Asus Turbo GTX vs. Asus Strix GTX 970

fatihgencaslan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Direk konuya gireceğim çünkü günlerdir beynim yandı [emoji2]

İki kart arasında 110tl fark var ve tabi ki Strix daha serin ama Gtx 970 lerin 98 dereceye kadar sınırları oldugundan Turbo gtx 970 ile 90 dereceye yaklaşacağımı bile sanmam tabi bu sadece benim fikrim, siz ne dersiniz? 110tl farkla Strix almaya değer mi?

Not: kasamda akasa viper 12cm 110cfm fan +2 tane de kasa fanı var, yani kasa iyi hava alıyor [emoji1]

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla sen bilirsin ben olsam param varken daha iyisini alırım. Yani benim huyum böyle elimdeki daha iyisine yetiyorken düşünmem harcarım. Mantıklı olan ucuz olanı alman haklısın 90a bile yaklaşmak zor bence de benim kafada olsan sormaz direk alırdın pahalıyı.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ben olsam msi veya galax ex oc alırdım. 970 lerde en çok msi tavsiye ediliyor.

BaranGKTN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben kendi tercihimi güvendiğim bi abiminde tavsiyesi ile galax 970ten yana kullandım ay başını bekliyorum bir müşterisine satmış yakın zamanda gayet memnun kalmış müşterisi gerçi senin sorun galaxı içermiyor ama ben genede fikrimi belirtiyim dedim bir incele araştır dolarda yavaş yavaş düşüyo gibi iyi bi f/p ürünü olur bence ;) [MENTION=371776]fatihgencaslan1[/MENTION]

fatihgencaslan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki matx kartlar atx anakarta uyarmı? Pci express slotları farketmiyor değil mi?

BaranGKTN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
farkedeceğini sanmam ama daha bilgili birinin bişeyler söylemesi daha iyi olur bence