Sizce olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S3R0K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S3R0K

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa abilerim ablalarim kardeşlerim ben sizden bi konuda yardım istiycem suan 9. Sınıf (Tekrar) Okuyorum derslerde hiç birşey anlamıyorum boş boş gidip geliyorum ama tek çalıştığım zaman direk ogrenirim ben şimdi açık liseye geçsem 2 sene çalışsam o 2 senede biriktirdigim paraya la 2 sene dershaneye gitsem ve evdede calissam üniversite şansım artarmi dusermi?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla gerçekten tek çalışınca anlıyorsan öğreniyorsan neden olmasın.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Sa abilerim ablalarim kardeşlerim ben sizden bi konuda yardım istiycem suan 9. Sınıf (Tekrar) Okuyorum derslerde hiç birşey anlamıyorum boş boş gidip geliyorum ama tek çalıştığım zaman direk ogrenirim ben şimdi açık liseye geçsem 2 sene çalışsam o 2 senede biriktirdigim paraya la 2 sene dershaneye gitsem ve evdede calissam üniversite şansım artarmi dusermi?
onun yerine okulda hocaları dinlemeyip kendin çalışsan :) yani açık lise işe girerken sıkıntı yaratabilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende bu sene aynı şeyi yaşıyorum ama yapıcak bi şeyim yok okulda anlamaz isem evde kendim tekrar çalışmak zorundayım.Ama ben zora gelemem dersen açık okuyabilirsin tabi sonuçlarına da katlanırsın.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Okul olmadan dershanenin bir anlamı yok. Okulda derslerdi sınavlardı derken azda olsa temel olur. Hocanın söyledikleri kulağında kalır, daha sonra dershaneye gittiğinde orada sana ayrıntılarıyla konuyu anlatmazlar. Kendilerince önemli yerleri vurgulayarak özet geçerler sende temelindeki bilgiler ile bunları harmanlayıp sorularda pratik yaparsın. Disiplinli biri değilsen okula gitmemek hayatını karartır.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Okula devam diyorum. Yani son sene açık liseye gecen arkadaslarim olmuştu. Okulda zaman kaybettiklerini düşünüyorlardı bazı cemaatlerin yurtlarında kaldılar sene boyunca baya agir çalıştılar. Öyle bir şey (cemaat konu dışı) yapabilirsin ama ilk seneden önermiyorum açık liseye geçmeyi. Temelini lisede almalısın.