li10sKing
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Mesela git Deniz Baykal zamanına bak.
gerçekten çok açıklayıcı olmuş

Mesela git Deniz Baykal zamanına bak.
2010 senesi öncesi desemş, o kadar gerisini hatırlayamazsın.gerçekten çok açıklayıcı olmuşfarkındayım çok zorladım seni...
Herşeyi burada yazacak değilim, internet elinin altındagerçekten çok açıklayıcı olmuşfarkındayım çok zorladım seni...
Zevkler ve Renkler tartışılır. Bazıları bataklık sever.Akp bu ülkeyi bataktan çıkarmış siz hala göremiyorsunuz yazik ya
Gezi parkı diye bahane edip kamu malina , insan mallarına zarar vermek midir sizin olayiniz?
Gezi olayları bizzat akpnin kendi yazıp kendi oynadığı bir senaryodur, uyan ey akp li halk uyan
:blink: Yazdıklarına sen inanıyormusun harbiden ya :blink:Gezi olayları bizzat akpnin kendi yazıp kendi oynadığı bir senaryodur, uyan ey akp li halk uyan
:blink: Yazdıklarına sen inanıyormusun harbiden ya :blink:
Videoda Ahmet HAKAN batırmasın diye çok uğraştı ama yetmedi :lol:
Karga ile bülbülü ayırt edemeyenler ezbere sloganlarla halen başörtüsü yasağını savunuyorlar.baş örtüsüne yasak yok türban yasak kafasını allien gibi yapmak yasaktı zaten zararlı dua edin benim elime düşmediniz...
baş örtüsüne yasak yok türban yasak kafasını allien gibi yapmak yasaktı zaten zararlı dua edin benim elime düşmediniz...
alien kovalasın arkadaşı... bi de elime düşmediniz diyor... neyse, üye değil amma bu tür mesajlar onaydan geçiyor ya ilginç...adam kafatasçı çıktı
Sen bu kafayla ne olsa beğenin. Her gün bayram misali...beğenmemek olmaz.
chp ye oy vermek hdpye oy vermektir.
Chplilerin ülkeyi düşündükleri falan yok ki apo disardaydi demissin ama neye dayanarak diyorsun bunu buna nasıl bi teori uyduracaksin