Chp'ye neden oy vermeli / vermemeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Bakara makara diye dalga geçen bizdik zaten. Hele ki Hz. Muhammed'den başka peygamber gelirse bu kişi kesin Tayyip Erdoğan olacaktır diyen de bizim adamımızdı(!ironi yapıyorum hani anlamazsınız falan) Paralel maralel bilmem ne dediniz hepsi sizin adamınız.

CHP hiçbir zaman dini kullanmamıştır. Mitinglerde çıkarıp Kur'an-ı Kerim sallamamıştır! 400'ü vermediniz diye bu kadar şehit oldu dememiştir. Şehit babasına karaktersiz dememiştir. Ülkeyi satmadık diyorsunuz, ülkede özelleştirilmeyen bi insanlar kaldı zaten bizi de satın bitsin. TÜRK Telekom satıldı, bankaların hepsi satıldı, TURKcell satıldı, TEDAŞ satıldı, TÜPRAŞ satıldı, MİLLİ Piyango satıldı, İzmir Mersin ve İskenderun limanları SATILDI. Peki ekonomi ne oldu? Benzin 4.5-5TL, etin kilosu 25TL'den aşağı değil. Dolar 3 lira Euro 3.25 lira. Ama ekonomimiz mükemmel! Ekonomimiz harika!

Uyuyun siz daha. Adamlar ülkeyi sattı, uyuyun...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Yav kardeş şöyle atıp tutmakla eline ne geçiyor Allah için sırf savunduğum için demiyorum bu adama kafa tutacak şuan hiç kimse yok bi de dini kullanıyor diyorsun ya adam dini kullansa gidip devasa büyüklükte bir cami açarmıydı rusyada ve sonra istanbulda bir tane daha yapılıyor .Akıl var mantık var 5 yaşındaki cocuga sorsan bu cevabı vermez demekki sen içini görüyorsun adamın böyle cevap veriyorsun

İşte bende tam ona hayret ediyorum bu adama büyülenmiş derecesinde nasıl bağlanıyorsunuz, fazla değil bir kerede şunu düşün ya gerçekler düşündüğüm gibi değilse de kendine şuan müslüman coğrafyasına bak kan ağlıyor, libya kimin yüzünden bu hale geldi kaddafiye arkandayım arkandayım deyip natonun libyada ne işi var diyordu, kaddafi bunlara inandı servetini türkiyeye yolladı sonra ne oldu nato libyada barış için elbette olacak dedi şuan libya halkı düşman türkiyeye.

Sen bana bir tane cami açmış onu soruyorsun ya suriyede yıkılan camilerin hesabını kim verecek, içindeki esed düşmanlığının sebebi ile işide kim yardım etti (o tırları yakalayanları hapse atmakla görevden almayla aklanmaz kimse), işid her yeri yıktı kimin desteği ile yıktı biraz araştır bunları şuan suriyede insanlar neden evinden yurdundan oldu araştır bunları.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Yav kardeş şöyle atıp tutmakla eline ne geçiyor Allah için sırf savunduğum için demiyorum bu adama kafa tutacak şuan hiç kimse yok bi de dini kullanıyor diyorsun ya adam dini kullansa gidip devasa büyüklükte bir cami açarmıydı rusyada ve sonra istanbulda bir tane daha yapılıyor .Akıl var mantık var 5 yaşındaki cocuga sorsan bu cevabı vermez demekki sen içini görüyorsun adamın böyle cevap veriyorsun
O camiyi açması zaten din sömürüsüdür. Siz onu görünce "aa bak ne güzel koskoca Rusya'ya cami yaptı" diyorsunuz. :D

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Her cami açan Müslüman mı oluyo varmı 32 farzın içinde cami açmak diye bişey sanki cebinden veriyo cami açmışmış ülkemizde çoğu kişi sokakta yaşiyor bazi yerlerde okul yok virane çocuklar yırtık ayakkakbiyla karda kilometrelerce uzakliltaki okula gidiyo bunlar önemsiz şeyler tabi Rusyadaki camimiz var sıkınti yok

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
İşte bende tam ona hayret ediyorum bu adama büyülenmiş derecesinde nasıl bağlanıyorsunuz, fazla değil bir kerede şunu düşün ya gerçekler düşündüğüm gibi değilse de kendine şuan müslüman coğrafyasına bak kan ağlıyor, libya kimin yüzünden bu hale geldi kaddafiye arkandayım arkandayım deyip natonun libyada ne işi var diyordu, kaddafi bunlara inandı servetini türkiyeye yolladı sonra ne oldu nato libyada barış için elbette olacak dedi şuan libya halkı düşman türkiyeye.

