Android için En İyi 5 Ekran Kaydedici

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Xperia arayüzündeki sonynin kendi uygulaması gayet kaliteli.

ArdentAnarchY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şöyle bir soru ile hortlatayım bu konuyu.

Ekran kaydetme, ok. Artık bu sorun olmaktan çıktı. Fakat ekran kaydetme ve iç ses kaydetme işini aynı anda yapabilecek bir program var mı? Listedeki programlarda ses kaydı var, fakat bu ses kayıtlarını telefonun mikrofonunu kullanarak yapıyor. Bu da dışarıdaki diğer seslerin de kayda girmesine neden oluyor ve aynı zamanda ses kalitesinin düşmesine neden oluyor.
Alternatif olarak çift taraflı bir aux ile çözmeye çalıştım sorunu; ama sanırım ayarlarını yapamadım, bilgisayara sesleri kaydedemedim.
Evet sevgili üstadlar, nedir bu konu hakkında yapabileceğiniz yorum?

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Şöyle bir soru ile hortlatayım bu konuyu.

Ekran kaydetme, ok. Artık bu sorun olmaktan çıktı. Fakat ekran kaydetme ve iç ses kaydetme işini aynı anda yapabilecek bir program var mı? Listedeki programlarda ses kaydı var, fakat bu ses kayıtlarını telefonun mikrofonunu kullanarak yapıyor. Bu da dışarıdaki diğer seslerin de kayda girmesine neden oluyor ve aynı zamanda ses kalitesinin düşmesine neden oluyor.
Alternatif olarak çift taraflı bir aux ile çözmeye çalıştım sorunu; ama sanırım ayarlarını yapamadım, bilgisayara sesleri kaydedemedim.
Evet sevgili üstadlar, nedir bu konu hakkında yapabileceğiniz yorum?
Oyun içinse eğer Google play oyunlardan kayıt yapabiliyorsun oyun içi sesi de alarak

ArdentAnarchY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Evet, fakat 720p yapabiliyorum en son. Bana 1080p gerekiyor :(
Şu an en iyi alternatif olarak mobizen'in kulakligini almak sorunu çözüyormuş. Fakat Kıbrıs'ta bu kulaklık yok, kargo işlemi de kulaklık fiyatını baya bi aşıyor.

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Cihaz rootlu ise daha güzel uygulama var

ArdentAnarchY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cihaz rootlu değil ve garanti süresi de bitmedi.
Şimdi alternatif olarak çift tarafı aux çıkışlı kablo ile bilgisayarın mikrofon girişine bağladım (önceki bilgisayarda ayrıca mikrofon girişi yoktu). Sesleri bilgisayar ile audition'a kayıt edeceğim ve sonra premier Pro ile onları birleştireceğim.
Sizlerden ricam, eğer bunu bilgisayar kullanmadan yapabileceğim bir yöntem olursa, buraya yazabilirseniz beni bir sürü uğraştan kurtarmış olursunuz.

Bu arada ilginiz için çok teşekkür ederim.

İyi forumlar.

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Saçma bi tavsiye olabilir ama telefonun sesini açın telefondan gelen sesleri mikrofon ile kaydedin?

ArdentAnarchY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Saçma bi tavsiye olabilir ama telefonun sesini açın telefondan gelen sesleri mikrofon ile kaydedin?

Ilk alternatifim buydu fakat bulundugum ortam sesten izole olmadigi icin etraftaki sesleri de aliyor. Kayittaki ses yuksek seviyelerde oldugunda buyuk bir sorun olmuyor ama, kayittaki sesin volumu dustugunde etraftaki farkedilir bir sekilde duyulmaya basliyor.

Kullandigim alternatifte de bir sorun ile karsilastim. Kaydettigim ses ile video senkronlu olmuyor. Senkronu basta tutturdugumda, videonun ortalarinda neredeyse 10 saniye gibi kayma oluyor. Ilerledikce bu senkron acigi artiyor. Sanirim goruntu ve sesin bitrate degerleri arasindaki farktan ortaya cikiyor bu sorun. Simdi de bu konu uzerine neler yapabilecegime bakiyorum.

Teknoloji cok ilerledi fakat son kullaniciya inmesi biraz sorunlu olabiliyor :) Normal sartlar altinda bu yaptigim o kadar basit bir sey ki dusununce, insan bu kadar ugrastigina uzuluyor :(