Asus rog strix gtx 970 Fps sorunu

berat1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yeni bilgisayar topladım 2 hafta once ekran kartım asus rog strix gtx 970 windows 8.1 n kullanıyorum sorunum su bilgisayarımın ekran kartı driverini yüklüyorum fps 45-60 arası gta 5 de herşey ultra msaa 4x fakat bilgisayarıma reset atınca fps em 30 a iniyor gta 5 de sonra birdaha kurmam gerekiyor driveri hep aynı şey oluyor diğer oyunlardada aynısı oluyor ne yapmam gerekiyor acil yardım edermisiniz

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
NVIDIA GeForce GTX 970M - NotebookCheck.net Tech
Sorun yok hocam zaten 30 fps civarı alırmışsın.

GTX 970M ve GTX 970 farklı kartlar. M ibaresi olması, notebooklarda kullanıldığını gösterir. Performanslarıda birbirinden ayrı oluyor. :) Karışmasın orası.

Arkadaşın dediği gibi driverlarda problem var sanırım. Bence, formattan sonra driver kurulduğunda aynı sorun yaşanıyorsa, bir sonraki güncellemeyi beklemeli. :) Donanımsal problem yoktur sanırım.

dreamhunter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
GTX 970M ve GTX 970 farklı kartlar. M ibaresi olması, notebooklarda kullanıldığını gösterir. Performanslarıda birbirinden ayrı oluyor. :) Karışmasın orası.

Arkadaşın dediği gibi driverlarda problem var sanırım. Bence, formattan sonra driver kurulduğunda aynı sorun yaşanıyorsa, bir sonraki güncellemeyi beklemeli. :) Donanımsal problem yoktur sanırım.

Pardon :) Dün biri Asus Rog notebook söylemişti o sandım :) Onun özelliklerinde Gtx970m vardı :) Arkadaşımız eklemedi sanarak direk notebook diye düşündüm :)
Ama bilgisayar topladım demiş tam okumamışım. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne yapmam lazım formatmı atmam lazım beyler anlayan birisi yokmu