- Reaksiyon puanı
- 557
bu konu TWRP recovery özelindedir diğer recovery lerle çalışma ihtimali bilinmemektedir! root yetkisine sahip android cihazınıza rashr,es dosya yöneticisi,ve yüklemek istediğiniz twrp _____ .tar.md5 dosyasını yükleyin.Es dosya yöneticisini açıp TWRP dosyasını indirdiğiniz klasöre gidin.TWRP______.tar.md5 dosyasına basılı tutup yeniden adlandır diyin.Sonundaki .md5 i silin.Dosyaya tıklayın.Es dosya yöneticisi bir şey yüklemeniz gerektiğini söyleyecek yükleye basın.Yüklendiğinde tekrar dosyayı açın ve recovery.img dosyasına basılı tutun.Çıkara dokunun.Mevcut yolu seçip tamam diyin.Rashr uygulamasını açın.Güncelleme veya update ile ilgili bir şeyler söylerse hayır diyin.Depolamadan seç kısmına dokuknun.TWRP dosyasını indirdiğiniz yere gidip recovery.img ye dokunun.Sizden onaylamanızı isterse evet diyin daha sonra recovery modunda başlatmak isteyip istemediğinizi seçin ve mutlu son!!!!!:clap::thumbup:
not: yazının büyük bölümü alıntıdır! ancak alıntı yaptığım kişi bu forum'a üye olmadığından bu konuyu açmak da bir sakınca görmedim! tabi sizler'de benim yaptığımı yapıp bunlara kafa yormak yerine bir lumia alıp windows mobile işletim sistemine geçebilirsiniz, iyi forumlar.
not: yazının büyük bölümü alıntıdır! ancak alıntı yaptığım kişi bu forum'a üye olmadığından bu konuyu açmak da bir sakınca görmedim! tabi sizler'de benim yaptığımı yapıp bunlara kafa yormak yerine bir lumia alıp windows mobile işletim sistemine geçebilirsiniz, iyi forumlar.