İlk defa akıllı telfon alıcam acil yardım.

Sarpiyicill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bence g3 alıcaksan ısınma sorununu dert etme çünkü z2 de en az onun kadar ısınıyor z3 compact ı bilmiyorum ama z3 de çok ısınıyo diye duydum kendimde sony kullanıyodum ve sony ısınıyo gerçekten ama ben sıkıntı etmiyodum bu arada g3 internette sıfır 1300 liraya bulabilirsin çoğu yerde var :D ama sony istiyosan z3 compact ı al bence

Robinson Crusoe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kısaca toparlamak gerekirse 2 yıl sorunsuz kullanmak için lg g3 ve htc one m8 önceliğin olsun. Sony alırsın şansına kusursuz ürünüde denk gelebilir ama gelmezse verdiğin paraya acıya acıya kullanırsın.
Tabiki son karar senin git telefonları kurcala biraz. Son olarak ve en önemlisi vatan gibi mağazalardan aldığında (ben 14 gün biliyorum emin değilim) memnun kalmazsan değişim yapıyosun koşulsuz şartsız iade de yapılabiliyor. Telefona hasar vermemek kaydıyla. :)

Yanlış bilgi vermeyin. Telefon gibi ürünlerin mağazadan alımlarda iade veya değişim olayı yoktur. Dediğiniz sadece internetten alımlarda var.

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bence g3 alıcaksan ısınma sorununu dert etme çünkü z2 de en az onun kadar ısınıyor z3 compact ı bilmiyorum ama z3 de çok ısınıyo diye duydum kendimde sony kullanıyodum ve sony ısınıyo gerçekten ama ben sıkıntı etmiyodum bu arada g3 internette sıfır 1300 liraya bulabilirsin çoğu yerde var :D ama sony istiyosan z3 compact ı al bence

Dostum bilmeden Sony i karalamaya hayatımda 19 tane telefon kullandım 15 i Sony ısındı yandı dondu deme paran varsa Z5 premium al gerisi hikaye

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
z5 özel olacak ısınma olmaz ısınmaya karşı iki ısı borusu olucak.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
10 dakikadan fazla 4K video çekebilen bir cihaza kimse ısınıyor deyip b*k atamaz!

mert.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bende z3 compactla ekim gibi çıkacak olan m5 arasında kaldım .benimde 1500 civarı bi bütçem var. m5 i beklesem değermi yoksa compactı mı almalıyım . görüşlerinizi alabilirmiyim .

kardeşim ben z3 compact aldım gayette memnunum hiçbir oyunda kastığını görmedim vatandan 1.449 liraya aldım bence telefon bekleme compactı alırsan da gayet memnun kalırsın

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yanlış bilgi vermeyin. Telefon gibi ürünlerin mağazadan alımlarda iade veya değişim olayı yoktur. Dediğiniz sadece internetten alımlarda var.

doğru söylüyorsun kardeşim vatandaki çalışanda bana öyle dedi.

beyler vodafona geçmelimiyim iyimi dir

volkanc22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z3 compact al ilk defa akıllı teelfon alacağın için ekran boyutuna alışman kolay olur

BerkanArton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.el telefon düşünürsen sahibinden de felan çok uyugun 0 gibi telefonlar var note4 alabilirsin yada g4 z3compact 2 sene sonraya göre düşününce stabili bence düşer ve model cok eski kalır.sony 2.el de satsanda cok giden bir piyasası yok samsung herzaman satan bir telefon bilgin olsun s3 ilk cıktıgında 2 sene kullanmışlığım var ve telefonu cok kötü kullanırım :) ilk telefonumdu samsungdan sasmam baska telefonlarda kullandım.

Sarpiyicill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende z1 i ve z2 yi kullandım ve ısınıyodu tabi z1 daha çok ama z2 de ısınmıyo değil ama z2 yakında ömrünü doldurabilir yeni telefonlar çıkıyo sürekli bence z3 compact hala

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
kardeşim ben z3 compact aldım gayette memnunum hiçbir oyunda kastığını görmedim vatandan 1.449 liraya aldım bence telefon bekleme compactı alırsan da gayet memnun kalırsın

doğru söylüyorsun kardeşim vatandaki çalışanda bana öyle dedi.

beyler vodafona geçmelimiyim iyimi dir
Şu an tcelldeysen geç Vodafone'a. Yarım altın ya da esnek 2 gb tarifesine geçersin.

Ama yeni bir hat alacakdan ya da şu an Avea'daysan kesinlikle geçme Vodafone'a. Onun yerine Tcell'e geç. Ve olay 2 gb paketini al. Son günü 30 Eylül. Bu paket yeni tcell müşterilerine özel.

mert.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an tcelldeysen geç Vodafone'a. Yarım altın ya da esnek 2 gb tarifesine geçersin.

Ama yeni bir hat alacakdan ya da şu an Avea'daysan kesinlikle geçme Vodafone'a. Onun yerine Tcell'e geç. Ve olay 2 gb paketini al. Son günü 30 Eylül. Bu paket yeni tcell müşterilerine özel.
son eylül 30 eylülse ondan sonra bu paketi bir daha alamıyormuyum yoksa yani 21 gün kullandıktan sonra bu paket bitiyorsa 20 gün için geçmeye değmez eğerki böyle değilse her ay bu paketi yenileyebilirmiyim acil cevap ?

şuanda vodafona geçenlere altın 1g tarifesi var 500dk 1000sms ve 1gb internet 18 lira 2gb olursa 23 tl hangisi sizce birde bu pakate başlarsam her ay aynı paketten devam edebilirmiyim yoksa kalkarmı ?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
son eylül 30 eylülse ondan sonra bu paketi bir daha alamıyormuyum yoksa yani 21 gün kullandıktan sonra bu paket bitiyorsa 20 gün için geçmeye değmez eğerki böyle değilse her ay bu paketi yenileyebilirmiyim acil cevap ?

şuanda vodafona geçenlere altın 1g tarifesi var 500dk 1000sms ve 1gb internet 18 lira 2gb olursa 23 tl hangisi sizce birde bu pakate başlarsam her ay aynı paketten devam edebilirmiyim yoksa kalkarmı ?
30 eylül tarifeye son katılım tarihi.

Bir defa alacaksınız 12 ay boyunca yenilenecek. Yenilenmezse tarife uçacak.

Mesela ilk ay bitti ya 30 gün süre verecek hattına 23 pardon vergi de ekle 25 lira yüklemen için. Yüklemezseniz tarife bir daha alınmamak üzere devre dışı kalacak.

12 ay devam edecek.

12 aydan sonra bitecek ya başka tarifeye ya da başka operatöre geçeceksiniz.

crazymurat34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim hiç akıllı telefonum olmadı. Aynı kaderi paylaşıyoruz. (Not: Telefonum nokia 5800 xpressmüzik)