Teknik servisi lmayan telefonları nasıl alıyorsunuz?

cctolga01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonları nasıl alıyorsunuz bir yeri bozulsa o kadar paraya yazık değil mi

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Sonylere htclere teleservice falan bakıyor. Onlarada bunlar bakacak. Bilinen markaları alsanda genelde bu bilinen teknik servislere gidiyorlar anlaşmalı olduklarından. Bunlarda anlaşmalıdır bu servislerle yüksek ihtimal

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Meizu'nun m2 note modeli Gold teknolkoji marketler'de satışa sunuldu. Yani bir ürün parekende marketlerde satışı varsa ülkemizde bir servisi vardır.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2

cctolga01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
araştırdım biraz meizunun yetkili servisi dijitalbilisim.com çok kötüymüş memnun kalanı görmedim
xiaomi'ninki ise delta servismiş bu da markanın servisi olmasa da idare eder servis memnun kalan da var daha koordineler tercih edilebilir

coderman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gsm Teknik Servis sitede tüm marka telefon teknik servisleri bulunmakta özellikle meizu teknik servisinde hizmet vermekte, memnun kalacağınızdan eminim ve sitenin meizu teknik servis üzerine whatsapp grubu bulunmakta her zaman online destek alabilirsiniz.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Zaten servise verdiğinde yaparlar merak etme.:)

mgulen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler yalan yere garantilere para kaptırmayın orjinal parça kullanıyoruz ve bunu takmadan size gösteriyoruz. aynı günde teslim ediyoruz ekstra kırılmaz cam vs. hediye ediyoruz. xiaomiteknikservisi sitesine bekleriz

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Sonuçta garanti var mı var.
Eğer servis seni mağdur ederse ver Thh sonra beklersin 2 3 ay alırsın paranı. Apple ve huawei hariç çoğu markanın teknık servisi berbat durumda. Apple bile ne derece artık bilmıyorum. Geçen biri dert yanıyordu forumda Apple garantisi ile

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
ithalat garantisi var sonuçta hiç garantili değil anlamına gelmıyor

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Benim en çok merak ettiğim konu şu servis konusunu geçtim dışarıda parçası Yok mu özel tamircide yaptıracak olsan mesela ekranı bataryası gibi falan yani Türkiye'ye parçası geliyorumu. Neden derseniz fiyatına göre çok iyi telefon ama insanı servis konusu korkutuyor.

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
İthalatçıya da bağlı. Eğer ithalatçı işini hakkıyla yapıyorsa seni mağdur etmez fakat aldığın fiyat avantajını falan düşününce tercih edilebilir. Fakat aldığın yerede dikkat etmelisin.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Sonuçta garanti var mı var.
Eğer servis seni mağdur ederse ver Thh sonra beklersin 2 3 ay alırsın paranı. Apple ve huawei hariç çoğu markanın teknık servisi berbat durumda. Apple bile ne derece artık bilmıyorum. Geçen biri dert yanıyordu forumda Apple garantisi ile
Apple garantiyi bitirmişti yanlış hatırlamıyorsam.:confused:

menderess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlar , özellikle Meizu telefon teknik servisinde iyi olduğunu söyleyen Gsm Teknik Servis yada Erdem Bilişim Teknik servisinden, uzak durun derim. Benim çok fena ağzım yandı, aman sizinde yanmasın. En önemlisi de insanda Allah korkusu olacak , yoksa bir karış sakal bırakmakla olmaz bu işler ...