ne hale geldi. Chp desen din düşmanı verdiği sözleri tutmaz etmez. İktidar için teröristlerle yakınlaşmış bi parti. Mhp apoyu astırmamış bir parti. Açıkçası mhp hakkında pek...
  115. ExCeLLeNT

MIUI 7 Çıkış Tarihi Açıklandı!

Valla cyanogenmod mu miuimi deseler romda. Miui derim.
  116. ExCeLLeNT

Abi sevdiğimiz bi abimizsin. Ama yiğidi öldür hakkını yeme. Herkes özgür istediği partiye oy atar falan. Ama abi gözünü seviyim chp açık açık olmasada din düşmanlığı yaptı ve devam ediyorda. Ayrıca honline arkadaş. Sırf baştaki insin diye teröriste oy mu verilir. Bu kadar mı hırs bürüdü...
  117. ExCeLLeNT

Kendine cumhurşyetçi diyenler asıl vermemeli. Chpye oy vermek hdpyi desteklemek demek. Gördük hdpyle olan yakınlaşmalarını yaptıklarını seçim sonrası.
  118. ExCeLLeNT

Chp mi dediğini yapacak ? Chpye oy vermek sizi aldatan sevgiliyi affetmektir. Akpye oy vermek dayak yediğin küfür yediğin halde kötülük görüp paran alındığı halde sana arada nasihatler veren mahallenin kabadayı abisinin yanından ayrılmamaktır.
  119. ExCeLLeNT

Öncelikle Atatürk'ün partisi diye bir şey kalmadı. O parti kapandı. Bu chp o chp değil. Akp illetinden kurtulmak için kendimizi kandırmayalım din düşmanı bu chpye oy verdim. Sonra gitti hdpyle yakınlaşmaya başladı. Atatürk'çüyüm diyen bir parti hdpyle koalisyon olmaya konuşmaya ne bilim...
  120. ExCeLLeNT

Apple Android Telefon Yapsa Alır Mıydınız?

Öncelikle apple zaten stabil yapar diye birşey yok. Androidde artık gayet stabil. Sen 3 tane farklı araba yapıp içine kendi motorunu koyup piyasaya sunarsan istediğin gibi bakarsın sıkıntısını falan giderirsin. Ama sen motorunu herkese verip istediğiniz gibi kullanın dersen biri çıkar taş gibi...
  121. ExCeLLeNT

Yurt Disindan Telefon Aldim Google Play Sorunu

Yazmış ya
  122. ExCeLLeNT

Sizce olur mu?

Valla gerçekten tek çalışınca anlıyorsan öğreniyorsan neden olmasın.
  123. ExCeLLeNT

asus zenfone 5 mi yoksa general mobile discovery air mi

550 tlye hepsiburadada şuan sıfır xperia e4 var. Sony sıkıntı olmaz ama en nihayetinde giriş seviyesi. Üniye yeni geçtim. Daha 10 ay önce ikinci el m7 m8lere bakıyordum. Senelerce giriş seviyesi kasan ezik telefonlar kullandım. Wildfire s desire hd. Xperia z aldım arkadaştan 2 senelik 500 tlye...
  124. ExCeLLeNT

O zaman değişir kardeş. Öğrencisin sanırım fazla bütçende yoksa garantili bişe al bişe olursa uğraşamazsın. P70 ne kadar bilmiyorumda mantıklı gibi.
  125. ExCeLLeNT

Zenfone 5 seni bataryada üzer. Hemde çok üzer. İkinci el olupta garantili pek bişey bekleme yani. Sana söyledim m7yi ekranı çarpmadığın sürece sapa sağlam kalır. 700 tl garantili zenfone 5 veya discovery air alacağıma 800 tlye garantisiz temiz m7 alırım. Dediğin iki telefonda iş yapmaz.
  126. ExCeLLeNT

Cyanogenmod hakkında bazı sorularım var

Gapps paketlerinin herhangi bir sıkıntısını görmedim. Sadece bazı romlarda ayrı flaşlanması gerekebiliyor. Yani romu flaşla sistemi aç kendine gelsin sonra recoveryden gappsı flaşla. Baika bi sorununu görmedin. Wikipediadada konuları var bunların ve google drivede galiba asıl paketler. Sanırım...
  127. ExCeLLeNT

Araba Tavsiyesi ? Mazda mı Bmw mi ?

Klimaları var ama ya. Ne bilim siyah daha bakımlı uğraşılmış gibi ama babam kafama girmeye çalışıyor siyah sıkıntılıdır falan filan diye.İkna edersem siyahı alırız tabi düzgünse. Yoksa beyaz. En kötü mazdaya kalırız heralde.
  128. ExCeLLeNT

Babamı ikna edersem bmw olacak inşaallah. Ama siyahmı beyazmı bilmiyorum. Siyah daha bakımlı donanımlı gibi. Ama makyajından dolayıda öyle geliyor olabilir. Babam güvenemedi siyaha beyazı diyor o da. Yoksa da mazda diyor.
  129. ExCeLLeNT

2008-2012 tarihli fps oyun önerisi olan var mı?

Tam tersi olsa tamamda şimdi m1 garanda o çağa geçince(diğerlerinin adını hatırlamıyorum çok oldu bitireli aklımda bi bu kalmış) kırmızı noktali taktik dürbünlü silaha alışmış adam dicek ulan bunun kırmızı noktası nerde :D Nerde benim javelinlerim nerde stingerlerim nerde ac130 hava desteğim :D
  130. ExCeLLeNT

Mazda mı bmwmi diyince herkes tabi bmw diyecek ilk başta ama ben eski modellerden bahsediyorum. Şuan ikisinede yetecek param var. BMW 5 Serisi 520i 520i 1992 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 227540658 Mazda 626 1.6 1992 Model 11.990 TL Galeriden satılık ikinci el...
  131. ExCeLLeNT

Adamı m4lerden m1 garandlara atlatıyorsun attan inip eşeğe binmek olmasın :D
  132. ExCeLLeNT

AKK Çözümü İçeride, Buyrun!

Bağlantı koptuktan sonra modemi resetleyince net geliyor. Ama torrentler daha yavaş ve normal sitelerede hiç girmiyor. Bitti mtu olayı sanırım. En azından benim için.
  133. ExCeLLeNT

Apple'ın Yeni Ortağı Intel!

Dünyanın merkezinde bikaç şirket var. İşleri yok yeni anlaşma için para biriktirecekler. Apple bu. İntele işlemci yaptıracam diye düşüncelere girmez.
  134. ExCeLLeNT

Rusya, vanaları kapatırsa Türkiye'nin B planı ne?

Ayrıca kim yazdıysa o fşyatları 500000000000000 falan filan çok uçuk yazmışlar inanmayın öyle şeylere. Çernobil denen şey insan hatası yüzünden patladı. Olaya bak. Bir tane saray için kaç milyar dolar harcandı ama nükleer santral olunca olay milyon dolar bile harcanmasın. Nükleer santral demek...
  135. ExCeLLeNT

Rusya, vanaları kapatırsa Türkiye'nin B planı ne?

Rüzgar santralleri sandığınız gibi biley değil. Kurulduğu alanda acayip şekilde fazla gürültü çıkaran(yanında konuştuğunuzu duymayabilirsiniz) uzaktan bile uğultusu baya gelen bir şey. Ayrıca masrafı çok fazla ve ürettiği enerji diğerlerine göre daha az. Biraz araştırın bütün otoyolları güneş...
  136. ExCeLLeNT

Metro 2033
  137. ExCeLLeNT

HTC D816 yerine iPhone 5 tercih edilir mi?