Sen bana bir tane cami açmış onu soruyorsun ya suriyede yıkılan camilerin hesabını kim verecek, içindeki esed düşmanlığının sebebi ile işide kim yardım etti (o tırları yakalayanları hapse atmakla görevden almayla aklanmaz kimse), işid her yeri yıktı kimin desteği ile yıktı biraz araştır bunları şuan suriyede insanlar neden evinden yurdundan oldu araştır bunları.

Ben zaten konunun içindeyim bana atıp tutup araştır diyorsun kardeş herkesi kendin gibi görme sen daha yeni yeni büyüyorsun içindeki vatan hayinlerine rağmen nasıl kafa tutsun.Pakistan halkı bile o adamı başımıza verin 5 sene sonra alın diyor adamın kaç milyon kişinin duasını alıyor.şuanki dünyadaki müslüman halkın (Sözde değil gerçek müslüman) %70 bu adamı seviyor şimdi bu kadar kişi akılsızda tek akıllısı senmisin kardeş

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her cami açan Müslüman mı oluyo varmı 32 farzın içinde cami açmak diye bişey sanki cebinden veriyo cami açmışmış ülkemizde çoğu kişi sokakta yaşiyor bazi yerlerde okul yok virane çocuklar yırtık ayakkakbiyla karda kilometrelerce uzakliltaki okula gidiyo bunlar önemsiz şeyler tabi Rusyadaki camimiz var sıkınti yok

İçinde büyük sıkıntı var senin kardeş yaz biraz daha rahatlarsın belki :)

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Akp bi giderse tüm sıkıntılarımda onunla beraber gidecek

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296

Aynen öyle devlet okullarının halini düzeltmek yerine her işte yaptıkları gibi yine görüntüleri yayınlarsanız okuldan atılırsınız diye yönetmelik çıkardılar.
Ve hala devam ediyor uzun namlulu silahlarla TEM polisleriyle kreşleri basıp ellerinde mezro ile cetvel ile heryeri santim santim ölçüp hata aramayla bu insanları kötüleyemezsin tutturmuş bi kendi bile inanmadığı ispat edemediği paralel yalanı herşeyi ona atıyor.

Ben zaten konunun içindeyim bana atıp tutup araştır diyorsun kardeş herkesi kendin gibi görme sen daha yeni yeni büyüyorsun içindeki vatan hayinlerine rağmen nasıl kafa tutsun.Pakistan halkı bile o adamı başımıza verin 5 sene sonra alın diyor adamın kaç milyon kişinin duasını alıyor.şuanki dünyadaki müslüman halkın (Sözde değil gerçek müslüman) %70 bu adamı seviyor şimdi bu kadar kişi akılsızda tek akıllısı senmisin kardeş

Tüm dünya farkına vardı bi bizim akp li halk farkına varamadı gerçek yüzünü göremedi.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Koskoca 14 sene olmuş meseleyi anlayamamışsınız mesela parti davası değil bunu anlayana kadar bir 14 sene daha geçicek ama marmaraya binip bu devlet ne yaptı kafası biraz komik geliyor artık :) neyse ki önümüzde kısa tarih var cevabı ben değil 1 kasımda gerçek vatanın evlatları belirleyecek

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Koskoca 14 sene olmuş meseleyi anlayamamışsınız mesela parti davası değil bunu anlayana kadar bir 14 sene daha geçicek ama marmaraya binip bu devlet ne yaptı kafası biraz komik geliyor artık :) neyse ki önümüzde kısa tarih var cevabı ben değil 1 kasımda gerçek vatanın evlatları belirleyecek

Marmarayda yapılan yolsuzluklarla 3 marmaray daha yapılırdı araştır.

