S810 olan bir cihaz alinmaz bence değmez
Neden??
Ayrıca renk konusundada bir şey dersenizsevinirim. krom rengi olan mı beyaz mı sizcE?
Z3 veya z3+ dan parmak izi sensörü dışında çok büyük bir artısı yok gibi tamam kamerası geliştirilmiş ama öncekiler de çok iyiydi! note 5'e samsung olduğundan dolayı soğuk bakıyorsanız note serisi samsung üstüdür!Sony z5 almayı düşünüyorum. Acaba 2,400 Tl veremeye değer mi? Yorum yaparsanız sevinirim?
aynen. bende öle düşünüyorumşu ısınma sorununa takanları anlamıyorum. o telefonlardaki yani z5 ailesindeki telefonlardaki s810 lar yeni mimari yani ısınma gibi bir derdi yok denecek kadar az ama tabi siz magazaya gidip sürekli sarjda olan telefonları incelerken farklı yorumlayıp firmaya gömebiliyonuz! ve bence kesinlikle alınır. note serisi kalemi ve büyüklüğüyle bence daha farklı amaçlara hitap eden bir telefon.
1 sene önce araştırmışsın bir daha bakmamışsın sanırım. Kaç tane firmanın elinde patladı bu işlemci. Şimdi bu yeni varyasyonları. Koskoca firmalar hala bu işlemciyi kullanıyorsa vardır bir sebebi.
Isinma bence butun telefonlarda oluyor. Cok sorun etmem sadece renk konusunda kararsiz kaldim. Ayrica sony z5in sarji iphone 6dan daha iyi sanirim. Sarj durumda sikintli iphone.
Neden??
Ayrıca renk konusundada bir şey dersenizsevinirim. krom rengi olan mı beyaz mı sizcE?
asıl çöp iPhone... yani dandiPhone... sen git kum havuzunda oyna...