816dan iphone 5 e geçilmez. Geçersende kendin bilirsin. Azıcık telden anlayan insan yapmaz bunu.
  138. ExCeLLeNT

Uçak hastasına bir oyun tavsiyesi

Bombardıman bilmemde hawx ve hawx 2 var. Şimdiki savaş uçaklarının olduğu tom clancys oyunları. Multiside var. Multisi baya zevkli. Singleı standart şeyler. İt dalaşları bir yerleri temizlemek bombalamak falan. Onun dışında modern değil ama world of warplanes, war thunder var 2. Dünya savaşı...
  139. ExCeLLeNT

4 - 4.8 inç arası sağlam telefon

Kardeş sen 400ü geçecek bir araba önerin ama bugatti olmasın diyorsun. Fazla seçenek yokki. En uygunu z3 compact. Alphaya gelirsek. İnan bana pişman olursun. Discovery(bildiğin ilk versiyon) bundan arkadaş alphaya geçti. Pişman oldu. Batarya berbat. Zaten touchwiz samsung baştan kaybediyor...
  140. ExCeLLeNT

3 Telefon Arasında Kaldım Sizce Hangisi?

Kesinlikle her yönden general mobile 4g
  141. ExCeLLeNT

iPhone 5 Mı Htc One M7 Mi?

5sin bile miladı doluyorken 4sin satılacağını sanmam. Ama sen gene de konu aç istersen temiz ve güzelse güzelde fotoğraflarını çek piyasasına bak uygun fiyattan koy. Belki alan olur.
  142. ExCeLLeNT

600 TL ye bilgisayar

Eğer sıkıntısızsa ucuz gibi.
  143. ExCeLLeNT

Kardeş bilerek mi yapıyorsun ? Adam oraya yazmış dimi 8 mp kamera 1 gb ram. G2de bunlar mı var ? Sen öyle her gördüğüne ne inanıyorsun. 600 tlye lg g bulursan al. G2 nedir. m7 alıcaksan al almıcaksan araştır fiyatları başka bişe al. 2 sayfa yorum var şurada onlarca adamlar bas bas m7 al diyor...
  144. ExCeLLeNT

PS4 vs PC

Tamam o işi hallettik diyelim. Açıkçası 1500 tl iyi denilebilir yeni nesil bir konsol için. Ayda 1 oyun alsam yetmezki. Hadi oyun işini hallettik diyelim. E o kolla ben nasıl yardırarak koşarken silah değiştirip tek tek headshot atayım karşımdakilere. Pcde bunu rahatlıkla yapabiliyorum. Oyun...
  145. ExCeLLeNT

Android Oyunlarını Canlı Yayınlayın!

Anasayfadaki bu konunun resmindeki oyun nedir o 2 arabanın olduğu.
  146. ExCeLLeNT

Şarjda sıkıntı çekilen kapağı çıkarılamayan tellerin bile serviste kapağı çıkarılarak yeni batarya takılabilir bunu unutma. 2 sene sonrada senden kaliteli müzik dinleyenler m8 m9 veya z3 ve sonrası telefonları kullananlardır. Yani 2 sene sonrada hala otobüste onca kulaklıklı insan varken yüksek...
  147. ExCeLLeNT

Bir fotoğraf hangi durumlarda kağıda baskı yapılabilir??? Böyle saçma sebeplerle ultrapixeli gömdünüz. Halbuki gayet kaliteli bir teknolojiydi. Adam en fazla sosyal sitelere koyar. Kağıda nşye bassın çektiği fotoğrafı ? Htc ultrapixeli 13e kadar falan geliştirebilseydi o zaman ağlardınızda...
  148. ExCeLLeNT

PS4 vs PC

Şimdi güzel bişede savaş oyunları olsun gta olsun pcdeki kullanım rahatlığı yok. Ayrıca oyunları çok pahalı. Yap 10 tl hadi 20 tl. Ben 150 tl bi oyuna nasıl vereyim zaten öğrenciyimki ev geçindirsem bile bi oyuna 150 tl çok fazla. Yüzde fazla. 50den fazlası insanı zorlar. Zaten internet hızları...
  149. ExCeLLeNT

Memnun Musunuz ?

Akpnin bu ülkeye getirdiği çok şey oldu. Kabul. Ama götürdüklerinin getirdiklerini silip attığı gerçeğini kimse inkar edemez. Başörtüsüne izin verdi diye yol yaptı bilmem ne üretti diye mi oy vericem bu partiye. (başörtüsüne lafım yok aksine iyi oldu herkes istediği gibi taksın başörtüsünü bana...
  150. ExCeLLeNT

En Popüler Diziler – IMDb Sıralaması

American horror story adlı dizinin tek korkunç yanı jeneriği. Böyle saçma bir şey izlemedim. Aynı oyuncularla her sezon farklı saçma korkunç niyetine çekilen gram korkunç olmayan konular.
  151. ExCeLLeNT

Vice City MP Oynayan Var mı ? Bi Kaç Sorum olacak

Adam oyunu durmadan oynuyo diye pcsi kötümü olucak. Bide gülüyorsun küçümser gibi. Ayıp bişey. Yeni çıkan onlarca oyundan güzel bir çok eski oyun var.
  152. ExCeLLeNT

8500 TL'Lik Donanım

Aşırı anlamam ama ben sistem toplasam nerden baksan aynısımı toplardım. Monitör falan zevke girerde işlemci ekran kartı 16 gb ram 250 ssd 2 tb hdd gayet güzel. Anakartla monitöre bişe demiyorum monitör zevke girerde anakart belki değiştirtirler bilemem diğer parçalar gayet uygun.
  153. ExCeLLeNT

Yerli Otomobil Cadillac BLS

Aynen dediğin gibi test ediliyormuş parçalar bu donör kasada. İsterlerse tabiki aynı kasayla çıkar. Ama büyük ihtimal tasarım değişecek. Yani değişirse güzel olursa daha iyi olur. Çakma olsun yerli olsun. Çin çakma olarak başlayıp ne markalar oluşturdu.
  154. ExCeLLeNT

iPhone 6s Kamerası Sınıfta Kaldı!

Daha geçenlerde dslryi geçti haberi yapmadınızmı ?
  155. ExCeLLeNT

Yerli Otomobil Cadillac BLS

Twitterde biri açıkladı bunu. Motorun bir çok önemli parçası üretilmil. Bunlar donör kasa olarak cadillacın 2007 modelinde deneniyormuş bunu açıkladı. Evet o araba cadillac 2007 ama dedi o bir donör kasa. Her marka bunu yapar. Yanlış olan şey dedi daha çaylak aşamasında bir projenin bitmiş gibi...
  156. ExCeLLeNT

Meryem Uzerli Hollywood Yolunda

Şu kadının oyunculuğunuda bi ben beğenmiyorum sanırım. O kadar mükemmel oyuncularımız var. Bu kadın kimde hollywooda bu gidiyormuş.
  157. ExCeLLeNT

Uğur Dündar'a hapis cezası

Konuyu bilmiyorum. Başka bişe soracam. Ama hakedene laf söylenmezmi dövülmezmi. Biri benim anama küfretse ben dövsem. Ya da arabamı çizse küfretsem. Hapismi yiyeceğim ? Televizyonda pkk sempatizanlarına hakaret edersem hapismi yiyeceğim ?
  158. ExCeLLeNT

Kulakiçi Kulaklık Tavsiyesi

200 tlye daha iyileri var. Ne drrsen aklıma gelenleri bildiklerimden söyleyeyim. Sennheiser cx 3.00 . 300 değil 3.00. Cx300ün yeni modeli tam 200 tl olması lazım. Onun dışında xperia telefonun varsa sony mdr nc31em gürültü önleyicili bi kulaklık. 150 küsürlerdeydi. Xiao piston 3 e...
  159. ExCeLLeNT

Ekran Çözünürlük Acil Yardım

Çok saçma
  160. ExCeLLeNT

1TL'ye Bilgisayar Sattılar!