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Bakara makara diye dalga geçen bizdik zaten. Hele ki Hz. Muhammed'den başka peygamber gelirse bu kişi kesin Tayyip Erdoğan olacaktır diyen de bizim adamımızdı(!ironi yapıyorum hani anlamazsınız falan) Paralel maralel bilmem ne dediniz hepsi sizin adamınız.

CHP hiçbir zaman dini kullanmamıştır. Mitinglerde çıkarıp Kur'an-ı Kerim sallamamıştır! 400'ü vermediniz diye bu kadar şehit oldu dememiştir. Şehit babasına karaktersiz dememiştir. Ülkeyi satmadık diyorsunuz, ülkede özelleştirilmeyen bi insanlar kaldı zaten bizi de satın bitsin. TÜRK Telekom satıldı, bankaların hepsi satıldı, TURKcell satıldı, TEDAŞ satıldı, TÜPRAŞ satıldı, MİLLİ Piyango satıldı, İzmir Mersin ve İskenderun limanları SATILDI. Peki ekonomi ne oldu? Benzin 4.5-5TL, etin kilosu 25TL'den aşağı değil. Dolar 3 lira Euro 3.25 lira. Ama ekonomimiz mükemmel! Ekonomimiz harika!

Uyuyun siz daha. Adamlar ülkeyi sattı, uyuyun...

Sen cerbeze yapıyorsun küçük bir kusur gösterip dağ gibi haseneleri onunla örtmek istiyorsun. Bence hayırlar ve şerler tartılmalı hangisi ağır basarsa ona göre muamele gerek.
Bir bahçede çürük bir meyve olmakla bütün bahçe kötü olmaz.
Bir hazinede sahte para olmakla bütün hazine inkar edilmez.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302

Hala araştır diyorsun o kadar şehir hastaneleri marmaray havalimanı yollar kanal köprü yapılıyor hala araştır diyorsun bir daha şöyle komik cümleler yazarsan cevap bile vermeyeceğim

Hala araştır diyorsun o kadar şehir hastaneleri marmaray havalimanı yollar kanal köprü yapılıyor hala araştır diyorsun bir daha şöyle komik cümleler yazarsan cevap bile vermeyeceğim

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kankaları fetullah gülenle araları bozulunca onun adını paralel yapı koydular iyi oldumu akp den kötü oldumu.paralel yapi ve dış mihrakların oyunu [emoji2]

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Kankaları fetullah gülenle araları bozulunca onun adını paralel yap koydular tamam iyi oldumu akp den kötü oldumu.paralel yapi ve dış mihrakların oyunu [emoji2]

Paralel diye bişey yok 17 25 aralıkta paralel deyip içeri attıkları bu vatanın gerçek evlatları bunu zaman öyle güzel gösterecekki sadece sabır, bunlar hayatın cilvesi kader ağlarını örüyor bazı şeyleri yaşamadan olmuyor.

S

SDN Okuru22

SDN Okuru
Sayfanın sağ altında bir ampul var farkettiniz mi?

siyasi meselelerle birbirimizi kırmaya gerek yok beraber yaşıyoruz bunu iyi anlamalı ve öğrenmeliyiz.:hammer:

monofotcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen ne yaptın 80 yıldır Eyyy Cehepa ! Konuşturmayın beni adamlar neymiş Dini hiç alet etmemişler, etmezler tabi adamların Din'le Kur'anla işleri yokki ! 80 Yıldır taş üstüne taş koymadın darbe üstüne darbe yaptın ama kral sizsiniz bırakın bu atatürk'ün arkasına saklanıp çevirdiğiniz dümenleri... Unutmadık ekmek kuyruklarını hastane kuyruklarını ve bunun gibi bir sürü şeyi. Adam makara falan demiş dediysede Allah belasını versin sana mı kaldı 1 kaç kişi için 1000 kişiyi feda etmeye biraz mantıklı şeyler söyleyin Allah için ya. Marmarayda yolsuzluk olmuş orda şu olmuş burda bu olmuş, nerden biliyorsun diyorsun araştır diyor, ya bırakın Allah için kanıtın varmı ? belgen varmı ben neden araştırıyorum senin Sözcü ve Cumhuriyet gazetelerin sıkıyor senin gibi Beyinsizlerde kanıyor olay bu. Yok neymiş özelleşmeyen yer kalmadı Şu an sen türk telekomun ne kadar kar/zarar ettiğni biliyormusun. Bana kalsa çoğu kurumun devletten ayrılıp özelleşmesi lazım Benim cebimden çıkıyor adamlar orda yata yata maaş alırken ama sizin tuzunuz kuru ve anca laf klasik chp zihniyeti. Bize diyorlar ya araştırın diye Önce siz araştırın sonra konuşun sallıyorsunuz bari destekli sallayın. Kimse burda akp %100 temizdir diyen yok bu aleme giripde çalmayan bir tane Allahın kulu yoktur. Ama diğerlerine göre 80 yılda taş üstüne taş koymayan darbe üstüne darbe yapan bir zihniyete karşı 13 Yılda adamların yaptığı ortada Ülke en az 30 yıl geride iken şuan çoğu avrupa ülkelerinden daha öndeyiz. Hem ekonomi anlamında hemde Ülkenin genel anlamında. Bırakın çalan çalsın eğer çalan bu kadar hizmet veriyorsa yemişim diğer partileri. Şöyle dışarı çık bak bakıyım en kötü ailenin altında bile bir araba var sen hala konuşuyorsun millet kiralarda sürünürken herkes ev sahibi oldu eyyyyy chp zihniyeti ve yandaşları sen ne yaptın bana açıkla !

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Sonuçta Chp yine kazanamayacak. Çünkü halkın önemli bir kısmı sağduyulu ve kime güveneceğini iyi biliyor. Yalanlara, palavralara, dolandırıcılara kanmıyor.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Sen ne yaptın 80 yıldır Eyyy Cehepa ! Konuşturmayın beni adamlar neymiş Dini hiç alet etmemişler, etmezler tabi adamların Din'le Kur'anla işleri yokki ! 80 Yıldır taş üstüne taş koymadın darbe üstüne darbe yaptın ama kral sizsiniz bırakın bu atatürk'ün arkasına saklanıp çevirdiğiniz dümenleri... Unutmadık ekmek kuyruklarını hastane kuyruklarını ve bunun gibi bir sürü şeyi. Adam makara falan demiş dediysede Allah belasını versin sana mı kaldı 1 kaç kişi için 1000 kişiyi feda etmeye biraz mantıklı şeyler söyleyin Allah için ya. Marmarayda yolsuzluk olmuş orda şu olmuş burda bu olmuş, nerden biliyorsun diyorsun araştır diyor, ya bırakın Allah için kanıtın varmı ? belgen varmı ben neden araştırıyorum senin Sözcü ve Cumhuriyet gazetelerin sıkıyor senin gibi Beyinsizlerde kanıyor olay bu. Yok neymiş özelleşmeyen yer kalmadı Şu an sen türk telekomun ne kadar kar/zarar ettiğni biliyormusun. Bana kalsa çoğu kurumun devletten ayrılıp özelleşmesi lazım Benim cebimden çıkıyor adamlar orda yata yata maaş alırken ama sizin tuzunuz kuru ve anca laf klasik chp zihniyeti. Bize diyorlar ya araştırın diye Önce siz araştırın sonra konuşun sallıyorsunuz bari destekli sallayın. Kimse burda akp %100 temizdir diyen yok bu aleme giripde çalmayan bir tane Allahın kulu yoktur. Ama diğerlerine göre 80 yılda taş üstüne taş koymayan darbe üstüne darbe yapan bir zihniyete karşı 13 Yılda adamların yaptığı ortada Ülke en az 30 yıl geride iken şuan çoğu avrupa ülkelerinden daha öndeyiz. Hem ekonomi anlamında hemde Ülkenin genel anlamında. Bırakın çalan çalsın eğer çalan bu kadar hizmet veriyorsa yemişim diğer partileri. Şöyle dışarı çık bak bakıyım en kötü ailenin altında bile bir araba var sen hala konuşuyorsun millet kiralarda sürünürken herkes ev sahibi oldu eyyyyy chp zihniyeti ve yandaşları sen ne yaptın bana açıkla !

