Xiaomi Mi4 Hepsiburada 1099 tl !

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Anasayfada gözüksün diye buraya açtım xiaomi konusuna değil. Baktım ama göremedim paylaşıldığını. Hepsiburadaya baktım az önce. 1099 tl ile 2 sene ithalatçı garantili xiaomi mi4 var. 16 gb hafıza var. Sd kart girişi yok.

İlgilenenlere duyurulur. Sd kart dışında hiç bir sıkıntısı yok. Mükemmel bir fiyata sahip şuan.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Dün gece eklenmiş mağazaya.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Eyvallah hocam.Bakayım bi.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-4-p-TELCEPXIAOMIMI4-B

brsozl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyatına göre donanım çok üst seviye. Kullanan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kullananı bilememde önceden geleydi alabilirdim. Bana göre z3ten sd kartı dışında ahım şahım bir farkı yok. Donanım aynı zaten. 1000 tl bandındaki bütün cihazlardan iyi. Ve gayette 2 bin tllik amiral gemileriyle yarışan bir cihaz. Tek sıkıntısı 16 gb hafızası.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Gercekten guzel 1000 tlye snapdragon 801 islemcili cihaz. Kasada saglam duruyor. Tabi incelemeden ne diyelim simdi. 1000 tlye bu ozellikler alinir yani

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Gercekten guzel 1000 tlye snapdragon 801 islemcili cihaz. Kasada saglam duruyor. Tabi incelemeden ne diyelim simdi. 1000 tlye bu ozellikler alinir yani

Diğer adı bilinmeyen fp ürünleri gibi değil. Xiaomi farkını kanıtlamış bir marka. Türkiye'ye erkenddn gelmiş olsaydı garantili falan z3 yerine onu alabilirdim.

Xiaomi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Mi4 internette en ucuz bu sitede mevcut. Site resmi fan sitesiymiş hatta diğer yerlere onlar ürün temin ediyormuş. Daha önce alış veriş yapan yada duyan eden oldu mu?

Xiaomi Mi4 - 4G LTE Versiyon

Xiaomi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yarın bir gün imei kapandı diyelim muhatabın kim olacak ?

Hocam şimdi sitede ki telefon numarasını aradım. Hasan diye bir sorumlu çıktı. Dediklerini aynen yazıyorum.
- Ürünleri ithal eden zaten biziz, diğer tüm siteler satışlarını bizden aldıkları ürünlere kar koyarak satıyorlar.
- Ürünler 2 yıl delta garantili isterseniz bizi isterseniz garanti durumunda deltayı arayabilirsiniz.
- Ürün 4G Türkiye destekli
Ayırca kargonun ücretsiz olduğunu ve ürünü aldığımızda ilk kullanımda yaşayacağımız her türlü sorunda anında değişim yapabilecekleri söyledi.

Arkadaş çok ilgiliydi konuşması yani uslub çok iyiydi. Açıkçası çok arada dere kaldım yani riske girip almak istiyorum ama az para da değil diye düşünüyorum. Sitede konu açtım hani bir kişi evet ben alışveriş yaptım yazsa direk düşünmeden alacam :(

Reaksiyon puanı
2
Hocam şimdi sitede ki telefon numarasını aradım. Hasan diye bir sorumlu çıktı. Dediklerini aynen yazıyorum.
- Ürünleri ithal eden zaten biziz, diğer tüm siteler satışlarını bizden aldıkları ürünlere kar koyarak satıyorlar.
- Ürünler 2 yıl delta garantili isterseniz bizi isterseniz garanti durumunda deltayı arayabilirsiniz.
- Ürün 4G Türkiye destekli
Ayırca kargonun ücretsiz olduğunu ve ürünü aldığımızda ilk kullanımda yaşayacağımız her türlü sorunda anında değişim yapabilecekleri söyledi.

Arkadaş çok ilgiliydi konuşması yani uslub çok iyiydi. Açıkçası çok arada dere kaldım yani riske girip almak istiyorum ama az para da değil diye düşünüyorum. Sitede konu açtım hani bir kişi evet ben alışveriş yaptım yazsa direk düşünmeden alacam :(

Hepsiburadadan al gitsin 50 liranın lafını mı yapıyon :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Benden size bir öneri bilinmeyen güvenmediğiniz yerlerden alışveriş yaparken sanal kart açıp işleminizi oradan yapın en güvenli seçenektir.

A

ahmetsay

SDN Okuru
Xiaomi Çin'in üç büyük markasından biridir.(diğerleri huawei ve meizu)Kalitesiyle tanınır ve Çin'in Apple'i olarak ün yapmıştır.Neyse ergenler ısırık elma ve Samsung'dan başkasını bilmez.

SeksiGenç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hocam telefon elime ulaştı gerçekten harika özellikle çelik kasa hissi mükemmel diyebilirim. Ayrıca market.miuiturkiye.net den rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Bazen risk almak gerek sanırım.

Hacı , bende mi5 almayı planlıyorumda ...cihazın donanımında veya performansında sıkıntı var mı??