Kardeş olamaz ya çok saçma. Kafa dalgınlığı oldu bişe oldu yanlışlıkla 1 tl yazdı diye o fiyata satmak zorundamı. Hani 1600 yerine 1000 yazsa eyvallah dicem hepsiburada göndersin pcleri. 1 tl nedir ya.
  161. ExCeLLeNT

Benim kinim bilgisayarları göndermezlerse mahkemeye gidecek olanlara. Hani sanki haklarıymış gibi yanlışlıkla yapılmış bişeyi kullanarak hak sahibi olduklarını iddia edenlere. Yanlış anlaşılmasın.
  162. ExCeLLeNT

İnşaallah mahkemeye gidilir ve inşaallah hepsiburada kazanırda inşaallah hapse varan ceza yerler hakem heyetine giderim diyenler. Açgözlü insanlar. Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin. Sokaklarda çürümeniz dileğiyle.
  163. ExCeLLeNT

Mafia 3 Yeni Oynanış Videosu!

Bunuda oynayamıcam...
  164. ExCeLLeNT

Gtx 750 Ti ve Fx 6300 1080p Gta V Ultra +45 Fps

Bana sorarsan elbette oynarsın. Ama dediğim gibi highda kasarda mediumamı zorlar yoksa highda iyi olurda ultramı denetir bilemem. Açıkçası şunu söylemek gerekirse. 2 k high 1080p very hightan daha güzel gözükür. Çözünürlük görüntü kalitesini etkileyen en önemli şeylerden. Full ayarlarda 800x600...
  165. ExCeLLeNT

General Mobile Discovery 2+ Update Gelecek mi ?

Gmnin ilk çıktığı zamanlar pişmanlık olacağını bilenler söyledi. Bence boşuna bekleme alacak bile olsa en fazla 5 alır. O da 4.4se. 4.4ten düşükse 4.4üde almayabilir çakmasınlar android 6 çıkmışken 4ü beriyoruz diye.
  166. ExCeLLeNT

Gtx 750 Ti ve Fx 6300 1080p Gta V Ultra +45 Fps

Valla oyunda 4 k var 2 kda vardır heraldeki 45 fps bencd güzel. Ayrıca 2kda açarsın diye düşünüyorum oluyorsa elbet ama fps 30dan aşağı düşer bence. Bu da kasma sorunları çıkartabilir ortaya.
  167. ExCeLLeNT

Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

Benimde. Elimde z3 var. %32deyken world of tanksta bi kaç maç yaptım %3 gördüm şarjı. Ayrıca 20 dakikamı alıyor güncellemek. Yok indir yükle sonra optimize edilsin 200 küsür uygulama. Hafıza kartındaki uygulamalar gözükmesin yarım saat illa hafıza kartını çıkar tak kendine gelsin falan.
  168. ExCeLLeNT

Air 2(Celluler) Whatsapp Yok Mu?

Kartsız ipade yüklememem zaten normal bence. Sonuçta whatsapp vb telefon numarasından simden alıyor izni girişi konuşmalar hepsi numaraya dayalı oluyor. Ha varsa bi yöntemi ben bilmiyorum.
  169. ExCeLLeNT

İphone 6 şarj sorunu

Valla 1 günlük adaptöre bile bişeler olabilir. Teknoloji şans işidir. Kısa devre mevzusundan mis gibi htc adaptörüm yanmıştı.
  170. ExCeLLeNT

İphone 6 şarj sorunu

Başka bi adaptörle dene. Kısa devrede temassızlıkta adaptörde oluşmuş olabilir. Başka adaptörle dene. Gene olmazsa kabloyuda değiştir. En kötü ihtimal telefon kalıyor sona.
  171. ExCeLLeNT

İphone 6 şarj sorunu

Annem hala yağmur yağınca fişleri çektiriyor. Nolur nolmaz
  172. ExCeLLeNT

İphone 6 şarj sorunu

O an kısa devre yapmış veya temassızlık ediyor olabilir.
  173. ExCeLLeNT

64 bit işletim sistemi hk.

32 bit kullanmaya mahkumsun hiç bir şekilde yükseltemezsin. Kullandığın işlemci 32 bite özel bir işlemci malesef kardeş. Ama amd güncelleme atmıştı diyr hatırlıyorum. Eğer rami 128 gbye yükseltirsen işlemci e oha artık diyip nuh inadından vazgeçiyor 64 bitte çalışmaya başlıyor.
  174. ExCeLLeNT

İşletim Sistemi Hk.

Formatlamadan ney nasıl yapılır ? Hangi 64 bit ? Sen pcnin değil işlemcinin bilgilerini vermişsin. Bana motoru vermişsin sadece bu bilgiyle saatte kaç km giderim diye soruyorsun
  175. ExCeLLeNT

Ekran Çözünürlük Acil Yardım

Kardeş photoshopu kullanmaktan bahsediyorsun ekran çözünürlüğünü değiştiremiyormusun ? 4.sınıf bilgisayar dersinde sıkıntıdan çözünürlükle masaüstü ayarlarıyla oynuyorduk...
  176. ExCeLLeNT

Hakkım?

Bi oyunu çok iyi oynuyorsun diye kimse sana para ödemek veya başka bişe yapmak zorunda değil. Başkası demiyot sonuçta sana şu bölümü geçemedim geç 500 tl falan hayal kurma fazla. Canlı yayın veya video yoluyla ya da rpg vb tarz oyunlarda item çar satarak kazanırsın. Kimse 1 can kaybetmeden half...
  177. ExCeLLeNT

Galaxy S6 kullanıcıları yardım?

Daha güncelleme doğru düzgün bikaç telefona anca gelecekken nasıl s6nın güncelleme ile performans ve bataryada 2 katına çıkacağına inanıyorsunuz ? Cahil kandıran yorum bunlar. Android 4 serisi içinde(her sürüm) 5 içinde aynı şeylet söylendi. Ram performansı % bilmem kaç iyi batarya. Ve hepsini...
  178. ExCeLLeNT

Zenfone 2 laser 16gb 799 TL 60 TL değerinde 10.400 mah powerbank hediyeli

Valla kesin 16 gb alıcam diyorsanız. 1000-1100 tl arası değişen fiyatıyla xiaomi mi4ten iyisi yok.
  179. ExCeLLeNT

Sony, Marshmallow'u Test İmkanı Sunuyor!

Abi sony çok akıllı oynuyor. Mükemmel güncelleme sunmak için microsoftun 7de yaptığı taktik bence. 10 bin kişiden gelen geri bildirimlerle 1 aya kalmaz durmadsn fixleye fixleye son haline getirir resmi olarak yayınlarlar güncellemeyi.
  180. ExCeLLeNT

6S 64 GB Mı ? 6S Plus 16 GB Mı ?

16 gb her zaman sıkıntı çıkarır. 3 gb alanın alır durmadan bildirim gelir falan canın sıkılır.
  181. ExCeLLeNT

Xiaomi Mi4 Hepsiburada 1099 tl !

