ExCeLLeNT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 17
Her şarkıda olmamakla beraber piyanolu şarkılarda son seste piyano sesinde üst hoparlörden cızırtı geliyor. Normal mi ?
Bende son ses açınca oluyor normal mi?Her şarkıda olmamakla beraber piyanolu şarkılarda son seste piyano sesinde üst hoparlörden cızırtı geliyor. Normal mi ?
arkadaşlar bir şey soracağım. cihazda ışık sızması var benim önceki sayfalardada yazmıştım zaten.
vodafone dan aldım cihazı ama teleservice e vermek istemiyorum çok kötü diyorlar. kutunun üstünde sony eurasia etiketi var eski sony laptopumuda sony eurasia ya göndermiştim fan sorunu vardı iade yapmışlardı. şimdi sorum şu ben ankaradaki sony centera götürsem ordan almadığım halde telefonu oraya verebilirmiyim servis için sonuçta sony eurasia garantisi var? yoksa almazlarmı
direk gidip en yakınımdaki sony center'a verebilirim yani sony eurasia dan sony laptopumu vermiştim biraz uzun sürsede memnun kalmıştım hiçbir sorun olmamıştı tekrar eurasiaya vermek istiyorum ışık sızması var değişim talep edeceğim 10 dk uzaklıktaki avmde sony center var oraya vermeyi planlıyorum sorun çıkmaz değilmiCihazı hee hangi bir sony servisine verebilirsin ama fatura bilgilerini zaten sistemden kontrol ederler zatwn nerden almış olduğuna dair diye düşünüyorum
Fatura bilgilerinizi sorarlar sitemden kontrol ederler ona göre sizi bilgilendirirlerdirek gidip en yakınımdaki sony center'a verebilirim yani sony eurasia dan sony laptopumu vermiştim biraz uzun sürsede memnun kalmıştım hiçbir sorun olmamıştı tekrar eurasiaya vermek istiyorum ışık sızması var değişim talep edeceğim 10 dk uzaklıktaki avmde sony center var oraya vermeyi planlıyorum sorun çıkmaz değilmi
Kasa açıklığı var mı sende?Fatura bilgilerinizi sorarlar sitemden kontrol ederler ona göre sizi bilgilendirirler
Öle bişiy gözüme ilişmedi yani barz bir kasa açıklığı durumu yok şükürKasa açıklığı var mı sende?
Bende var hocam 15w küsür garantiye versem yine aynısından gelecek hatalı ürün  [emoji21]Öle bişiy gözüme ilişmedi yani barz bir kasa açıklığı durumu yok şükür
Garanti kapsamondaysa al yoksa almaSony Eurasia garantili Z3'ün11.com'dan almak istiyorum. Önerir misiniz? Fiyatı 1700 tl. 1400'e de Z2 var. Z2 de işimi görür. Bariz olarak Z3 daha iyidir onu al diyen var mıdır?
Garanti kapsamondaysa al yoksa alma
Z2 de alınabilir cihaz oyun falan oynamıcam diyorsan düşünebilirsin yoksada al Z3 üGaranti kapsamında. KVK sağlıyor garantisini. Peki Z2 mi Z3 mü? İpad mini de olduğu için çok oyun oynamıyorum. Pil, kamera önceliğim daha çok.
Z2 güncelleme alır daha2'si arasında kaldım. Z2'ye güncelleme gelir demi. Almışken 2-3 sene kullanmak istiyorum. Şuan Discovery var beni hafızası çıldırtıyor. 4 gb lık versiyon baya sıkıntı
Hayırlısı olsunO zaman Z3'e fazla para vermeye gerek yok. Z2 alıp geçeyim?
sony android 6.0 denediği cihazları açıkladı ve içinde z1 de var. z1 bile 6.0 alıyorsa z2 hele hele z3 seni istemediğin kadar uzun süre götürür2'si arasında kaldım. Z2'ye güncelleme gelir demi. Almışken 2-3 sene kullanmak istiyorum. Şuan Discovery var beni hafızası çıldırtıyor. 4 gb lık versiyon baya sıkıntı
Hayırlı olsun[emoji1]Z2 alınmıştır![]()
Kapağı sarj dışında açıp kapamıyorum aşıncakmış düşüncesi bendede oluşmuyo değil o kablodan almayı bende düşünüyorum açıkcası ama ne kadar stabil sarj eder onu bilemiyorumÖncelikle Selamün Aleyküm arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacaktı.Arkadaşlar telefonun şarj kapakları deforme olmaması için manyetik şarj kablosu almayı düşünüyorum kullanan varmı? Önerirmisiniz? Telefona zarar veririmi ? Şarj süresi telefonla beraber gelen ilk kabloyla arasında süre farkı varmı ? Şimdiden cevablarınız için teşekürler.
Ben kullanıcısı olarak memnunumArkadaşlar merhaba z3 alıp almamak arasında gidip geliyorum bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Kamerası yeterınce iyi değil diyorlar dostum doğru mu bu ?Ben kullanıcısı olarak memnunum
Ön camerası bazı ışıklı ordamlarda birqz grenli çekiyor arka camerada iste uzak objelerde çok zoom yaptında görüntü kalitesi etkilene biliyor ben daha manuelde test etmedim otomatik modda kullanıtorım hep ama kötü bir çekime sahip değil camera yaniKamerası yeterınce iyi değil diyorlar dostum doğru mu bu ?
Ön camerası bazı ışıklı ordamlarda birqz grenli çekiyor arka camerada iste uzak objelerde çok zoom yaptında görüntü kalitesi etkilene biliyor ben daha manuelde test etmedim otomatik modda kullanıtorım hep ama kötü bir çekime sahip değil camera yani