Chp'ye neden oy vermeli / vermemeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Adamın birisi Hakkı beyin iktidara karşı olduğunu söylüyor ama bizene? X yöneticisi de hdp'yi destekliyor diye hdp'nin pkk'lı bir parti olmadığını düşünüp onun düşüncesine göre mi hareket edelim?

Mantığa bak arkadaş [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Diyorum ki o adamın yerinde olsaydım şuan burada trollük yapma özgürlüğün yoktu :) Hadi işine bak Osmanlı Torunu :lol:

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
452
Vay Osmanlım, Bizansı yok ettin, torunları kaldı başımıza.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kimse durduk yere ceza/uyarı almaz arkadaşlar. Hakkı abinin mevcut iktidara karşı olması önünüze gelen herkese hakaret edebileceğiniz anlamına gelmez.

Suçu yönetimde değil kendinizde arayın.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Biz dinsiz değil müslümanız, o yüzden laik değiliz. Bir insan hem müslüman hem de laik olamaz. Dinsizdir, laiktir eyvallah lafımız da olmaz. Zaten bu kavga haç ile hilalin kavgası diye boşuna demiyoruz. Avrupa'nın bize 3 beden büyük adeti, kanunu, kuralları boşuna dayatılmadı bu millete. Yüzbinler boşuna asılıp şehirler bombalanmadı. Milletin evlatları boşuna sürgün edilmedi.

Hayatında kitap okumamış insanlar da, evde babasından duyduklarıyla gelip burada vatanseverlik dersi veriyor ya, dünyadan haberi yok..

Kitap okumadan 2. üniversitemi okuyorum 3'ü de gelecek hatta 4'e kadar yolu var yeter ki sizin gibi cahil olmayayım :) Acıyorum size. Haklısın hem müslüman hem laik olunmaz değil o Tayyip'in lafı ve çakma doğrusu şu, DİN VE DEVLET İŞLERİ BİRBİRİNE KARIŞTIRILAMAZ.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
İslam'ı bilen o hükmü kabul etmez zaten... Bilmeyenler de kendini avutur...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Diyorum ki o adamın yerinde olsaydım şuan burada trollük yapma özgürlüğün yoktu :) Hadi işine bak Osmanlı Torunu [emoji38]
Osmanlı torunu lafın için teşekkür ediyorum.

RTE'ye, karısına, kızına dilediği gibi küfür edebiliyorlar ve daha ne özgürlüğünden bahsediyorlar?

İşte sizin zihniyetiniz başa geçmiş olsaydı eleştirenleri zamanında yaptığınız gibi asıp keserdiniz. Asıl size öyle özgürlük gerekiyor.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır, Diploma insanın cehlini alsada; "Hamurunda varsa ...

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
452
Kitap okumadan 2. üniversitemi okuyorum 3'ü de gelecek hatta 4'e kadar yolu var yeter ki sizin gibi cahil olmayayım :) Acıyorum size. Haklısın hem müslüman hem laik olunmaz değil o Tayyip'in lafı ve çakma doğrusu şu, DİN VE DEVLET İŞLERİ BİRBİRİNE KARIŞTIRILAMAZ.

Berkecan 22 yaşında, 2-3 üniversite okumuş ancak altın semer ona fazla gelmiş. Bazı şeyler baki kalıyor demek tahsile rağmen.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Kimse durduk yere ceza/uyarı almaz arkadaşlar. Hakkı abinin mevcut iktidara karşı olması önünüze gelen herkese hakaret edebileceğiniz anlamına gelmez.

Suçu yönetimde değil kendinizde arayın.

Ben kesinlikle öyle birşey ima etmedim özellikle Tolga abinin konu açıldıkça BT ile 5 çayında üstü kapalı ülkenin bu durumundan dem vurması bu yüzden kim haksız diyebilir? Ayrıca hakaret cidden yok eğer bulursan ceza ver ama uyarı verme.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Kıvır kıvır, olmadı 360 derece kıvır, tam açı olsun...

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Berkecan 22 yaşında, 2-3 üniversite okumuş ancak altın semer ona fazla gelmiş. Bazı şeyler baki kalıyor demek tahsile rağmen.

Bir teknoloji forumunda bu konuların dönmesi ne kadar saçmaysa benim seninle bu konuları konuşmam o kadar saçma. Anlamayan adama anlatamazsın. Sen bildiğin yoldan devam et ben doğru yolda olduğuma eminim. Atatürk'ün Cumhuriyet'i emanet ettiği gençler olarak biz yaşadığımız sürece bu ülkede sizin gibilere geçit vermiycez. 1 Kasım'da görüşürüz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kıvır kıvır, olmadı 360 derece kıvır, tam açı olsun...