Diğer adı bilinmeyen fp ürünleri gibi değil. Xiaomi farkını kanıtlamış bir marka. Türkiye'ye erkenddn gelmiş olsaydı garantili falan z3 yerine onu alabilirdim.
  182. ExCeLLeNT

AKK Çözümü İçeride, Buyrun!

Konuyu hortlatıcam ama bende artık çalışmıyor. Önceden çalışıyordu torrentlerde çok işe yarıyordu bugün deneyeyim dedim kablosuz modemdeyim artık. Mtuyu değiştiğim gibi internet bağlantısı kopuyor 1492 yapmadan geri gelmiyor. Bunu aşmanın bir yolu var mıdır ? Belliki mtu değişince net kopsun...
  183. ExCeLLeNT

İphone 5s kaç sene gider ?

Kardeş apple telefonu güncellemelerle eskitmediği sürece 10 senede kullanırsın için rahat olsun.
  184. ExCeLLeNT

uygulama bildirimleri gelmiyor

Applock dedinde. Hiç kullanmadımda uygulamanın ayarlarına gir belki bildirimleri engelleyen bi ayar vardır. Uygulamaları kilitliyor sonuçta. Onun dışında hiç bişey yapmadıysan tele fabrika ayarlarına çevir o da olmazsa servis. Başka bişe gelmiyo aklıma.
  185. ExCeLLeNT

Pornhub, iOS ve Android Verilerini Açıkladı!

Web trafiğini android bilmem kaç ios bilmem kaç mobil web trafiğini android bilmem kaç ios bilmem kaç ne demektir ? Bişe anlamadım. Mobilde şu kadar normalde şu kadar mobil olarakta android ios şu kadar diyebilirsiniz. Web android ios Mobil web android ios ? Ne saçma cümleler bunlar böyle ?
  186. ExCeLLeNT

Tadı güzel olan alkollü içki tavsiyesi !

Bende merak ediyorum. Küçükken alkolü öyle lanse ederlerdiki dünyanın en tatlı tadı güzel şeyleri sanardım.
  187. ExCeLLeNT

iPhone 6s, Nikon DSLR'yi Geçti!

Appleden kaç para aldıysa artık adam. Tamam haberi verdinizde altına yazın bari pek inandırıcı değil ama diyr yorumunuzu katın. Applecılar bile bunun cidden abartı olduğunu bildikleri halde durmadan kullanırlar bunu. Apple çıkıp açıklama yapsa gene inanmıcaklar. Valla sağlam reklam yapıyorlar.
  188. ExCeLLeNT

Türkiye'nin En İnce Yerli Telefonu

Kendi insanımıza yerli malı kötülemeyin diye anlatmaya çalışıyoruz. Düşünün ne hale gelmişiz.
  189. ExCeLLeNT

Diğer dediklerini geçtim. İphonenun applea maliyeti kaç dolar ? Caspere bunun maliyeti 160 dolarmış. İphonenunda açıklandı 300 küsür dolar maliyeti var applea. Appleada laf söyle. Yok ama o apple. Casper Türk. Tü kaka caspere. Ayrıca o önerdiğin cihazlarda ahım şahım şeyler değil. Al birini...
  190. ExCeLLeNT

Bu elemanlar crysisede yabancı yapımı demişti. Neymiş sadece baştakilerin Türk olması o firmayı Türk yapmıyormuş. Abd'de başkan olabilmek için 18 yaşını geçmek yeterli. Aynı mantıkla bi Türk Abd başkanı olsa orası Türklerinmi olcak ? Kafaya bak. İçini yabancılar yapıyormuş Türk markası...
  191. ExCeLLeNT

Telefon tavsiyesi bütçe 1500 TL

Adam z3 diye amiral gemisi koymuş bi tane oraya. Z3 varken diğerleri sussun.
  192. ExCeLLeNT

Kullananı bilememde önceden geleydi alabilirdim. Bana göre z3ten sd kartı dışında ahım şahım bir farkı yok. Donanım aynı zaten. 1000 tl bandındaki bütün cihazlardan iyi. Ve gayette 2 bin tllik amiral gemileriyle yarışan bir cihaz. Tek sıkıntısı 16 gb hafızası.
  193. ExCeLLeNT

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-4-p-TELCEPXIAOMIMI4-B
  194. ExCeLLeNT

Android 6.0 Marshmallow Alacak Cihazlar

Xperia alırken hiç düşünmemiştim güncellemede sıkıntı olmaz diye. Hatta durmadan cihaz çıkartıyor eskileri dama atılcak diye düşünmüştüm. Valla helal olsun. 5.0.2 alması bile yetmişken insanlara zye 5.1.1 geldi şimdi 6.0 gelecek. Z2si z3ü olan insan güncelleme konusunda hiç endişelenmiyor.
  195. ExCeLLeNT

İphone tavsiye

6nın ufacıcık farkla plustan yüksek olduğunu düşünürsek ve 128 gb olduğunu düşünürsek 6 diyorum. 16 gb 60s bile olsa alma.
  196. ExCeLLeNT

Dün gece eklenmiş mağazaya.
  197. ExCeLLeNT

Anasayfada gözüksün diye buraya açtım xiaomi konusuna değil. Baktım ama göremedim paylaşıldığını. Hepsiburadaya baktım az önce. 1099 tl ile 2 sene ithalatçı garantili xiaomi mi4 var. 16 gb hafıza var. Sd kart girişi yok. İlgilenenlere duyurulur. Sd kart dışında hiç bir sıkıntısı yok. Mükemmel...
  198. ExCeLLeNT

S-off moduna sonunda aldim fakat root gene olmuyor :(

Htcler nazlı cihazdır. Çok tele root rom attım. Htc kadar uğraştıranı görmedim.
  199. ExCeLLeNT

Fps arttırma yöntemlerini yazarmısınız ?

Ekran kartı ve işlemciye overclock yapıp 5-6 fps arttırmıştım benchmarklarda. 9 senelik pc. Sonuç ? Oyunlarda görüntü %90 bozuldu
  200. ExCeLLeNT

1500 tl ye telefon önerisi

Bana full hd ile hd arasındaki farkı anlat
  201. ExCeLLeNT

Bakarsniz ve yorum atarsanniz allah razi olsun

Linkini atsana bi
  202. ExCeLLeNT

Son sene dershaneye gidilmeli mi ?

Ne kazanırsın bilemem ama para dışında bişey kaybedeceğini sanmıyorum. En kötüsünden tekrar yapmış olursun.
  203. ExCeLLeNT

1500 tl ye telefon önerisi

Dediğin gibi z2 veya z3 compact veya eski ama g2
  204. ExCeLLeNT

Nexus 6P Pili ile Rakiplerini Geçti!

Kimse değinmiuor nexuslarda multimedyaya ama nexus 6dan beri çift ön hoparlörler falan. Sesi çok sağlam çıkıyor.
  205. ExCeLLeNT

Zenfone 2 batarya sıkıntılı mı ?

Bataryaları sıkıntılıdır arkadaşın dediği gibi. Hiç bir güç tasarruf modu açık olmadığı halde. Wifi bluetooth açık akşam yatıp sabah kalktığımda 1 veya 2 azalma ile alıyorum telefonu. Z3 ile.
  206. ExCeLLeNT

Iphone 6 mı 6s mi veya diğerlerinden mi

Androidden çektim diyenler ne kullanıyor merak ediyorum. Hayır kardeş kötü anlamda söylemiyorum yanlış anlama. Çok android gördüm elimden geçti. Sony ile htcnin amiral gemilerini kullandım. Şuan z3deyim. Gram sıkıntı yok. Z dede sıkıntı yoktu. Hiç kasma vs olmadı. Oyunlarda sıkı tı yoktu. Bitek...
  207. ExCeLLeNT

Derste cep telefonu kullanan öğrenciye disiplin cezası

Başlık çarpıtılmış. Telefon kullanana disiplin diyor. Bu zaten vardı. Hakaret edene vs 5 gün ceza diyor. Bildiğiniz başlık çarpıtılmış.
  208. ExCeLLeNT

Fps arttırma yöntemlerini yazarmısınız ?

