Chp'ye neden oy vermeli / vermemeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hiç alakası olmayan şeyler söylüyorsun. Kur'an kursları var biliyorsun. Gider camiye öğrenirsin, ben de çocukken gitmiştim. Kimse de buna mani olmuyor, olmadı.

Elbette Kuran kursları var, demek istediğim denetim, ilköğretim ve orta öğretim öğrencilerinin Kuran kurslarında eğitim alması yasaktı. (Okul dönemlerinde ancak. Yani eylülden Hazirana kadar.)

O süre zarfında biz orayı yurt diye kullanıyorduk. Talebe değildik anlayacağın resmi kayıtlarda.

Herkesin yaşayıp ta kimsenin bilmediği bilmek istemediği şeyler bunlar.

O yüzden takım tutar gibi parti tutmayı bir kenara bırakın. Yanlışa yanlış değin ki yol alın adım atın.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bu forumda bunların konuşulduğuna pek şahit olmamıştım doğrusu, şaşırdım.
Eğer oy kullanmak demokratik bir hak ise, bence bu sorgulanmamalı herkes dilediğine oy verebilir. Doğru olan da bu değil mi zaten ?
Herkesin doğrusu, bakış açısı farklı farklı.
Yorumlara bakarsak her taraf birbirinin açığını bulup söylüyor ve enteresandır bulunan açıklar da karşılıklı yani birbirine benzeyen şeyler.
Demekki haltlar yenmişse sanıyorum herkes yemiş.
O halde neyin kavgasını yapıyoruz ?
Kim kefil olabilir savunduğu insanlara hırsızlık yapmayacağı, yalan söylemeyeceği konusunda ? Ne kadar iyi tanıyorsunuz ?
Baba bile oğlunu tanıyamazken zamanımızda elin adamları için şöyle böyle konuşuyoruz.
Televizyondan gazeteden ne görürsek onu biliyoruz, fazlası yok ki.
Kimin gönlüne, aklına hangi parti daha yakınsa gidip ona kullanır oyunu. Herkes kendi kararından mesul.
Bence çok adil.

Ayrıca bir site yöneticisinin bu tür konularda yer almasını da ilk defa görüyorum doğrusu.
Ben konuya şaşırmışken bir de yazılanları okuyunca ayrı bir şaşırdım.
Bence hoş olmamış, herneyse..

İyi forumlar herkese.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Son zamanlarda Hdp ile ayni doğrultuda ilerleyen, hdp ile koalisyon, mitingde yer alma gibi girişimleri de olan yozlaşmış parti. Atatürk kurdu diye geçmişe takılıp kalmanin mantığı yok. Kim terorle ya da onların siyasi uzantisiyla işbirliği icindeyse vatan hainliğidir.

freezerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Laik yobazlara göre lafa gelince öyledir. Ancak geçmişi hiç de öyle değildir. Tescilli din düşmanıdır. Bu milletin dinini ve kültürünü yok etmekle görevli bir partidir. İşine gelince dini kullanan, işi bitince de çöpe atan bir partidir. Yeri gelir çarşafa rozet kadar, gün geçmeden çarşafı yırtar. Küçük bir örnek:

images

Mevlüt bunu beğendi...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
sene 2015 o iddianın nedenleri artık yok.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Laik yobazlara göre lafa gelince öyledir. Ancak geçmişi hiç de öyle değildir. Tescilli din düşmanıdır. Bu milletin dinini ve kültürünü yok etmekle görevli bir partidir. İşine gelince dini kullanan, işi bitince de çöpe atan bir partidir. Yeri gelir çarşafa rozet kadar, gün geçmeden çarşafı yırtar. Küçük bir örnek:

images

Mevlüt bunu beğendi...

Bunu ispatlamakla yükümlüsünüz. Ben böyle bir şey diyeceğine inanmıyorum. Yalan bence. Var mı elinizde ses kaydı veya video?

Her yazılana inanıyorsanız her sene Ronaldinho Beşiktaş'ta.. Hadi buna da inanın.

