Chp'ye neden oy vermeli / vermemeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
hafıza-i beşer nisyan ile malüldür tamam ama o kadar da değil be arkadaş. ikna odalarının mucidi nur serter denen mahlukatları ne çabuk unuttunuz?

chp de değişen hiç bir şeyin olmadığının en somut göstergesi de parti başkanınız. kimse kimseyi kandırmasın boşuna.

baş örtüsü sorunu hakkında gelen soruya verdiği cevabı özellikle 4:00 dan itibaren bi dinleyin

[video=youtube;T9SyXjvs3Cw]https://www.youtube.com/watch?v=T9SyXjvs3Cw[/video]

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Akp bu ülkeyi bataktan çıkarmış siz hala göremiyorsunuz yazik ya

Teknolocci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir akpli arkadaşınızla tartışırken dikkat edin o sürekli maddiyatı savunur (köprü yol para) ama siz ise maneviyatı(adalet hukuk özgürlüğü)

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gezi parkı diye bahane edip kamu malina , insan mallarına zarar vermek midir sizin olayiniz?

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Gezi olayları bizzat akpnin kendi yazıp kendi oynadığı bir senaryodur, uyan ey akp li halk uyan
:blink: Yazdıklarına sen inanıyormusun harbiden ya :blink:

Videoda Ahmet HAKAN batırmasın diye çok uğraştı ama yetmedi :lol:

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
dinime küfreden müslüman olsa bari haline gelmiş konu tamam eski chp liderleri yaptı bunları da şuan akp liderlerinin yaptığı ne ? herşey kendi çıkarları doğrultusunda yönetiliyor yasaları kendi işlerine geldiği gibi ayarlıyorlar o yüzden kimse savunmasın şunları ama şuda bi gerçekki yarın türkiye elden giderse bizleri kurtarıcak bir mustafa kemal daha yok bilesiniz bunuda

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
:blink: Yazdıklarına sen inanıyormusun harbiden ya :blink:

Videoda Ahmet HAKAN batırmasın diye çok uğraştı ama yetmedi :lol:

Sonuna kadar inanıyorum, ve son 10 yılda yaşanan tüm faili mechuller buna dahil başta rahmetli Muhsin Yazıcı o yüzden uzatmaya gerek yok ben buna canı yürekten inanıyorum.

C

CumhurYk.

SDN Okuru
baş örtüsüne yasak yok türban yasak kafasını allien gibi yapmak yasaktı zaten zararlı dua edin benim elime düşmediniz...

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,907
baş örtüsüne yasak yok türban yasak kafasını allien gibi yapmak yasaktı zaten zararlı dua edin benim elime düşmediniz...
Karga ile bülbülü ayırt edemeyenler ezbere sloganlarla halen başörtüsü yasağını savunuyorlar.

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Beğenmezsen 4 yıl sonra :D

monofotcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
chp ye oy vermek hdpye oy vermektir. o yüzden sakın ola chp liler çıkıpta bana nutuk atmasın geçen seçimlerde çoğunuz hdpye oy verdiniz fakat hepiniz atam atam diye ölüyorsunuz. Atanızda sizin gibimiydi ? Hepinize lanet olsun.

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Chplilerin dusunce mekanizmasina hayranim ya :cool:

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
chp ye oy vermek hdpye oy vermektir.

Sen akplimisin?

Bu konuda en son yorum verecek, tavsiye verecek, akp dir sadece , eğer hdp barajı geçememiş olsaydı akp yine tek başına gelseydi şimdi apo dışardaydı.

Millete şirin gözükmek için vatanseverlik showları yapma artık akp.

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Chplilerin ülkeyi düşündükleri falan yok ki apo disardaydi demissin ama neye dayanarak diyorsun bunu buna nasıl bi teori uyduracaksin

monofotcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
80 yıl ne yaptın der susarım mal gibi düşünür durursun. VATAN HAİNLERİ... Ak partili olupda hdpye oy vereceğim diyen yok ama chpli olupda hdp ye oy vereceğim diyen çok. Chpliler dağılın şuradan ya aldığınız oy kadar konuşun.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Chplilerin ülkeyi düşündükleri falan yok ki apo disardaydi demissin ama neye dayanarak diyorsun bunu buna nasıl bi teori uyduracaksin

Neyin teorisinden bahsediyorsun, al akp kendi açık açık anlatıyor apo sevgisini.

[video=youtube;zOpuFGX1aHo]https://www.youtube.com/watch?v=zOpuFGX1aHo[/video]

Hala herşeyi yalan dolan olmuş bu akp ye oy verecekmisin? (vereceksin biliyorum) kullandığınız her oy ülke için değil, birileri aman yargılanmasın diye verilmiş olacaktır.

RapoertY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam bizim oyumuz Ahmet Davutoğlu na ve Recep Tayyip Erdoganadir diğer partililere güvenmiyorum ust düzeylere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...