Ahmet Davutoğlu'nun "Bizim Işid ile aramızda 180 değil 360 derece fark var" demesi gibi mi 360? :lol:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
10 Kasım da görüşelim, Anıtkabir'de ne dersin?
Ata'nın başında fatiha okursun belki? Veya biz okuruz sen Amin dersin?
[MENTION=458685]i7devilcanyon[/MENTION] öyle değil, hula hop çevirir gibi kıvır :D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
452
Bir teknoloji forumunda bu konuların dönmesi ne kadar saçmaysa benim seninle bu konuları konuşmam o kadar saçma. Anlamayan adama anlatamazsın. Sen bildiğin yoldan devam et ben doğru yolda olduğuma eminim. Atatürk'ün Cumhuriyet'i emanet ettiği gençler olarak biz yaşadığımız sürece bu ülkede sizin gibilere geçit vermiycez. 1 Kasım'da görüşürüz.

Ahmet Davutoğlu'nun "Bizim Işid ile aramızda 180 değil 360 derece fark var" demesi gibi mi 360? :lol:

Senin bilgin, tecrüben, çapın yetmez zaten bana. Ben sana birkaç beden büyük gelirim. Boşuna uğraşma. Sen ütopyalarla yaşamaya devam et. Gelecek bizimdir.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
10 Kasım da görüşelim, Anıtkabir'de ne dersin?
Ata'nın başında fatiha okursun belki? Veya biz okuruz sen Amin dersin?
@i7devilcanyon öyle değil, hula hop çevirir gibi kıvır :D

Anıtkabir'e sizin gibiler giremez! Ayrıca biz Fatiha falan bilmeyiz hani Ateistiz ya o bakımdan :lol:

"Ata'nın..." değil Atatürk.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Yaş kaç, karşımda ergen var anladıma artık :D

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Senin bilgin, tecrüben, çapın yetmez zaten bana. Ben sana birkaç beden büyük gelirim. Boşuna uğraşma. Sen ütopyalarla yaşamaya devam et. Gelecek bizimdir.

Dayı 10 sene sonra 43 olacaksın farkında mısın ya benimle aşık atıyorsun kendini benimle kıyaslıyorsun ben kendimi seninle sidik yarıştırmak için mi yoruyorum burada 2 saattir yapma be gözünü seveyim :lol: 33 yaşında bir adam bu saatte forumda neden böyle şeyler tartışır bilmem ki.

ONURSAL ÜYElere karşı tek başına mücadele eden @i7devilcanyon :lol: Siz hepiniz ben tek :dirol: Allahını seven defansa gelsin [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] :lol:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Senin kadar şanslı değilim, aptamil yoktu o zamanlar mecburen anne sütü aldık 2 sene :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Ah ah. Sen sütünü iç de yat hadi, içmeden kafayı buldun. :D
Anlaman için son yazdığını 3-5 defa okumanı tavsiye ederim... ;)

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ah ah. Sen sütünü iç de yat hadi, içmeden kafayı buldun. :D
Anlaman için son yazdığını 3-5 defa okumanı tavsiye ederim... ;)

Ben napıyım senin süt annelerini şimdi 50 kişiden farklı farklı süt içersen büyüyünce böyle olursun işte ne diyelim sağlık olsun tıp ve bilim sizin için bir çözüm bulur elbet :thumbup1:

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
452
Dayı 10 sene sonra 43 olacaksın farkında mısın ya benimle aşık atıyorsun kendini benimle kıyaslıyorsun ben kendimi seninle sidik yarıştırmak için mi yoruyorum burada 2 saattir yapma be gözünü seveyim :lol: 33 yaşında bir adam bu saatte forumda neden böyle şeyler tartışır bilmem ki.

ONURSAL ÜYElere karşı tek başına mücadele eden @i7devilcanyon :lol: Siz hepiniz ben tek :dirol: Allahını seven defansa gelsin [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] :lol:

Cehaletin yaşı yok yeğenim. Odunu kurumadan düzeltmek lazım. Derdimiz o. Hadi sütünü iç de yat, kızmasın ailen.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Cehaletin yaşı yok yeğenim. Odunu kurumadan düzeltmek lazım. Derdimiz o. Hadi sütünü iç de yat, kızmasın ailen.

Ailemle yaşamıyorum bok gibi param var zenginim kendime ait müstakil evim var sizin gibi 1-3k paraya trollük yapmıyorum ben vereyim o parayı size susun sonsuza kadar olur mu?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Öğretmenin de kulağında çeker sonra, derste uyuklaya kalırsın...

Ailemle yaşamıyorum bok gibi param var zenginim kendime ait müstakil evim var sizin gibi 1-3k paraya trollük yapmıyorum ben vereyim o parayı size susun sonsuza kadar olur mu?

Hesap numaramı vereyim, yatırmazsan eşek gibi anıracak mısın?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
452
Tutmayın küçük enişteyi...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=47793]evowinds[/MENTION] [MENTION=458685]i7devilcanyon[/MENTION]

İkili tartışmaları ve birbirinize bu şekilde hitabı bırakmalısınız... Tartışmayı daha da uzatmayınız.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] + [MENTION=47793]evowinds[/MENTION] = 0

size gereken cevabı şu şekilde veriyorum çünkü korkuyorsunuz bundan ve biz, siz ve sizin gibilerden korkmuyoruz!

Bakın;
ataturk-1881-de-dogmadi--4958643.Jpeg

Bu bakışlar size yeter haydi dağılın şimdi.

Ne yazarsanız yazın cevap vermiyorum bundan sonra sizleri de engelliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...