Aiseesoft Android Unlocker: Android Şifre Unuttum Çözümü - Android Ekran Kilidi/Şifre Kaldırma & FRP Doğrulamasını Atlatma | Kilitli Android Telefon Açma Aracı - PIN, Desen ve Google FRP Kilidini Anında Kaldırın.
Aiseesoft Android Unlocker ile Android ekran şifresini/kilidinizi saniyeler içinde kaldırın. PIN, desen, parola, parmak izi, yüz tanıma ve Google FRP doğrulamasını kolayca atlatın. Android 6–16 destekli; Samsung, Xiaomi, Huawei, OPPO, Vivo, Motorola ve daha birçok cihazla uyumlu hızlı, güvenli ve %100 etkili bir Android kilit/şifre kaldırma programı.
Aiseesoft Android Unlocker Discount Coupon Code | İndirim Kuponu
Remove any type of Android screen lock on your phone.
Ayrıca Bakınız - See Also
Neden Aiseesoft Android Unlocker’ı Seçmelisiniz?
Aiseesoft Android Unlocker – Her Türlü Android Ekran Kilidini Saniyeler İçinde Kaldırın
Android telefonunuzun ekran kilidini mi unuttunuz? FRP (Google hesap doğrulaması) ekranında mı sıkıştınız? Ya da ikinci el aldığınız Android cihazın şifresini bilmiyor musunuz? Aiseesoft Android Unlocker, Android kullanıcılarının en sık yaşadığı bu sorunları saniyeler içinde çözen, güçlü ve AI destekli bir Android kilit kaldırma yazılımıdır. PIN, desen, şifre, parmak izi, yüz tanıma ve FRP kilidi dahil tüm ekran kilitlerini profesyonel şekilde kaldırır. Android 6.0’dan Android 16’ya kadar tüm sürümlere destek sunar.
Bu yazılım, hem acemi kullanıcılar hem de teknik bilgiye sahip olmayan herkes için tasarlanmış kolay arayüz, adım adım yönlendirme, hızlı Android kilit kaldırma ve yüksek başarı oranı ile en güvenilir Android unlock programıdır.
Şifresiz Android Telefon Nasıl Açılır?
Ekran kilidi hataları, unutulan şifreler veya başarısız denemeler yüzünden telefonunuza erişemiyor musunuz? Aiseesoft Android Unlocker, telefonunuzu saniyeler içinde tekrar kullanılabilir hale getirir. Program otomatik cihaz algılama, hızlı kaldırma modu ve adım adım kılavuz ile teknik bilgi gerektirmeden Android telefon şifre kaldırma işlemini tamamlar.
FRP Kilidi Nasıl Atlanır? – En Kolay Google Hesap Bypass Yöntemi
FRP kilidi, telefonunuzu çalınmaya karşı koruyan güçlü bir güvenlik mekanizmasıdır. Ancak hesap bilgilerinizi unuttuğunuzda ya da ikinci el telefon aldığınızda büyük bir engel haline gelir. Aiseesoft Android Unlocker, Samsung, Xiaomi, Huawei, OPPO, vivo ve daha birçok marka için FRP geçme işlemini birkaç adımda tamamlar.
Hangi Durumlarda Aiseesoft Android Unlocker Kullanabilirsiniz?
✔ PIN / Desen / Şifre Kilidi
En klasik ekran kilitleri artık sorun değil. Yazılım, tüm geleneksel kilit türlerini otomatik tespit eder ve kaldırır.
✔ Parmak İzi veya Yüz Tanıma Kilidi
Biyometrik kilit arızalandığında veya sensör bozulduğunda cihazınıza erişimi geri kazandırır.
✔ Google Hesap Doğrulaması (FRP) – Google Account Lock Removal
Fabrika ayarlarına döndükten sonra Google doğrulamada mı takıldınız?
– Google şifrenizi hatırlamıyor musunuz?
– İkinci el cihazı açamıyor musunuz?
Android Unlocker FRP bypass modu, Samsung ve Xiaomi dahil birçok cihazda FRP’yi dakikalar içinde atlamanızı sağlar.
✔ İkinci El Android Telefonlar
Eski sahibinin şifresi veya Google hesabı olan cihazları hızlıca sıfırlayıp kullanabileceğiniz hale getirir.
✔ Kırık / Donmuş Ekran
Ekrana dokunamıyorsanız ve şifre girilemiyorsa en ekonomik çözüm bu yazılımdır.
✔ Çok Fazla Yanlış Deneme – Engellenmiş Telefon
Yanlış şifre denemesi nedeniyle kitlenen Android cihazlar için en hızlı kurtarma çözümüdür.
Android Telefonu 3 Adımda Açın
Android Ekran Şifresini Kaldırma
Android FRP Google Hesap Kilidi Kaldırma
Desteklenen Android Sürümleri ve Cihazlar
✔ Desteklenen Android Sürümleri:
Android 6.0 – Android 16 dahil tüm sürümler
✔ Desteklenen Markalar:
Samsung, Xiaomi, Huawei, Motorola, OPPO, vivo, realme, OnePlus
✔ Sistem Gereksinimleri (Windows):
Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 / 11
1GHz Intel/AMD CPU
1GB RAM