S-off moduna sonunda aldim fakat root gene olmuyor :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertdoom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mertdoom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 saat uğraş sonucu htc m7 modeli telefonumu bootloader kilidinden kurtardım ! fakat şimdi de root yapan apk ları indirdiğimde telefonumu desteklemediğini görüyorum hata veriyolar. ROM yapmayı denicem şimdide bakalım onu hiç bilmiyorum yapmasını araştırmaya şimdi başlıcam bana bi yol gösterirmisiniz root konusunda ?:crying:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Htcler nazlı cihazdır. Çok tele root rom attım. Htc kadar uğraştıranı görmedim.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Durumu tam olarak yazarsanız yardımcı ola bilirim bende aynı telefonu kullanıyorum öncelikle dogru ve kullandıgınız rom a uyumlu dosyalar bulmanız gerek bende hepsi var dosyalarin sıkıntınızı yazın yardımcı olmaya çalişirim [MENTION=112704]mertdoom[/MENTION]

mertdoom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangi bilgilerimi istersin cidden parasını bile verebilirim team wiever ile bağlanablirsin pc me kaç saattir yapamadmı rootu en son şu adımda kaldım halen ilerleme yok... "SuperBoot içerisinde install-superboot-windows.bat" bootloader moduna alıyorum klasöre giriyorum bu dosyaya çift tıklıyorum... CMD açılıyo 1 sn sonra kapanıyo telefon donuyo sonra ilerleme yok malesef... [MENTION=311503]Kuantumm[/MENTION]

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
hangi bilgilerimi istersin cidden parasını bile verebilirim team wiever ile bağlanablirsin pc me kaç saattir yapamadmı rootu en son şu adımda kaldım halen ilerleme yok... "SuperBoot içerisinde install-superboot-windows.bat" bootloader moduna alıyorum klasöre giriyorum bu dosyaya çift tıklıyorum... CMD açılıyo 1 sn sonra kapanıyo telefon donuyo sonra ilerleme yok malesef... @Kuantumm
Şuan telefonun durumu nedir anlatırsanız bakalim

mertdoom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan telefonun durumu nedir anlatırsanız bakalim

Kingo root programını bilgisayara kurdum şimdi root kursun die 10 dk bekledim en sonunda root yapılmıştır dedi yapmadı fakat başka bişey yapmış. "Recovery" seçeneğien bi tıkladım "CWM - based recovery v6.0.4.6" yüklenmiş bende anlamadım :D fakat dili çince :D

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Kingo root programını bilgisayara kurdum şimdi root kursun die 10 dk bekledim en sonunda root yapılmıştır dedi yapmadı fakat başka bişey yapmış. "Recovery" seçeneğien bi tıkladım "CWM - based recovery v6.0.4.6" yüklenmiş bende anlamadım :D fakat dili çince :D
Telefona yeni bir recovery atmak gerkiyor ondan sonra attıgınız recoverye uygun bi rom kuracaksınız ben suan tvrp 2.8.5 recovery ve saf htc one lollipop romunu kullanıyorum detayli araştirma yapmanız gerek sadece root programıyla imkansız gibi oncelikle bilgisayardan telefona recovery atmanız gerek buraya zamanım olmadıgı için detayli anlatımını yazamıyorum ,bana özelden mail adresinizi verirseniz mail atarim detayli anlatimlari kolay gelsin