Sadece basit bir örnek

[video=youtube;GR0-g1gNu0k]https://www.youtube.com/watch?v=GR0-g1gNu0k[/video]

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Aramızdaki görüş farkı mühim bir noktadan ileri geliyor. Ben ve benim gibi düşünenlerin ekserisi dünyaya ebedi bir hayata vesile olduğu cihetle ehemmiyet veriyor. Bahsimiz münasebetiyle büyük bir islam aliminin bir sözünü bahsimize konu edeceğim. İsmini tasrih etmeyeceğim. Zira hürmetsizlik eden olur.

"Biliniz ki mevcudat içinde en kıymetdar, hayattır. Ve vazifeler içinde en kıymetdar, hayata hizmettir. Ve hidemat-ı hayatiye içinde en kıymetdarı, hayat-ı fâniyenin hayat-ı bâkiyeye inkılab etmesi için sa'y etmektir. Şu hayatın bütün kıymeti ve ehemmiyeti ise hayat-ı bâkiyeye çekirdek ve mebde ve menşe olması cihetindedir. Yoksa hayat-ı ebediyeyi zehirleyecek ve bozacak bir tarzda şu hayat-ı fâniyeye hasr-ı nazar etmek; âni bir şimşeği, sermedî bir güneşe tercih etmek gibi bir divaneliktir."

monofotcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) Güldürdün bizi Honline :) Yani eline vermişler bir kağıt 4 işlem yapsın çıkarsın toplasın bu ülkede sadece marmaray ve toki yapılıyor ya sende haklısın. Önünede almış 2-3 tane seçmen Allah'ım bu kadar komik duruma düşürmeyin basit hesaplar bunlar biraz farkına varsanız artık Ülke yönetmek senin age of empiresteki ülke yönetmene benzemez. sadece 2 şeye bağlı kalmak yanlış örneğin geçen ankaradan denizliye gittim inanılmaz güzel yollar köprüler çevre düzenlemeleri basit bir örnek olsun diye diyorum bunu geçmişle kıyaslama açısından ama sizde diyorsunuz ki okadar çaldı bırakında bari yol yapsın. EEEEEE sen ne yaptın 80 yıldır diyorum çaldın çaldın çaldın darbe yaptın adamları astın kuranı yasakladın ezanı türkçe okuttun başıörtülü insanları dışladın mini etek giyenleri kadrolu eleman yaptın ve bir sürü şey chp zihniyeti şudur arkadaşım 1. Sex 2. Alkol -- varsa aksini iddaa eden yalancının önde gidenidir.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Bu dünyada başarılı olamadan, öbür dünyayı kazanamayız. Başarısızlığın hiç bir mazereti olmaz. Peygamberimiz başarıdan öte mazret olmaz demiş. Bu dünya bizim için bir olgunlaşma süreci. heba edersek, ikinci bir şansımız yok. Geri dönüşümsüz bir süreç.

monofotcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buradan sağ görüşlü kardeşlerime sesleniyorum... Saadet Partisine oy atman Mhp'ye oy atman BBP oy atman ve diğer partilere oy atman hiçbirşeyi değiştirmez. Bu ülkeyi yönetecek şuan tek bir parti vardır oda Ak parti'dir. Varsa aksini iddaa eden toplanıp gidelim o partiye verelim. Yeterki istikrar sürsün benim başka bir derdim yok onlarla aramda zerre kadarda menfaat yok. Ama şu görünen şeyleri aman kim olsa yapardı demeyin. Chp'li olanlardan oy istemiyorum çünkü kendilerini bir şey sanıyorlar onların bize muhalefet olması hoşuma gidiyor. Kendilerini komik duruma düşürmelerinden başka bir işe yaramıyorlar. Adama sormuşlar senin için 2.'lik neyi ifade ediyor diye Ke-mal'da demişki, Bizim için başarı. Ama bilmiyorlar ki 2.'lik her zaman başarısızlıkdır. Neyse uzun lafın kısası bu artık senin benim meselem değil ülkenin geleceğinin meselesi. Sağ görüşlü ve duyarlı kardeşlerim elinizi vicdanınıza koyun, ve ona göre oyunuzu kullanın. Hadi Selametle...

