Chp'ye neden oy vermeli / vermemeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Ben hiçbir türlü chpye vermem vala bu ülkenin yönetimden tutup herşeyi değişmeli osmanlı ruhu güzeldi geri gelmeli dünyada biz türkleri kimse sevmiyor zaten bizim de kimseye ihtiyacımız olmamalı hadi diyelim ki akp yok diğer partiler çok kötü yine chpye şu durumda vermem kılıçdaroğlunda lider vasfı yok adamı görünce insana gülme geliyor kısacası ne olursa olsun chpye şu durumda oy vermem anca başka parti kalmazsa düzgün de bir lideri olursa o zaman bir şansı olur chpnin.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
chp 'nin artık din düşmanı olduğu söylenemez. chp ye cogunluk alevi insanlar oy veriyor alevilerde islamdan tek farkı ibadet şekilleri. allah muhabbed ali diyorlar. yani chp artık din düşmanı değil herkes istedigi dini yaşayabilir yaşatabilir. chpyi tamamen savunmuyorum ancak şu durumda en iyi parti chp olarak düşünüyorum..

Alevilik başka bir Din değil, İslam kültürü içinde başka bir Mezhep. (Yorumları bazen farklı) Anne'nin başı örtülüyse, gitsin bir CHP Parti bürosuna ziyarete, sonra kendisine sorarsın "kendisini nasıl his etmiş"

ulassblc

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Alevilik başka bir Din değil, İslam kültürü içinde başka bir Mezhep. (Yorumları bazen farklı) Anne'nin başı örtülüyse, gitsin bir CHP Parti bürosuna ziyarete, sonra kendisine sorarsın "kendisini nasıl his etmiş"

annemin bası örtülü annem alevi. anneanneminde başı kapalı ve hepsi chpli. rahatlıkla gidip geliyorlar kardeşim. ama git bi açık kadını götür akp binasına bakalım neler oluyor ;) ne gözle bakıyolar bakalım ;)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
annemin bası örtülü annem alevi. anneanneminde başı kapalı ve hepsi chpli. rahatlıkla gidip geliyorlar kardeşim. ama git bi açık kadını götür akp binasına bakalım neler oluyor ;) ne gözle bakıyolar bakalım ;)

Kaç yıldır akp binasına girip çıkıyorum 1 kere böyle bir olaya rastlamadım

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Hakdan yana olan her zaman galip olur

İşte çok doğru bir söz haktan yana olan her zaman kazanır.
Firavun lar ve Nermrut lar her zaman kaybedenlerden olur, bu sözü asla şahsına demiyorum yanlış anlama lütfen.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
İşte çok doğru bir söz haktan yana olan her zaman kazanır.
Firavun lar ve Nermrut lar her zaman kaybedenlerden olur, bu sözü asla şahsına demiyorum yanlış anlama lütfen.

Doğru söze lafım yok ama günümüzde firavun diye nitelendirebileceğimiz biri ülkede yok.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Her asrın bir firavunu vardır.

İllaki vardır ben bunu türkiye için dedim şuan dünyada mevcut.Mesele zaten firavun olup olmaması değil bizim ne durumda olduğumuz ben ondan bahsetmeye çalışıyorum herkes kendini en iyi sanıyor.

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
siyasetle pek fazla igilenmiyorum ama bir dönem sırf futbol yüzünden RTE ye kızıp yerel seçimlerde oyumu CHP ye vermiştim ve kazanmıştı. chpli belediye başkanı sürekli halkın içindeydi.düğünlere,partilere ,kutlamalara ..vs katılırdı ama şehrimize hiçbir icraatı olmadı.denizler,sahiller çöp pisliğinden geçilmiyordu.hava rüzgarlı olduğunda çöp kokusu bütün şehire yayılırdı.ayrıca şehrin muhtelif yerlerinde bulunan çeşmelerin üzerindeki besmele yazılarını kaldırtmıştı.ama artık tövbe ettim milyonlarca oyum olsa bir tanesini chp ye vermem