Overclock
  209. ExCeLLeNT

Güncel Volkswagen Fiyat Listesi

Passatlar çok pahalı yaa
  210. ExCeLLeNT

LG G4 - Sony Xpreia C4 Arasında kaldım!!!

En stabilmi ? Tamam stabildir ama şöyle en stabili kralı gibisinden yüzde yüz emin yorum yapmayın. Bi arkadaşta mx4 var. Hiç bir konuda elimdeki z3 ile yarışamaz .
  211. ExCeLLeNT

Xperia Z3 Kullananlar Kulübü - Teknik Özellikler Belli Oldu

Valla herkes z5 10 dkye kadar 4K çekebiliyormuş diyor ama bugün(inanmayana uğraşıp resmini atabilirim(hani foto al nete yükle at falan filan üşeniyorum onu diyorum)) 13 küsür dakika 4k video çektim. 3gde açıktı bluetoothta. 7inci dakikalarda cihaz ısınırsa uygulamayı kapatırım bak ufaktan...
  212. ExCeLLeNT

Gta 5 hatası

Ya grafiğe önem veriyorum. Sadece oynayayım desem grafikleri san andreas gibi yapan bi yama vardı. Bu o mu bilmiyorum ama ne anlamı kaldıki ? O gerçekçiliği atmosferi o görüntüyü yaşamak istiyorum.Hani tamam bir oyunda grafik her şey demek değil biliyorum ama şimdi gta 4ü 3 kere bitirmiş biri...
  213. ExCeLLeNT

Aşırı ISInıyor

Isınmaktan kastın kaç derece ?
  214. ExCeLLeNT

2200 lira bütçeye hangi iPhone telefonu önerirsiniz?

Dikdörtgen plakaya teknoloji koymuşlar diyen adam. Neye koyucaklardı ? Diğerleri neye koymuş. Pamuğamı yatırmışlar teknolojiyi. Resmen tartışma başlatmak için saldırı amaçlı bir yorum yazmışsın. Sonynin tasarımı gayette güzel. Xperia z nin kapağını açık unutup suya soktun heralde sonyde yapmadı...
  215. ExCeLLeNT

Gta 5 hatası

Rica ederim iyi oyunlar pcyi yenilersem inşaallah bana da nasip olacak şu oyunu oynamak :)
  216. ExCeLLeNT

Z3 mü z5mi bekliyim

Sanki elinizi yakacak. En fazla sıcak hissedicekseniz telefonun arkasını. Fazlası yok. Ne kadar büyütüyorsunhz bu olayı. Sanki telefonlar patlıyor ısınınca.
  217. ExCeLLeNT

Beyler Hangisini Alayım Sizce .. Nokia 3310 - İphone 6S Plus - LG G4 - NOTE 5 mı ??

Kardeş delikanlı gibi bak telefonu sadece arama ve sms olarak kullanacaksan bataryasıda hafifliğide sağlamlığıda sıkıntı olmayan 3310 al. Android ios uğraşamam nete telden girmem müzikte dinlemem diyorsan çekim gücüde iyi olsun diyorsan 3310 aralarında en iyidir. Ha net ve müzik olayları işin...
  218. ExCeLLeNT

Gm Discovery 2 Wifi Sorunu

Bayramın mübarek olsun kardeş Allah'ta seni güldürsün :D
  219. ExCeLLeNT

GTA 5'te Bomba İndirim!

Harbiden sağlam indirim yapmışlar hani delikanlı gibi diyorum pc sağlam olsa kaldırsa adam gibi direk almazsam namerdim ama 9 senelik pc..
  220. ExCeLLeNT

Gta 5 hatası

Oyun korsan diye bi dövmediğiniz kalmış. Sanki hepinizin herşeyi orijinal. 100 küsür lira veremiyor herkes bir oyuna kusura bakmayın. Ayrıca oyun korsan diye sorun çıkma ihtimali çok düşük. Hemen yapıştırmayın korsan diye sıkıntılı deyip. Kardeş muhtemelen cracktendir. Crack değiştir.
  221. ExCeLLeNT

Direksiyon Sınavı Hakkında sorular

Demekki yeterince gaz vermiyorsun ya da ayağını direk çekiyorsun debriyajdan.
  222. ExCeLLeNT

Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

Anlamıyorum 6 saat ekran süresi alıyorsun ve bu normal değil diyorsun. Ben z3ümle 4-5 saat arası alıyorum hunharca olmasada iyi kullanıyorum 3 g bluetooth açık stamina hep kapalı parlaklık otoda fulde. Oyun oynuyorum 4 saat alıyorum diyorsun. Ne bekliyorsunki ? 6-7 saat zaten standardın üzerinde...
  223. ExCeLLeNT

Arkadaşlar sizce hangisi ( Lenovo P70 - vibe x2 - zenfone 5 - meizu m1 note )

Orada ki o daha iyi denirden kastım o derken z2 ve z3ten bahsediyorum z1 değil :D Bende z3 var anneme eski z mi vermiştim. Full parlaklıkta cihazları yanyana getirdiğimde cidden insanın içine öğğk leş diye bir şey geliyor. Ama z3 almadan önce z bana müthiş geliyordu.Z1i geçtim z bile şuana kadar...
  224. ExCeLLeNT

Android iPhone için veri kopyalama

Android iphone arasında veri taşıması bu programla yapılabiliyor diyip link verseydin daha anlaşılır olurdu. Google çeviri zahmetinede girmezdin.
  225. ExCeLLeNT

Z3 mü z5mi bekliyim

Yav anlamıyorum ne performans kaybı ne ısınması ? Telefon sıcak olucak sadece elinizi yakmıcak en fazla olacağı bu. Performans kaybetsin. Gene kasmıcak gene arayüz yağ gibi akıcak. Samsung ya da lgmi bu arayüzde kassın. Kimse saldrı olarak almasın bu lsfımı. Samsungu zaten biliyor. Lg ise g2den...
  226. ExCeLLeNT

S6 Yazılımsal SIKINTI

Donanımsal olabilir. Ne bilim şarj cihazı falan takılı diyormuş. Bir yerde temazsızlık kısa devre fslan o tarz bişe olmuş olabilir.
  227. ExCeLLeNT

Deezer Kullananlar

Dinlediğim bilgidiğim beğendiğim şarkıları hemen indirdiğim için mix harici istersem walkmanden dinliyorum kendim açıp zaten telefonda bulunmuş oluyor. 1000den fazla şarkı var zaten elimde. Bir şarkıyla denk geldim rastgele flac şarkıya. O gün bugündür nasıl hipnoz olduysam 300 küsür flac var...
  228. ExCeLLeNT

Deezer Kullananlar

Soundcloud deezer türkcell müzik spotify mix radio. Hepsini kullandım. Bişe diyimmi açık ara en iyisi mix radio. Önceleri nokiaya özel olduğunu biliyordum androide geldiğinde yüklemiştim nedir ne değildir diye. Sana bir sürü sanatçı tür falan öneriyor. My mix en çok dinlenenler vs bölümler var...
  229. ExCeLLeNT

Ne Kadar Sıklıkta Cep Telefonu Değiştirirsiniz ? Sizce İsraf mı ?