Buradan sağ görüşlü kardeşlerime sesleniyorum... Saadet Partisine oy atman Mhp'ye oy atman BBP oy atman ve diğer partilere oy atman hiçbirşeyi değiştirmez. Bu ülkeyi yönetecek şuan tek bir parti vardır oda Ak parti'dir. Varsa aksini iddaa eden toplanıp gidelim o partiye verelim. Yeterki istikrar sürsün benim başka bir derdim yok onlarla aramda zerre kadarda menfaat yok. Ama şu görünen şeyleri aman kim olsa yapardı demeyin. Chp'li olanlardan oy istemiyorum çünkü kendilerini bir şey sanıyorlar onların bize muhalefet olması hoşuma gidiyor. Kendilerini komik duruma düşürmelerinden başka bir işe yaramıyorlar. Adama sormuşlar senin için 2.'lik neyi ifade ediyor diye Ke-mal'da demişki, Bizim için başarı. Ama bilmiyorlar ki 2.'lik her zaman başarısızlıkdır. Neyse uzun lafın kısası bu artık senin benim meselem değil ülkenin geleceğinin meselesi. Sağ görüşlü ve duyarlı kardeşlerim elinizi vicdanınıza koyun, ve ona göre oyunuzu kullanın. Hadi Selametle...

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Sayın Ecevit meclisten başıörtülü vekili kovarken,hastane sıralarında aylarca beklenirken,okul kitaplarının 2.elini bile bulamazken(pahalı,bulamamak),üniversitede,resmi kurumlarda vs başıörtülülere uygulanan zulümlerde vs Neredeydiniz,Neredeydiler ? Adamlar marmaraya karşı diyorum chp li bir arkadaş çıkmış hortumladılar orayı diyor.Mantık süper valla.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gene aktroller bastı konuyu CHP'ye çamur atma derdinde rağmetli Bülent Ecevit'i de dillerine doluyorlar...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
En çokta neye üzülüyorum biliyormusunuz bu akpnin neyini bu kadar hırslanırcasına savunuyorlar anlamış değilim.

Söyleyecek çok şey varda adaletlerine güvenmiyorum, eleştriye bile tahammülü olmayanlara ne desen boş.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
En çokta neye üzülüyorum biliyormusunuz bu akpnin neyini bu kadar hırslanırcasına savunuyorlar anlamış değilim.

Söyleyecek çok şey varda adaletlerine güvenmiyorum, eleştriye bile tahammülü olmayanlara ne desen boş.

1K-3K paranın hatırına aktroll olmanın neticesi.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
[video=youtube;u2oPOmzvgRU]https://www.youtube.com/watch?v=u2oPOmzvgRU[/video]

CHP'lilerin milletin dinine bakışları

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
[video=youtube;u2oPOmzvgRU]https://www.youtube.com/watch?v=u2oPOmzvgRU[/video]

CHP'lilerin milletin dinine bakışları

Sarayın emrinde bir akp hükümetindense, şu yukarıdaki videodaki kadının başbakan olması bile, hem vallahi hem billahi bu ülke için daha hayırlıdır.

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Sarayın emrinde bir akp hükümetindense, şu yukarıdaki videodaki kadının başbakan olması bile, hem vallahi hem billahi bu ülke için daha hayırlıdır.

İşte bunu söylüyoruz biz de sizin değer yargılarınızla bizimki çok farklı ve sizin zihniyetinizin bize verebileceği hiç bir şey yok.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Sarayın emrinde bir akp hükümetindense, şu yukarıdaki videodaki kadının başbakan olması hem vallahi hem billahi bu ülke için daha hayırlıdır.

Cemaatin menfaati için gerekirse Türkiye'yi yakarız demişti baş papaz. Demek cemaatin menfaatleri için bu din düşmanlarıyla bile işbirliği yaparsınız. Kişi sevdiğiyle beraberdir. Tayyip ve ekibi, tamamını olmasa da, iyi ki başta polisler olmak üzere hainleri temizlemiş. Arkası gelir umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...