İlk defa akıllı telefon alacağız

lReLaxSl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba iki kardeş üniversiteye başlıyoruz ve ilk defa akıllı telefon alacağız.Biz 4 sene kullanabileceğimiz bir telefon arıyoruz.2 telefon alacağımız için 4500 TL yi geçmemesi gerekiyor.Akıllı telefona yeni geçenler için Android mi yoksa İos mu önerirsiniz hangisi daha kolay kullanılır? Bize önerilen telefonlar Note 4 , Xperia Z3 , Galaxy S6 ve Iphone 5s. Siz bunların içerisinden veya bunlardan farklı neler önerirsiniz?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bak hocam uzun kullanım yapacaksanız ya iphone alacaksınız yada htc .samsunga hiç bulaşmayın derim 2 sene sonra telefon yavaşlıyor elinizde çöp olarak kalıyor sonyde samsungtan biraz daha iyi fakat oda stabilirliğini yitiriyor htc kullandığım halde 1. olarak iphone

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Havam olsun diyorsan ya iphone al yada note4.Yok benim havayla civayla işim olmaz diyorsan Z3 COMPACT al geç bir tarafa.....

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
İlk kez akıllı telefon alacağım demişsiniz. Android'in arayüzünün anlaşılması çok uzun zaman sürüyor. Ama iOS çok daha sade ve arayüzü kolay bir işletim sistemi yani, mutlaka iPhone almalısınız.
Ama şimdi almayın. Paranıza yazık edersiniz. iPhone 6'nın şuanki fiyatı, 2.700 TL. Fakat, Apple Eylül-Ekim aralarında yeni iPhone'unu sunacak ve iPhone 6'nın fiyatı 2.299 gibi bir şey olur muhtemelen. Eylül-Ekim aralarında tanıtılan iPhone'u da alabilirsiniz fakat, onun fiyatı 2.750 TL falan olur, yani bütçenizi açar.

Kısaca, Eylül-Ekim aralarını bekleyi

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Kesinlikle İphone öneririm 6s pahalı gelecek kendine İphone 6 kardeşine 5s alabilirsin.

lReLaxSl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
akıllı telefon dedin mi android kapalı kümes ise iphone... SONY XPERIA Z3 al kafan rahat etsin...

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Eylül sonunda iPhone 6 alın, 4-5 yıl rahat edin. Kolay alışırsınız

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ben de çoğunluk gibi 1 ay bekleyip iphone 6s almanı öneririm kardeşim. Fiyat olarak 4500 ü biraz geçebilir ama kafanız uzun bir süre rahat olur yok takıl dı yok uygulama kapattı kendini gibisinden sorunlar hiç olmaz iphone da

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben de çoğunluk gibi 1 ay bekleyip iphone 6s almanı öneririm kardeşim. Fiyat olarak 4500 ü biraz geçebilir ama kafanız uzun bir süre rahat olur yok takıl dı yok uygulama kapattı kendini gibisinden sorunlar hiç olmaz iphone da

iPhone 6S iki tanesi 5.000 TL'yi geçer. Tabi eğer bütçe varsa kesinlikle iPhone 6S

lReLaxSl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yorumlarda genel olarak Iphone önermişsiniz.Çoğu insan android kullanıyor sosyal etkileşim açısından bir problem yaratır mı yani beni kısıtlar mı? Sonuçta ios özel bir işletim sistemi.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
yorumlarda genel olarak Iphone önermişsiniz.Çoğu insan android kullanıyor sosyal etkileşim açısından bir problem yaratır mı yani beni kısıtlar mı? Sonuçta ios özel bir işletim sistemi.
Whatsapp, Facebook'tan vs. doğal olarak Android'e mesaj, fotoğraf, video gönderebilirsiniz. Eğer sosyal etkileşim açısından kastınız buysa, hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben iphonea pek ısınamıyorum, benim tavsiyem biriniz xperia z3 biriniz lg g4 alin değişe degise kullanirsiniz uygun bulursaniz ikisini de toplam 3500 e yakin bir fiyata dahi alabilirsiniz arta kalan para da cep harçlığınız olur univde de lazim mutlaka

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION]
Ero-sennin gelmiş arwqewqeqwqewq
--
Neyse, bende nedense Android'e alışamıyorum.
Madem ilk defa akıllı telefon alacaklar,arayüzü kolay ve anlaşılabilir olan bir cihaz almaları yararlarına olur bence. Mesela iPhone gibi.:p

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yıllarca android kullandım ama bıkkınlık geldi. çünkü sürekli donmalar oluyor root yapmadığım halde htc olsun samsung olsun sürekli takılıyor. eylül'ün 8'inde iphone 6s tanıtılacak 25 eylülde de iphone 7..... sana tavsiyem ekim'e kadar bekle iphone 6'ların fiyatı çok düşecek. bende iphone almayı düşünüyorum artık.

lReLaxSl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tekrar herkese teşekkür ederim yorumlar için.Note4 ve Iphone6 üzerinde yoğunlaştık artık yazı tura şeklinde seçim yapacağız aynı model olmasın farklı olsun arada sırada değiştirerek kullanırız diyoruz.Artık yavaştan Samsung ve Apple konularında yerimizi alalım.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Bence yazı tura mantıklı iki telefonda harika çünkü.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba iki kardeş üniversiteye başlıyoruz ve ilk defa akıllı telefon alacağız.Biz 4 sene kullanabileceğimiz bir telefon arıyoruz.2 telefon alacağımız için 4500 TL yi geçmemesi gerekiyor.Akıllı telefona yeni geçenler için Android mi yoksa İos mu önerirsiniz hangisi daha kolay kullanılır? Bize önerilen telefonlar Note 4 , Xperia Z3 , Galaxy S6 ve Iphone 5s. Siz bunların içerisinden veya bunlardan farklı neler önerirsiniz?
kardeşim uzun süre kullanacaksan ios daha mantıklı fakat iosda kısıtlı işletim sistemi android bakayım dersen ben sana direk nexus telefonları öneririm ya nexus 5 yada nexus 6 alın 4-5 yıl kırmassanız yada arıza vermesse takılma donma olmadan kullanırsınız....

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Kesinlikle Apple al ios daha uzun süre götürür sizi android telefonlarda 1 sene sonra omurluk olur