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
siyasetle pek fazla igilenmiyorum ama bir dönem sırf futbol yüzünden RTE ye kızıp yerel seçimlerde oyumu CHP ye vermiştim ve kazanmıştı. chpli belediye başkanı sürekli halkın içindeydi.düğünlere,partilere ,kutlamalara ..vs katılırdı ama şehrimize hiçbir icraatı olmadı.denizler,sahiller çöp pisliğinden geçilmiyordu.hava rüzgarlı olduğunda çöp kokusu bütün şehire yayılırdı.ayrıca şehrin muhtelif yerlerinde bulunan çeşmelerin üzerindeki besmele yazılarını kaldırtmıştı.ama artık tövbe ettim milyonlarca oyum olsa bir tanesini chp ye vermem

CHP demek çöp kokusu demektir. Besmeleden, Allah kelamından rahatsız olmak demektir. Güzel özetlemişsin..

Dorebar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Atatürk'ün partisi olduğu için saygınlığını halen korumakta fakat çizgisinden oldukça çıkmaktadır.

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
CHP siyaseti dinsizliğe alet edip kabahatini örtmek için metedeyyinleri "siyaseti dine alet ediyorlar" diye ittiham eden hain bir partidir. Nokta.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
CHP siyaseti dinsizliğe alet edip kabahatini örtmek için metedeyyinleri "siyaseti dine alet ediyorlar" diye ittiham eden hain bir partidir. Nokta.

Ne chp eski chp, nede akp eski akp, şuanki chp zihniyeti şakşakcılığını yaptığın akp zihniyetten yüzbinkere daha hayırlıdır bu ülkeye

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Ne chp eski chp, nede akp eski akp, şuanki chp zihniyeti şakşakcılığını yaptığın akp zihniyetten yüzbinkere daha hayırlıdır bu ülkeye

Yahu ben size felan kişi demedim bir parti, bir ideoloji, bir akımdan bahsettim. Siz olayı kişilere endekslediniz. Ayrıca şakşakçı diye ittiham ettiğiniz için teessüflerimi sunarım.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Yahu ben size felan kişi demedim bir parti, bir ideoloji, bir akımdan bahsettim. Siz olayı kişilere endekslediniz. Ayrıca şakşakçı diye ittiham ettiğiniz için teessüflerimi sunarım.

Tamam şakşakcı dediğim için üzgünüm özür dilerim, ama bu seçimler öyle bir seçimki ya akp tarafındasın yada değilsin öyle bir durum söz konusu akp tarafındasın diye düşündüm.

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Tamam şakşakcı dediğim için üzgünüm özür dilerim, ama bu seçimler öyle bir seçimki ya akp tarafındasın yada değilsin öyle bir durum söz konusu akp tarafındasın diye düşündüm.

Tamam bizde onu diyoruz ya din tarafında sın ya dinsizlik tarafındasın. Ortası yok! Terazinin iki kefesi gibi birinin ağır basması ötekinin hafif olmasına sebep olur

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Teknoloji Fakültesi'nde okuyorum. TMMOB bu fakültelere karşı ve bu odadaki insanlar CHP'ye yakın kişiler. CHP başa gelirse önümüze engel koyar. Bu yüzden istemem.

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Biz bu adamlardan hep yarar görmüşüz ve bundan sonrada göreceğimiz eminiz. Ötekilerden hep zarar görmüşüz ve bundan sonrada hep zarar göreceğimize eminiz

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Tamam bizde onu diyoruz ya din tarafında sın ya dinsizlik tarafındasın. Ortası yok! Terazinin iki kefesi gibi birinin ağır basması ötekinin hafif olmasına sebep olur
Bak akplilere bişey dediğim yok ama bu işin başının din ile alakası yok sadece din sömürüsü yapmayı biliyorlar

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bak akplilere bişey dediğim yok ama bu işin başının din ile alakası yok sadece din sömürüsü yapmayı biliyorlar

Yav kardeş şöyle atıp tutmakla eline ne geçiyor Allah için sırf savunduğum için demiyorum bu adama kafa tutacak şuan hiç kimse yok bi de dini kullanıyor diyorsun ya adam dini kullansa gidip devasa büyüklükte bir cami açarmıydı rusyada ve sonra istanbulda bir tane daha yapılıyor .Akıl var mantık var 5 yaşındaki cocuga sorsan bu cevabı vermez demekki sen içini görüyorsun adamın böyle cevap veriyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...