İlk defa akıllı telfon alıcam acil yardım.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hocam ikinci el satıcam düşüncesine sahipsen kesinlikle iPhone al. Yok ben kullanıcıyım diyorsan 1300-1500 arasında 3 GB Ram bellek'li LG G3 al.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
beyler cumartesi günü z3 compac tımı aldım beyaz olan daha hoşuma gitti siyah çok içimi kararttı köye gittiğimiz için cihazı yarım saat falan yolda kullandım 1-2 gün sonra deneyimlerimi yazarım inşallah hepinize teşekkürler :)

Hayırlı olsun.

mert.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanıcan o kadar özel bişey gmail hesabını açıcan.
tamam kardeşim içinden önlü arkalı jelatin çıktı inşaalah güzeldri yarın taktırıcam sim kartımıda kırdırıcam ondan sonra adam akıllı kullanırım cihazı bide kılıf alırım heralde ALLAH korusun ilk günden düşer falan :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
tamam kardeşim içinden önlü arkalı jelatin çıktı inşaalah güzeldri yarın taktırıcam sim kartımıda kırdırıcam ondan sonra adam akıllı kullanırım cihazı bide kılıf alırım heralde ALLAH korusun ilk günden düşer falan :)
simi kestirme yeni al 4g için yeni sim gerek ve kesilince sıkışma ve zarar verme olasılığı var.

mert.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
simi kestirme yeni al 4g için yeni sim gerek ve kesilince sıkışma ve zarar verme olasılığı var.

ozman bişey sorucam ben bimcell kullanıyorum başka hatta geçsemmi yoksa bime gitsem kırık olananını verirlermi fiyatları ne kadar

mert.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi nano sim heralde sadece sim kartındaki sarı kısım aveada falan dakikalı smsli internetli 29 liraya falan uygun tarifler var ama çekim kuvveti nasıldır işim hastanede bide merkez de yani çekimde sıkıntı olmaz heralde ama turkcell asansörde heryerde iyi çekiyo valla

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
abi nano sim heralde sadece sim kartındaki sarı kısım aveada falan dakikalı smsli internetli 29 liraya falan uygun tarifler var ama çekim kuvveti nasıldır işim hastanede bide merkez de yani çekimde sıkıntı olmaz heralde ama turkcell asansörde heryerde iyi çekiyo valla
orası avea bazlarına kalmış ama 4,5g ile çekmeme olmaz bence.

fatihhhh37

Asistan
Reaksiyon puanı
4
beyler cumartesi günü z3 compac tımı aldım beyaz olan daha hoşuma gitti siyah çok içimi kararttı köye gittiğimiz için cihazı yarım saat falan yolda kullandım 1-2 gün sonra deneyimlerimi yazarım inşallah hepinize teşekkürler :)
Hayırlı olsun hafız :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Alacaksan seneye nisanı bekle 4.5g çıkınca 3g lilerden al bence 1.7 işlemci 1.5gb ramli bişey al yoksa elinde patlar
Yahu birşey bildiğin yok bir de boş boş konuşup milleti yanlış yönlendirme..
Z1 bile destekliyor biraz araştır gel insanların kafasını karıştırma

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=467192]mert.[/MENTION] Hocam size uygun olur mu bilemem ama Turkcell'de yeni hat alan ya da taşıyanlara ozel 400 dk + 1000 SMS + 2 GB 23 liraydi.

Olay 2 GB paket adı eğer ilgilenirseniz.

Not : Kampanya 30 Eylül'de bitiyor diye biliyorum.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Ben de yakinimi sirf bu tarife yüzünden Turkcell'e ,çevireceğim hattını.

Ayrıca benzer tarifeler Vodafone'da da var yarım altın,esnek...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
vodofone bebelere balon ve ağızlarına şeker veriyor...

chzzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bende z3 compactla ekim gibi çıkacak olan m5 arasında kaldım .benimde 1500 civarı bi bütçem var. m5 i beklesem değermi yoksa compactı mı almalıyım . görüşlerinizi alabilirmiyim .

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba arkadaşlar bende z3 compactla ekim gibi çıkacak olan m5 arasında kaldım .benimde 1500 civarı bi bütçem var. m5 i beklesem değermi yoksa compactı mı almalıyım . görüşlerinizi alabilirmiyim .
Sony Xperia C4 al gerisi hikaye derim ben

chzzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
c4 ü pek incelemedim ama biraz düşük özellikleri diye biliyorum . cok sık telefon değiştiremem aldıgım zaman en azından bi 2 3 sene kullanırım . biraz daha katıp htc m8 i mi düşünsem o telefonda baya hosuma gitti kararsız kalkdım .

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
c4 ü pek incelemedim ama biraz düşük özellikleri diye biliyorum . cok sık telefon değiştiremem aldıgım zaman en azından bi 2 3 sene kullanırım . biraz daha katıp htc m8 i mi düşünsem o telefonda baya hosuma gitti kararsız kalkdım .

Nasıl düşük şaşırdın mı sen 1.7 octa core yani 8 çekirdek işlemci 2 gb ram 13 mp arka 5 mp flaşlı ön kamera vs... Birçok özellikle geliyor

chzzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım güzel telefon ben ona bişey demiyorm ama m8 ,z3c la kıyaslıyoruz burda .fiyatına göre güzel telefon ona lafım yok

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arkadaşım güzel telefon ben ona bişey demiyorm ama m8 ,z3c la kıyaslıyoruz burda .fiyatına göre güzel telefon ona lafım yok

Lenovo p70 bulabilirsen ne mutlu şu an Türkiye de yok ama tek eksiği harici hafıza desteği yok sıfırı 800 tl