En mantiklisi hangisi ?

FİYATI DEĞİLDE ÖZELLİKLERİ ÖN PLANA ALIRSAK SİZCE HANGİSİ ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

beko1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar fiyata değilde özelliklere bakarsak sizce hangisi ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şahsen herkesin kullanım deneyimi kullanım şekli ve alışkanlıkları ayrıca telefondan bekledikleri aynı değildir dolayısıyla bize iyi gelen sana gelmeyebilir ama ben şahsen note 5 kullanıyorum memnunum. Tek bir şikayetim hızlı şarj aletinin bozuk cikmasi onuda garantiden ücretsiz değiştireceğim.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
bu listeye göre 2000 tl bandında lg g4-samsung note 4.
2000-2500 tl bandında note 5.
3000 tl bandında iphone 6s ailesinden birini alabilirsiniz.

benim bu listeden alcağım cihaz ya note 5 olurdu yada bütçe yetmezse note 4 lg alırdım. iphone ailesi fiyatı kadar başarılı kamera performası sunmuyor.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
İPhone stabilite, performans, kalite ve uzun süreli güncelleme desteği konusunda çok başarılı ancak donanım olarak rakiplerine göre eksik yanları mevcut. Kamera ve ram miktarı gibi. Ram aslında düşük olsada sorun düşük olması değil. Fiyatının daha fazla olması. Bunu da sunduğu kalite ve uzun süre stabil kullanımıyla aslında kapatıyor. Bir diğer önemli özelliği ikinci el piyasasında fiyatların 1 yıl sonra dahi üst seviyelerde olması. Bugün ikinci el iPhone6 Plus ile sıfır note 5 alınabiliyor.

Samsung kalite ve stabilite konusunda bir iPhone olmasa da gün geçtikçe aynı seviyeye geliyor. Uzun süreli kullanımlarda performansı düşen modeller note 4 ile geride kalmıştı. Kasma ve donma sorunlarını aşmış bir touchwiz var note 5 modelinde. Donanım olarak android ekosisteminde en üstte yer alıyor. Kamera gerçekten etkileyici. İkinci El piyasası eksi yönü. Bugün al 3 ay sonra yarı fiyatına telefoncu almaz senden.

HTC android sisteminin en stabil sense arayüzüne ve piyasanın en iyi ses kalitesine sahip. Arka kamera performansı iyi değil. On kamerası çok başarılı. Fiyatlar çok yüksek. Sanal tuş ve kalın çerçeve gibi faktörler firmanın sonunu getirecek gibi.

LG ve Sony hakkında bilgi ve tecrübe sahibi değilim.

Bunlar benim deneyim ve düşüncelerim. Şu an note 5 ve htc m9 kullanıyorum. M9 ilk telefonumdu ve note 5 aldıktan sonra aradığım tek özelliği ses kalitesi oldu. O nedenle şu an bu 3 markadan tercihim samsung olurdu. 3 marka arasında fiyat performans olarak değilde fiyat özellik olarak en iyisi samsung.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla ne olduğunu belirtmemişsin uygulamadan girdiğim içinde konu nerde göremiyorum bu yüzden rb20det diyorum 300 beygirleri görüyorlar bu motorlu makine ile. Öyle pahalı bişede değil ebayde var. Ondan yazdım.

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Samsung a bulaşma sakın Lg ve Sony bakabilirsin bir de Android in babası Htc de olabilir