D900im vardı. Bozuldu. Baya eski bi telefon kullanıyodum. O ara sensationlar amiral gemisi falan olmaya başlamıştı xperia sler çıkıyodu yavaç yavaş. Sonraları james bond telefonu diye millet xperia ion falan alıyodu. Ben işte tam sensation dçnemlerinde lise 2de wildfire s aldım htc. Vodafoneden...
  230. ExCeLLeNT

Arkadaşlar sizce hangisi ( Lenovo P70 - vibe x2 - zenfone 5 - meizu m1 note )

Bakılamayacak bir ekranı yok sonuçta. Z2 veya z3le yanyana koyulduğunda o daha iyi denir ancak o. Tamam artık herkes ipsde ama bildiğim kadarıyla z1 en iyi tftyi kullanıyor. Yani daha doğrusu tftdeki son nokta z1de. Sonra ipsye geçti zaten sony. Z1 hepsinden üstün bir cihaz. Hatta bana kalırsa z...
  231. ExCeLLeNT

Wifi bağlantısı var fakat internete girmiyor

Kardeş. Benim nios pili sıfırlanıyor her rezetlendiğindepc. Saat yanlış dedin dikkatimi çekti. Saati dakikasına uyılına kadar şimdiki zamana getir tekrar dene. Büyük ihtimal düzelecek. Bazı siteler açılıyor dedin. Bence saat mevzusundan.
  232. ExCeLLeNT

Nakamichi vs Philips hangisi ?

Deneme şansım yok malesef :/ bilen deneyen varsa söylerler dşye bekliyorum
  233. ExCeLLeNT

Z2 Kamera Hatası

Sennheiser cx310
  234. ExCeLLeNT

Z2 Kamera Hatası

Bende kulaklıktan dehşet ses geliyorda hoparlörden memnun değilim. Yani ilk aldığımdaki gibi değil hoparlörü.
  235. ExCeLLeNT

Nakamichi araştırdığıma göre baya sağlam marka ve daha pahalı. Kafama daha yatkın gibi ama bilmiyorum.
  236. ExCeLLeNT

Z2 Kamera Hatası

O sorun bende artık olmuyorda ben true caller yükleyip lifelogda oturum açtıktan sonra mikrofon sıkıntı çıkarmaya başlamıştı yukarıdaki gibi. İşte sesim ben arayınca gitmiyor başkası arayınca gidiyor resetlemeden düzelmiyor sonra gene aynı şey gene reset. Lifelogda oturum kapattım true calleride...
  237. ExCeLLeNT

Hepsiburadadan nakamichi NBS2 veya philips bt2200b bluetooth hoparlör almayı düşünüyorum. Nakamichi adını pek duymadım ama araştırdığımda öyle böyle değil müzik konusunda baya sağlam bir marka olduğunu öğrendim. Nakamichi 225 tl Philips ise tasarımı daha iyi su geçirmez suda yüzer şekilde...
  238. ExCeLLeNT

Z2 Kamera Hatası

Z3ümdede aynı sorun çıktı daha dün. Daha önce yoktu. Ve mikrofondada sıkıntı olmaya başladı. Başkası arayınca veya telefonu reset atınca sesim gidiyor sıkıntı yok. Ama sonra sesim gitmiyor. Karşı taraf arayınca gidiyor ben arayınca gitmiyor. Lifelog kullanıyormusunuz ?
  239. ExCeLLeNT

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Yukarda stabilite hız batarya aynı anda olamaz dedin ya o yüzden dedim onları. Sonynin kamera uygulamaları ile çok çeşitli şeyleri var.
  240. ExCeLLeNT

Şu 6 Telefon Arasında Kaldım

Ultra stamina acil durumlar için yapılmış bir şey. Telefonu akıllı telefondan çıkartıyor.Yani bakın ultra güç tasarrufumuz var 10 gün dayanıyor demekle bataryayı geliştirmiş sayılmıyor sonyde htcde samsungda. Asıl önemli olan yüksek performans kullanımında şarjın iyi dayanması. - - - Mesaj...
  241. ExCeLLeNT

Şu 6 Telefon Arasında Kaldım

Seni tatmin edecek telefon sony veya htcdir. En stabil ve hızlı arayüzler nexustan sonra bu markalarda. Ayrıca ikisininde birbirleriyle kapışan sese özel teknolojileri var. Sony kamerada biraz daha yukarda tabi htcden.
  242. ExCeLLeNT

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Yazılım kısmı fena değil ne demek arkadaşım ? Xperia z bile hala güncelleme alıyor yüksek oyunlar dışında kasma yapmıyor ve şarjıda 1 günü çıkartıyor. Kullandım biliyorum. Hemde öyle bir kullanıyordumki... Şuanki z3üm mesela 2.günü sadece denemek için bir kaç kere gördüm. Sonra hiç stamina falan...
  243. ExCeLLeNT

Sony Xperia ailesinin kısa özeti

Birimi ? Daha geçen az daha bekleyip z3+ alsaydım demiştim. Ama şimdi iyiki z3 aldım diyorum. Yoksa z5 diye hayıflanacaktım. Bidahaki yaza kadar telefon değişmem.
  244. ExCeLLeNT

Sennheiser CX310 mu Sony MDR-NC31EM mi ?Kulaklık Tavsiyesi ?

Teşekkürler alacağım. Alıp deneyince tekrar yazarım yorumlarımı. İyi günler :)
  245. ExCeLLeNT

Cx 310 yerine tercih edilebilir yani ?
  246. ExCeLLeNT

Hayır tam tersi sennheiser kulaklığı kullanıyorum ve ve bu mdr nc31 em özellikle z2 z3 serisine özel üretim gibi bir kulaklık olduğundan(başka cihazlarda dijital gürültü engelleme yok bildiğim kadarıyla) bilen eden varsa arasındaki farkı merak ediyorum. Parası önemli değil. Sonynin bu kulaklığı...
  247. ExCeLLeNT

Yok mucevap ?
  248. ExCeLLeNT

Kulaklık ile ilgili bölüm bulamadığımdan sony konusuna açtım sonynin kulaklığı hakkında bilgi edinmek istediğim için. Şimdi öncelikle elimde cx 300 II nin adidas tarafından makyajlanmış hali cx310 var. Hani herşey aynıda tipi rengi farklı daha iyi. Her neyse konumuz bu değil ikiside aynı diye...
  249. ExCeLLeNT

[BÜTÇE 1100TL] Android önerisi

Adam vibe x2 onu geçtim g2 demiş. Hepsini geçtim 1100 tlye z1 bile var. General mobile nere bunlar nere.
  250. ExCeLLeNT

Sony Xperia Z3 Compact Kullananlar Kulübü

Bu cihazlar suya dayanıklı değil. Belli derinlikte belli sürede belli derecede belli basınçta su geçirmez. Cihazınız fabrika hatası diye komple firmayı bütün cihazları kötülemeyin.
  251. ExCeLLeNT

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi (2001-2003) DEV KONU

Eyvallah
  252. ExCeLLeNT

G4 mü Xperia Z3 mü?