K

Kein CHP

SDN Okuru
CHP ye oy vermek mi ? Şaka yapıyorsunuz değil mi? Bunların günlük politika ile alakası yok. Mantalite olarak CHP ye karşıyım. İran ne kadar Cumhuriyet ise onlar da o kadar halkçı.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
15 Ağustos 1929'ta yayınlanan uyanış dergisi

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Teröriste çanak tuttuğu için verilmemelidir. Atam sağ olsaydı yüzünüze tükürürdü.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Abi sevdiğimiz bi abimizsin. Ama yiğidi öldür hakkını yeme. Herkes özgür istediği partiye oy atar falan. Ama abi gözünü seviyim chp açık açık olmasada din düşmanlığı yaptı ve devam ediyorda.

Ayrıca honline arkadaş. Sırf baştaki insin diye teröriste oy mu verilir. Bu kadar mı hırs bürüdü gözünüzü. Gidin pkkya silah para desteği sağlayın baştakini zor duruma düşürsünler saldırılarla patlamalarla ? Hdpyi destekleyen veya oy atan veya seven herkes teröristler kadar teröristtir.

ulassblc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
1 kasim seçimlerinde chp'ye oy vermeyen akp yalamalari tam olarak nasil bir yalama olduklarini göz önüne sereceklerdir.

Akp haziran seçiminde para yok ekonomi yetmez diyordu asgari ücrete şimdi kendisi asgari ücreti yükseltti.

Göz boyama her şey göz boyama.

Kandiriliyoruzz yapmayin bunu.

S

SDN Okuru wc

SDN Okuru
kendi yalanlarına inanan tipler... yok 1929 yılından bilmem ne dergisinde yazmış mış... yalan dolan aktroller...:hammer:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Akp iyi demiyorum. Hırsızlıkta yaptı dini kullanıp milletin gözünğde boyadı. Kaç tane askerimiz vatandaşımız itibarımız ne hale geldi.

Chp desen din düşmanı verdiği sözleri tutmaz etmez. İktidar için teröristlerle yakınlaşmış bi parti.

Mhp apoyu astırmamış bir parti. Açıkçası mhp hakkında pek bilgim yok ne ana muhalefet ne de iktidarlığını gördüm. Ama oy versem mhpyr veririm. Din bakımından adamların iyi veya kötü pek şeyi yok. Ama Atatürk'ü cumhuriyeti chplilerden daha çok savundukları gerçek.

Hdpyi bilen biliyor zaten.

Ayrıca özgürlük başka bişeydir. Kimse sokaklarda çakma kürdistan bayraklarıyla zafer işaretleriyle pkk diye bağırarak yürüyemez. Ülkücüler dalınca kimsede özgürlüğe laf edemez. Onların sokaklarda öyle yürümesinin 1. Dünya savaşında Atatürk'ün geldikleri gibi giderler deme sebebi gibi bişey. Atatürk bu olanları dağdan davulla indiklerini meclise girdiklerini ve daha bir çok şeyi görse ne olurdu kim bilir...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Ayrıca honline arkadaş. Sırf baştaki insin diye teröriste oy mu verilir. Bu kadar mı hırs bürüdü gözünüzü. Gidin pkkya silah para desteği sağlayın baştakini zor duruma düşürsünler saldırılarla patlamalarla ? Hdpyi destekleyen veya oy atan veya seven herkes teröristler kadar teröristtir.

Bazı şeyleri yazamıyorum o koltuğa saygım var, evet tekrar diyorum hdp ve akp tercihleri arasında şuan ki tabloda hdp derim, kürt halkı anladı artık pkk nin asıl sorunun kürt meselesi olmadığını ve hdp de anladı bunu, artık apoyla aralarında kopmalar başladı.

Akp de millet vekili olmanın bile bir anlamı yok çünkü hiçbirisi kendi iradesiyle birşey yapmaya ne yetkileri nede etkileri var, akp de saray ne derse o olur birbirimizi kandırmayalım.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bu ülkede chp zihniyetini gören nesil bitmedikçe chp başa geçemez unutun başka parti geçer onlar geçemez en fazla koalisyon yaparlar çünkü daha baş örtüsünü bir sorun olarak gören ve bu sorunla kendini oyalamış boş bir parti benim için.Dedem der ki bu Chp'nin bu 6 oku imanın 6 sına karşıdır benim aklıma böyle kazınmış hep nefretle bakarım bu partiye.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

images

Mevlüt bunu beğendi...

yalan haber gerçek değil CHP'yi karalayanların hepsi paralı aktroll ...

