Bütçem sınırsız hangi telefonu almalıyım ?

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hacı sen kendin de diyosun. 2 ye katlasın katlasın ama donanım olarak 3199 TL etmez o telefon. Cozunurluk az olup 40 fps almaktansa Full HD de 30 almayı tercih ederim. Cozunurlugun onemi olmasaydı surekli cozunurluk teknolojisi artmazdı.Full Hd nin verdiği keyif ile HD bile olmayan verdiği keyif aynı değil.

1 saniye sen iphone daki pixel leri görüyosan gözlerin cok iyi olmalı bıyonık falanmı gözler :)

Sakın ölü pixel nasıl fark ediliyo deme diger pixel ler farklı bı renkteyken dıgerı sıyah olunca dıkkat edılır bellı olur.

Vede Hd degil dedigin ekran Gecen seneki amiral gemilerdeki hd ekranla aynı ppi değerine sahip 4.7 inch hd 3.5 960x640 aynı ppi değerlerini yakalıyor.
FullHd Cıktıgında herkez gereksiz diyordu sımdı bı konu acsak gereklımı dıye yüzde 90 herkez full hd gereksız derler telefonlarda fullhd ye...

Kasarak oyun oynamak ile mutluluklar...

Frozia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 saniye sen iphone daki pixel leri görüyosan gözlerin cok iyi olmalı bıyonık falanmı gözler :)

Sakın ölü pixel nasıl fark ediliyo deme diger pixel ler farklı bı renkteyken dıgerı sıyah olunca dıkkat edılır bellı olur.

Vede Hd degil dedigin ekran Gecen seneki amiral gemilerdeki hd ekranla aynı ppi değerine sahip 4.7 inch hd 3.5 960x640 aynı ppi değerlerini yakalıyor.
FullHd Cıktıgında herkez gereksiz diyordu sımdı bı konu acsak gereklımı dıye yüzde 90 herkez full hd gereksız derler telefonlarda fullhd ye...

Kasarak oyun oynamak ile mutluluklar...

Kusura bakmayın ama kastıgı felan yok yeni telefonlarda, Sızede mutluluklar yediğiniz kazıklarla beraber. Daha fazla mesaj yazmıcam cunku her iki taraf da kenji bildigini okuyo.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
iPhone 5s'in 3500tl olduğunu söyleyen arkadaşa: 1 Kasım'da BİM'e 2300tl ile geliyor.

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
madem bütçe sınırız farklı işletim sistemli 2 tane tel al İ5 VE HTC ONE :)

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kusura bakmayın ama kastıgı felan yok yeni telefonlarda, Sızede mutluluklar yediğiniz kazıklarla beraber. Daha fazla mesaj yazmıcam cunku her iki taraf da kenji bildigini okuyo.

Kasmıyomu kendını kandır sen adreno 330 zor yetıyo full hd ye ayrıca telefonum htc one x hadi apple fanı felan degılım ama adamlar yapıyo yani.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Garantisi nerde Abicim? Teknolojik alet bunlar garanti şart.

Paralel ithalat ürünü.İthalat yapan şirke 2 sene garanti veriyor.

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok hocam gerçekten 5s satıyorlar. BİM'de tek kötü yanı taksit olmaması. A101'de 12 taksit var yakında oraya da gelir 5S :D
dAMqf.jpg

Frozia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasmıyomu kendını kandır sen adreno 330 zor yetıyo full hd ye ayrıca telefonum htc one x hadi apple fanı felan degılım ama adamlar yapıyo yani.

Paralel ithalat ürünü.İthalat yapan şirke 2 sene garanti veriyor.
Adreno 320 zor yetiyodu.Adreno 330 da oyle bir şey yok nerden çıktı o? Apple ın tek iyi yanı işletim sistemi acayip iyi.

Teknik servisler bile garantiden cıkarmak için onca sebep sayarken kendinizi kandırmayın be hocam.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adreno 320 zor yetiyodu.Adreno 330 da oyle bir şey yok nerden çıktı o? Apple ın tek iyi yanı işletim sistemi acayip iyi.

Teknik servisler bile garantiden cıkarmak için onca sebep sayarken kendinizi kandırmayın be hocam.

Hic amerikada apple dan telefon problemı ıle degıstırmek ısteyen bı arkadasın falan oldumu ?

Telefonu alıyon bunu begenmedım dıyon adamlar dırek yenısını verıyo sana sormuyolar bıle neyını begenmedın dıye...Turkıyeye paralel ithalat ürünleri geldigi için ithalat şirketi garantisi yüzünden o bahaneler.

Avrupada apple cok güvenilir bir şirket telefona birşey oldugu anda adamlar müşterinin en çıkarına olan ı yapıyolar...

Frozia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hic amerikada apple dan telefon problemı ıle degıstırmek ısteyen bı arkadasın falan oldumu ?

Telefonu alıyon bunu begenmedım dıyon adamlar dırek yenısını verıyo sana sormuyolar bıle neyını begenmedın dıye...Turkıyeye paralel ithalat ürünleri geldigi için ithalat şirketi garantisi yüzünden o bahaneler.

Avrupada apple cok güvenilir bir şirket telefona birşey oldugu anda adamlar müşterinin en çıkarına olan ı yapıyolar...

Biz Amerikada mı yasıyoruz? HAYIR.

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonda oyunmu oynanır Allah aşkına birincisi zevksiz ikincisi para tuzağı sürekli uygulama içi satın alım yapmaya zorluyorlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPhone 5S stabil demişler yalan tamamen dengesiz arada mavi ekran veriyor...

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Zenginin Parasi zugurdun çenesini yorar diyorum ve gönlünden ne geçiyor sa onu al.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bence iphone 5s al.
Niye dersen android teller 2000 tl civarı paraları haketmiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 5 kullanıcısıyım ekran çok küçük yarış oyunları oynaması çok zor iki elini koyunca ekranda yer kalmıyor...

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende aynısını demiştim zaten?

Sen türkiyedeki apple servislerini söylemissin veya yanlıs sekılde yazmıssın.

Apple ın Sorunu degıl olay türkiyenin sorunu fazla fiyatlar servis kalitesizligi vs vs...

iPhone 5S stabil demişler yalan tamamen dengesiz arada mavi ekran veriyor...

Harbi bos konusuyon ınternetten 1 2 video ızleyıp buraya gelmısın...

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
apple ve iphone dan nefret ederim. ama sen iphone 5s al. birinin android ile ilgili en ufak şüphesi varsa iphone alması taraftarıyım.

Frozia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Apple ın Sorunu degıl olay türkiyenin sorunu fazla fiyatlar servis kalitesizligi vs vs...

Yanlıs sekilde yazmadım sadece anlamadın. Diyorum ki Türkiyedeki resmi servisler bile garantiyi tam olarak yapmazken, onca sey cıkarırken BİM in sagladıgı garantiden ne bekliyorsunuz dedim.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
771
İşletim sistemi tercihi sana kalmış
iOS : iPhone 5s
Android : Htc One
Windows Phone : Lumia 1020

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bütçem sınırsız hangi telefonu almalıyım çok güzel bi söz yeminle. içinden 1-2 kere mırıldanınca sanki popüler bi şarkıymış gibi :)

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apple fanboyları yine coşmuşlar :lol: Android'e bu denli çamur atma isteği nereden geliyor gençler :thumbdown:

S

SDN Okuru

SDN Okuru

iSheep yalan mı mavi ekran veren 5S hikayesi youtube'ta izlemeden atarlanmışsın...