Geri kalan herşey içinmi. Seni tanımıyorum ama tam bir fanboy gibi konuştunki bana göre fanboylar cahildir. Çünkü cahillik bir şeyi bilmemekle olmuyor sadece. Not: z3 kullanıyorum. Bundan iyi tek telefonun bunun plusı olduğunu düşünüyorum. Ki htcyi çok seven bir adamım. Diğer amiral...
  253. ExCeLLeNT

Lg g3 Chrome

Ayarlarda anasayfa dşye bir bölüm var. O açık olunca buton oluyor. Sizde o bölüm yokmu. Not: xperia z3 telefonum ama sony ve samsunga özel değildir sanırım
  254. ExCeLLeNT

Xperia Z3 Plus Kullananlar Kulübü | TEKNİK ÖZELLİKLERİ

2 haftayı geçmemiş olsaydı iade edebilirdinde şimdi sıkıntı çıkarabilirler ama sen yinede bir dene.
  255. ExCeLLeNT

Bişe daha soracağım. Cihazı hepsiburadadan aldım. Acaba geri iade etsem aradaki farkı verip üst modelini alsam plus olanı. İadeyi kabul ederlermi acaba ?
  256. ExCeLLeNT

Bendede son seste oluyor. Ama sadece piyano ve benzeri çalgılarda. Hani normal arka planda radyolarda olan tısss cızırtısı değil sanki hoparlör acıyomuş gibi canı maytap yanması gibi.
  257. ExCeLLeNT

Her şarkıda olmamakla beraber piyanolu şarkılarda son seste piyano sesinde üst hoparlörden cızırtı geliyor. Normal mi ?
  258. ExCeLLeNT

Valla ses hala daha kötü önceki halinden. Oksitlenme dediğiniz nedir yani ? Sesin bi seviyesi düşük gibi hissediyorum buna mı sebep olur telefonun hiö bir sıkıntısı yok sadece ses seviyesi s4le aynı hatta o biraz daha iyi gibi.
  259. ExCeLLeNT

Valla sanırım oldu ses hala yüksek ama ilk zamankinden düşük böyle hissediyorumki hiç bi telefon kaliteyi geçtim onda zaten olmuyoduda yükseklik konusunda yanına yaklaşamıyodu. (m8den falan bahsetmiyorum) S4 bundan daha fazla ses verdi ben şok ben iptal ben vefat diyorlar ya. Aynen öyle oldum...
  260. ExCeLLeNT

Telefonun son bir haftadır sesinin düşük çıktığını düşünüyordum. Lavaboda yıkayınca içine su kaçmıştı hoparlöre. Saatlerce düzelmeyince saç kurutma makinesine tutmuştum. Alttan daha çok geliyor gibiydi. Bikaç gün sonra düzeldi ama bugün iyice emin oldum genel olarak ses kısıklığına. Arkadaşın...
  261. ExCeLLeNT

İlk defa akıllı telefon alacağız

İnan bana 600-700 tl vererek aldığın bir iphone olsa o da kasardı. Her modeli fahiş fiyatlara satılan bir telefon bi zahmet kasmasın. İphone 6 fiyatı verdiğin hangi android kastı söyle bakalım ?
  262. ExCeLLeNT

Htc one ( boom sound ) yok böyle bir ses !

Z3 kullanıyorum. M8de dinledim m7de hoparlördede kulaklıktada. Z ses bakımından hem kulaklık hem hoparlör vasat bir cihazda(diğer cihazların tabiki üstünde) Htc kulaklıkta çok yüksek ses veriyor. Ve dikkat ettim sadece bas ağırlıklı gibi. Ama z3 mesela kulaklık sesi o kadar yüksek değil ama...
  263. ExCeLLeNT

Valla bende stamina moda geçirmeden 1 gün çok rahat kullanıyorum akşama en az %30 %40 şarj oluyor. Pil tasarruf özelliklerini açsam ohooo.
  264. ExCeLLeNT

Hangi telefonu tercih etmeliyim?

Z3. Tartışmasız
  265. ExCeLLeNT

Xperia Yeni Arayüzü Görücüye Çıktı!

Saf androide benziyor ama daha güzel. Bu direk saf android bildiğin üşengeçlikten buna dönmüşler.
  266. ExCeLLeNT

Türkiye'nin Yerli Savunma ve Silah Teknolojileri!

Hadi hayırlısı baya güzel aletler çeşidinin ve sayısının artması dileğiyle.
  267. ExCeLLeNT

Türkiye'nin Yerli Savunma ve Silah Teknolojileri!

Şu f35 mevzuları noldu?
  268. ExCeLLeNT

Xperia Z3 5.1.1 Güncellemesi Türkiye dağıtılmaya başladı

Acaba şu nordic romunu mu atsaydım ? Türkiye'ye geldi diye birşeyler duydum sweden romuna gelmemişti paralel ithalat benimki. Baktım meğer onlardada başka romlar falan varmış galiba. 2 hafta olacak ya. Nordic roma geldi sanırım ilk. Neyse geç olsun güç olmasın.
  269. ExCeLLeNT

Xperia Z3 5.1.1 Güncellemesi Türkiye dağıtılmaya başladı

Türkiye için yayınlanmadı diyorlar haftaya gelicekmiş galiba. Paralel ithalat kullanıyor sanırım konu sahibi.Bendede güncelleme yok.
  270. ExCeLLeNT

Sweden yazıyor ama hangi rom yüklü bilmiyordum.Nordice giriyorsa eğer güncelleme gelmedi bana. Nordic falan boşverdim 5.02 tr rom yükledim gelecekse Türkiye'ye geldiğinde alırım güncellemeyi sıkıntı olmaz tr gözüksün rom.
  271. ExCeLLeNT

İnternette tr için ftf yok nordic ve austraila var. Nordic gene kuzey şeyleri oluyor isveç falan. Ya da 5.02 tr ftf yüklesem direk güncelleme alır 5.1.1 yükler miyim ?
  272. ExCeLLeNT

HIMYM'de Sizin Karakteriniz Kim ?

Wait for us değil wait for it yalnız. 18 yaşındayım ama şuana kadar en mutlu en zevkli şey ne senin için deseler. Bu dizinin bütün bölümlerinin her saniyesi hayatımdaki en mutlu anlardı. Hayatımda izlediğim en iyi video görüntü dizi film hareketli bişey yani. Hiç bir sevgilimi gram özlemiyorum...
  273. ExCeLLeNT

Paralel ithalat bir z3 var elimde hala gelmedi güncelleme. Hangi ülkeden ithal edildiğini nasıl öğrenebilirim ? Elimdeki kağıtlarda bi yerde üretici bilgisi adı altında sweden gördüm. Ayrıca başka bir kağıtta gene şöyle yazıyor. Declaration of Conformity for D6603 We Sony Mobile...
  274. ExCeLLeNT

Hangi telefonu almalıyım ?

