Micro sd kartlar ve normal sd kartlar farki?

hasan.kaya90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar
Gecenlerde sony nin yari profesyonel bir kamerasini aldim. Sony mc 2500. Birde 64 gb hafiza karti aldim. Yanliz hafiza kartinin markasi ve ozellikleri sony 64 gb 70 mbps micro sd. Simdi sorum şu ; micro sd kartimi kameraya icinden cikan adaptorle normal sd karta cevirerek taktim. Micro sd lerin normal sd lere gore bir farki varmi.
Ilerde bozulma felan gibi bir sorun cikarirmi. Kayitlari almama gibi. Kucuk koldugu icin, icim pek rahat etmedi.
Birdr sony nin hafiza kartlari bakimindan kalitesi ne durumdadir. Tesekkürler

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş telefonların hepsi microsd onlar nolacak ? Sıkıntı olmaz için rahat olsun.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
artık sd kart larda micro sd sadece kılıfı büyük sd kartın sony bu konuda rakipsiz kalitede.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Merhaba arkadaslar
Gecenlerde sony nin yari profesyonel bir kamerasini aldim. Sony mc 2500. Birde 64 gb hafiza karti aldim. Yanliz hafiza kartinin markasi ve ozellikleri sony 64 gb 70 mbps micro sd. Simdi sorum şu ; micro sd kartimi kameraya icinden cikan adaptorle normal sd karta cevirerek taktim. Micro sd lerin normal sd lere gore bir farki varmi.
Ilerde bozulma felan gibi bir sorun cikarirmi. Kayitlari almama gibi. Kucuk koldugu icin, icim pek rahat etmedi.
Birdr sony nin hafiza kartlari bakimindan kalitesi ne durumdadir. Tesekkürler

için rahat olsun sony ve kingston bu işte uzman ve kngston geçen gün mcro sd karttan 512 gb lik bir kart üretti ve oldukça hızlı :D

teknoloji çok ilerledi eskiden 512 kb lik micro sd lerim vardi :D