Hangi telefonu almalıyım ?

KlausMikaelson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben g4 almayı düşünüyorum. 2-3 Sene sorunsuz götürecek bir telefon istiyorum.Kasma donma kesinlikle olmayacak.Batarya 1 günü kurtarsa yeterli.Şık bir cihaz istiyorum eline aldığında o hissi vericek. Ben htc nin tasarımını çok beğeniyorum ama bütçem m8 e yetiyor htc olarak. Sizce ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.. Çook kararsızım:bored::bored::bored:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla m8 ile z3 arasında çok gidip geldim. Ses dışında htcnin sonyden bi üstünlüğü yoktu bana göre ki sony bile seste baya kaliteli. Sonuç ? Z3 ten yazıyorum bu mesajı

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Valla dostum ele alınca o premium hissiyatı istiyorsan htc, s6-s6 edge yada iphonelara bakıcaksın. G4'ün deri olanı elde iyide seramik olanı elde premium his yaratmıyor açıkçası.

G4'de donma kasma yok, s6'ya göre vs daha stabil arayüzü var.

Güncelleme ömrüde iyi.

Sizi 3-4 yıl idare eder. 3G ile 3-4 saat ekran açık kalma süresi sunuyor.

KlausMikaelson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya aslında çok sorun değil premium takıntım yok. G4 de dokunmatik sorunu oluyormuş bazılarında . İphone 5s iyi de ekranı küçük o kötü. Durmadan telefonda oynayan biri değilim. Ara sıra oyun sosyal medya vs. Lg nin arayüzü ilerde kasma yapar mı ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ya aslında çok sorun değil premium takıntım yok. G4 de dokunmatik sorunu oluyormuş bazılarında . İphone 5s iyi de ekranı küçük o kötü. Durmadan telefonda oynayan biri değilim. Ara sıra oyun sosyal medya vs. Lg nin arayüzü ilerde kasma yapar mı ?

Premium takıntın yoksa mutlaka g4 almalısın deri olandan. Ben 2 tane g4 aldım benim g4 servise gitti dokunmatik sorundan, tamir eden teknik servis elemanınla konuştum, her markanın 10 telefonundan 1 2 tanesinde bu tarz üretim hatası sorunları çıkabiliyor dedi.

Kısaca o duyduğunuz sorunlar üretim hatası olanlar. Benim cihazın iadesi kabul edildi yeni cihaz bayramdan sonra geliyor.

1 Yıl LG G2 kullandım sonra iphone 5s'e geçtim ve son olarak G4 kullanıyorum şu anda. 5s'de kenarda duruyor jb işleri için orası ayrı konu.

Emin ol 5s'i ele alınca o ekranla oyuncak gibi gözüküyor. G4'ün ekranı görünce sanki televizyon kullanıyorsun gibi geliyor 5s'den geçince.

Stabiliteye gelince, g2'yi aldığım jelly bean sürümü vardı sonra kitkat aldı, lollipop aldı ve 2 ay içerisinde android 5.1.1 son sürümü alıcağını açıkladı lg.

G2 bile kasma donma yapmadan stabil çalışıyor, g4'ün arayüzü kat kat daha iyi çalışmakta.

Samsung gibi ileride şişme yada hunharca ram kullanımı gibi sorunları yok kendim kullandım oradan biliyorum.