Valla m8 ile z3 arasında çok gidip geldim. Ses dışında htcnin sonyden bi üstünlüğü yoktu bana göre ki sony bile seste baya kaliteli. Sonuç ? Z3 ten yazıyorum bu mesajı
  275. ExCeLLeNT

Valla lifelog şarjı yarı yarıya düşürüyor neredeyse. Herşeyin ne yaparsan yap saniyesine kadar kayıt altına alıyor hani neredeyse ne zaman kapakları açık kapadını bile kaydedecek. Yürüdüğün gittiğin mesafe attığın adım dinlediğin müzik kimle ne zaman ne konuştun kamerayla ne zaman hangi fotoyu...
  276. ExCeLLeNT

Lifelog uygulaması hep açık çalışıyor. Xperia zde ekrandan çok şarj yiyordu. Bunda o gözükmüyor niyeyse ama açık ve çalışıyor. Bluetooth full açık. Akıllı bileklikte bağlantıda. Wifide 1 saattir açık. Parlaklık otomatikte ve en yüksek ayarında yani otomatiğin en yükseği.Senkronizeler full fit...
  277. ExCeLLeNT

Şuan denedim düzeldi. Mutluluktan havaya uçuyorum dedim bişey oldu heralde. Daha alalı 14 gün olmadı bişe olsa anında değiştittirirdim. Bişey olacaksa 14 gün dolmadan olsunda.Şükürler olsun bişeyi yok. Kardeş çok sağol yüreğime su serptin düzelir dedin kafama ne biçim takılmıştı yoksa varya.
  278. ExCeLLeNT

Ya üst hoparlör düzeldi sıkıntı yok gayet güzel ses veriyor. Bu telefon numarası girip denediğimiz yerdende test yaptım. Alt hoparlörün sesi neredeyse yarı yarıya daha az. Acaba normalmi diye düşündüm mesela üst hoparlör çok iyi bas vururken alt hoparlörden sanki arka plandaki sesler geliyor...
  279. ExCeLLeNT

Ya birşey soracağım. Z3ümü muslukta yıkadım her yerini böyle güzelce. Hoparlör sesleri gitti eyvallah. Geri geldiler. Ama alt hoparlörde daha az ses var. Hani sanki ses yüksekliği kalitesi aynı gibi eskisiyle ama alt hoparlörün sesi üstten daha az. Bu normalmi yoksa düzelecekmi ?1 saattir böyle
  280. ExCeLLeNT

Sony XPERIA Z3, Su Teması Sonrası Hoparlörlerde Cızırtı Problemi

Benimde alt hoparlör gitti yıkayınca. Hemencecik geliyordu normaldede şimdi alt hoparlör nedense daha az ses veriyor z3te. basıda daha bir değişik.
  281. ExCeLLeNT

HTC One M8 İndirime Girdi!

Bu cihaz hepsiburada bikaç gündür 1699 tl yani günlük değil sanırım.
  282. ExCeLLeNT

Garantisiz 2.el harman kardon m8mi garantili sıfır z3 mü ?

Z3 plus gelicekte 2 binden aşağı olmaz yani 2 bini de hayatta geçemem 1800 bile mucize yani ailem tamam dedi.Zaten kendim çalışıp kazandığım parayla alıcam. Hepsiburadadakinin garantisi ithalatçı firma garantiliymiş yalnız yorumlarda biri düşük kalite garanti diyordu. Htcde seste arayüzde...
  283. ExCeLLeNT

Garantisiz 2.el harman kardon m8mi garantili sıfır z3 mü ?

1.149 tlye 2.el harman kardon bir one m8 buldum. Gözüm kaldı. Ciddi ciddi almayı düşündüm. Ama sonra babam dediki 1149 tl 2.el ona vereceğine benim dediğim 1800 tl garantili sıfır z3e ver(Hepsiburadada 1779 tlye düştü bugün.) Ayrıca elime bedava geçen desire hdye 300 küsür tl masraf yaptım...
  284. ExCeLLeNT

Saturn Uydusu Dione'dan İlk Görüntüler!

Şimdi bu uyduların fotoğraf çektiği makinemidir nedir artık ben onları normal bir fotoğraf makinesinde kullansam ne kadar kaliteli bir fotoğraf çekerim ki acaba ?
  285. ExCeLLeNT

Bir Kickstarter başarısı daha, Here - Active Listening

Konserde veya bir yerde çalan müziği aynı şekilde aynı ses yüksekliğinde ve istersem biraz daha baslı duyabileceğim. Bu cihaz aşırı şekilde geliştirilmeye açık bence mükemmel bir şey.
  286. ExCeLLeNT

One M8 Harman Kardon 3G Sorunu

S offsuz rootsuz kullanmak istiyorum yoksa zaten 3g mevzusu soff yapınca root atınca düzeliyor.
  287. ExCeLLeNT

Bildiğin kafama girdin şuan ama ya diğerleri gibi bende sorun yaşarsam 3g çalışmazsa ?
  288. ExCeLLeNT

Ya onu biliyorum sen yanlış anlamışsın ben ondan bahsetmiyorum. Amerikada 4g kullanıldığı için ve cihaz sadece amerikaya sprinte özel olduğu için 3g yazılımsal olarak kapalıymış. Sıkıntı bu. Yani cihazı burada mobil ağlara girip wcdmayı seçipte kullanamıyorum.
  289. ExCeLLeNT

Zenfone 2 z3560-z3580

Ben arada performans farkı olacağını sanmıyorum ki performanstan kastım kasmaması yani takılmaması. Biri aynı uygulamayı 0.83 saniyede açmış diğeri 1.03 ne farkederki ? Bu kadar takılmaz yani.Örnek verdimki o kadar bile fark olacağını sanmam. Hızı düşük olanın şarjıda daha çok dayanacaktır.Zaten...
  290. ExCeLLeNT

Allah Allah insanlar niye öyle demişki. Almadan önce bir araştırayım demiştim o yüzden bu soruna denk geldim vazgeçecektim neredeyse. Ayrıca one m8 harman kardon sadece amerikaya ve sprint operatörüne özel. Asya cihazı nasıl oluyor ?
  291. ExCeLLeNT

Hayır ama şöyle bir şey var Türkiye'de bunu kullananlar var. Ve konu açmışlar burada smslerin bazılarını alamıyorum ve 3gyi kullanamıyorum diye. Ayrıca xdada amerika dışındaki ülkelerde 3gyi kullanabilmek için root ve soff isteyen bir yöntem var. Dediğiniz gibi olsalardı bu adamlar xdada bile...
  292. ExCeLLeNT

Wifi/Bluetooth bozuldu Nasıl Düzeltebilirim ?

Valla düzelmedi. Ne yaptım ettim bir daha yerlere attım kaç tane telefoncu dolaştırttım 1 ay ordan oraya dolaştı etti yok düzelmedi. En son teleserviceye gönderdim garantisi bitti diyede 1152 tl fiyat biçtiler. Değişim yapıcaklardı heralde. Dedim siz hayırdır cihaz zaten sıfırı 1099 tl 2 sene...
  293. ExCeLLeNT

Yokmu bilen arkadaşlar ?
  294. ExCeLLeNT

Arkadaşlar onem8 harman kardon versiyon bir cihaz almak istiyorum nereden olduğu önemli değil büyük ihtimal alacağım ama önümde büyük bir engel var. Cihaz sprinte özel olduğu için yazılımsal olarak 3g kapalı geliyormuş. Yani 4g ya da 2g.Buradada 3g lazım. İnternette çözümü var. Ama s off ve...
  295. ExCeLLeNT

Apple Merkezinde Ölümcül Sızıntı

Oooo resident evil
  296. ExCeLLeNT

Cod Mw2 save dosyalarını okumuyor

O zaman oyunu silip baştan kurup save dosyalarını aynı yere atıp tekrar deneyebilirsin aklıma gelen bu
  297. ExCeLLeNT

Cod Mw2 save dosyalarını okumuyor

Save dosyaları duruyorsa internetten %100 save yazıp dosyaların nereye kaydedileceğini öğren bayadır oynamadığımdan bilmiyorum. Save dosyalarını oraya kaydet ve devam et.
  298. ExCeLLeNT

İyi bari büyük bişey değildir inşaallah. Şimdi denedim. Wifi hotspotta çalışmıyor.
  299. ExCeLLeNT

Bi lolipop ftfsi flaşlamsdığım kaldı o ftfde yabancı ülkenin romu. Biri çıksa deseki ses kısmaya 5 açmaya 10 kez bas düzelicek...