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
o kadar saçma yorumlar varki... 6 oku 6 imana karşıymışta.. chp'liler hdp'ye oy vermişte... yok dinsiz partiymiş...
bu yorumlar karşısında bunlara ne derseniz deyin.. bağnazlıkla gelmişler kendilerini dışarı kapatmışlar ne derseniz deyin bir bahane bulup üste çıkıyorlar...

bunlara göre : Hz. Muhammed’in (sav) Mekke’nin fethi sırasında gurura kapıldığını ve Allah tarafından uyarıldığını söyleyen bakan normal... yada bir kişiye alakası olmamasına rağmen halife ilan etmeleri bunlara göre normal..

bir CHP'li olarak kesinlikle Hdp'yi sevmem hatta kapatılmasını isterim.. Bırakın oy vermeyi ... Ama kişisel görüşlere karışamazsınız .. İçimizden vermiş kişiler olabilir... Nasıl Akp'den Hdp'ye büyük oy kayması yaşandıysa küçük oranda Chp'den de kaymıştır..

Din yine herkesinin kişisel görüşüdür.. Bir partiye tamamen mal edemezsiniz dini kullanmadığı sürece... Akp'ye hristiyan birisi oy verdiğinde kabul etmeyecek misiniz? Allaha şükür müslümanım oyumuda CHP'ye vermeye devam edecem...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yav zaten başta saçmalık insanların dinine niye karışsın. İsterlerse puta tapsınlar sanane. İsteyen namazını kılsın isteyen Allah yok desin isteyen haç taksın. Bunun cezasınıda ödülünüde öbür tarafta Allah verir. Onlara görede başka bişey. İslamı yayın devri geçti. Fethetme devri kalmadı artık.

LeverageTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hatırlatayım o zaman. Bkz. Ataşehir Belediyesi Rezidans vurgunu
Devamınıda yazaydınız? ama o yandaş gazetelere sadece algıya oynadıkları için devamını yazamaslar korkaklar çünkü... sizde böye yarım yamalak eleştirmeye çalışırsınız ben size söylim devamını chp lideri kılıçdaroğlu bu durum uzerine bu olaylara adı karışanları çağrıp gidip savcılaga kendinizi sikayet edin ve mal varlığı araştırması isteyin dedi ve sonucda hiçbir şey çıkmadı sadece sizin gibiler bu yandaş gazeteler yüzünden yarım bilgilye hala bunu kullanmaya çalışırsınız. Birileri gibi 17-25 aralığın ustunu ortmeye çalışmadı, kendinizle karıştırmayınız..

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
5v4Db9Z.jpg

İstemezuk zihniyetinin bu ülkeye verebileceği tek katkı, ayak bağı olmamalarıdır. Başka bişey istemez.

MoMoLa

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Chpye neden verilmeli/verdim. Çünkü chp artık (kk sayesinde) rtenin dediği gibi halkına düşman (bazı chp tabanının tepkisine rağmen) değil. En uzlaşmacı lider şu an kk. Devlet aklıyla hareket ediyor. İnsanları ayrıştırma yerine birleştirmeye çalışıyor.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Devamınıda yazaydınız? ama o yandaş gazetelere sadece algıya oynadıkları için devamını yazamaslar korkaklar çünkü... sizde böye yarım yamalak eleştirmeye çalışırsınız ben size söylim devamını chp lideri kılıçdaroğlu bu durum uzerine bu olaylara adı karışanları çağrıp gidip savcılaga kendinizi sikayet edin ve mal varlığı araştırması isteyin dedi ve sonucda hiçbir şey çıkmadı sadece sizin gibiler bu yandaş gazeteler yüzünden yarım bilgilye hala bunu kullanmaya çalışırsınız. Birileri gibi 17-25 aralığın ustunu ortmeye çalışmadı, kendinizle karıştırmayınız..

Ahahah demek gidin şikayet dedin dedi ha. Hiç güleceğim yoktu. Ya ne palavralarla avutuyorsunuz kendinizi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
adamların daha kendilerine güveni yok arkadaş. bir partinin genel başkan yardımcısı ailecek hdp ye oy verdik diyecek ama halktan kendilerine oy vermelerini isteyecek. neresinden tutsan elinde kalıyor.

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Hakaretler gelmeye başladı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...