BlitzHan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 18
Hocam ikinci el satıcam düşüncesine sahipsen kesinlikle iPhone al. Yok ben kullanıcıyım diyorsan 1300-1500 arasında 3 GB Ram bellek'li LG G3 al.
saolasın kardeşim cihazda yapmam gereken bir şey var mı ?güle güle kullan hayırlı olsun.
beyler cumartesi günü z3 compac tımı aldım beyaz olan daha hoşuma gitti siyah çok içimi kararttı köye gittiğimiz için cihazı yarım saat falan yolda kullandım 1-2 gün sonra deneyimlerimi yazarım inşallah hepinize teşekkürler![]()
Hayırlı olsun.
kullanıcan o kadar özel bişey gmail hesabını açıcan.saolasın kardeşim cihazda yapmam gereken bir şey var mı ?
tamam kardeşim içinden önlü arkalı jelatin çıktı inşaalah güzeldri yarın taktırıcam sim kartımıda kırdırıcam ondan sonra adam akıllı kullanırım cihazı bide kılıf alırım heralde ALLAH korusun ilk günden düşer falankullanıcan o kadar özel bişey gmail hesabını açıcan.
simi kestirme yeni al 4g için yeni sim gerek ve kesilince sıkışma ve zarar verme olasılığı var.tamam kardeşim içinden önlü arkalı jelatin çıktı inşaalah güzeldri yarın taktırıcam sim kartımıda kırdırıcam ondan sonra adam akıllı kullanırım cihazı bide kılıf alırım heralde ALLAH korusun ilk günden düşer falan![]()
simi kestirme yeni al 4g için yeni sim gerek ve kesilince sıkışma ve zarar verme olasılığı var.
nano sim mi? turkcell 16lira diyordu bak olmadı turkcell'e taşırsın.ozman bişey sorucam ben bimcell kullanıyorum başka hatta geçsemmi yoksa bime gitsem kırık olananını verirlermi fiyatları ne kadar
orası avea bazlarına kalmış ama 4,5g ile çekmeme olmaz bence.abi nano sim heralde sadece sim kartındaki sarı kısım aveada falan dakikalı smsli internetli 29 liraya falan uygun tarifler var ama çekim kuvveti nasıldır işim hastanede bide merkez de yani çekimde sıkıntı olmaz heralde ama turkcell asansörde heryerde iyi çekiyo valla
Hayırlı olsun hafızbeyler cumartesi günü z3 compac tımı aldım beyaz olan daha hoşuma gitti siyah çok içimi kararttı köye gittiğimiz için cihazı yarım saat falan yolda kullandım 1-2 gün sonra deneyimlerimi yazarım inşallah hepinize teşekkürler![]()
Hayırlı olsun hafız![]()
Hayirli olsun sonunda alabildin umarim memnun kalirsinHayırlı olsun hafız![]()
Yahu birşey bildiğin yok bir de boş boş konuşup milleti yanlış yönlendirme..Alacaksan seneye nisanı bekle 4.5g çıkınca 3g lilerden al bence 1.7 işlemci 1.5gb ramli bişey al yoksa elinde patlar
Hayirli olsun sonunda alabildin umarim memnun kalirsin
Sony Xperia C4 al gerisi hikaye derim benmerhaba arkadaşlar bende z3 compactla ekim gibi çıkacak olan m5 arasında kaldım .benimde 1500 civarı bi bütçem var. m5 i beklesem değermi yoksa compactı mı almalıyım . görüşlerinizi alabilirmiyim .
c4 ü pek incelemedim ama biraz düşük özellikleri diye biliyorum . cok sık telefon değiştiremem aldıgım zaman en azından bi 2 3 sene kullanırım . biraz daha katıp htc m8 i mi düşünsem o telefonda baya hosuma gitti kararsız kalkdım .
arkadaşım güzel telefon ben ona bişey demiyorm ama m8 ,z3c la kıyaslıyoruz burda .fiyatına göre güzel telefon ona lafım yok
Satılmıyor çünkü.LUMİA 930 neden piyasada yok bien varmı