asus zenfone 5 mi yoksa general mobile discovery air mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MehmeTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MehmeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar htc alacaktım ama garantisiz olduğunu öğrendim ve çizikleri de var şimdi aklıma takılan iki telefon var hem bunlar yeni çıktı nerdeyse hepsinin de garantisi var (ikinci ellerinden bahsediyorum) :) şimdi gereken özellikler kamerası ve sesi iyi olsun ara sıra oyun oynarım ama benim için en önemli kriter kamera ve video ses kalitesi sizce hangisi daha mantıklıdır

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
merhaba arkadaşlar htc alacaktım ama garantisiz olduğunu öğrendim ve çizikleri de var şimdi aklıma takılan iki telefon var hem bunlar yeni çıktı nerdeyse hepsinin de garantisi var (ikinci ellerinden bahsediyorum) :) şimdi gereken özellikler kamerası ve sesi iyi olsun ara sıra oyun oynarım ama benim için en önemli kriter kamera ve video ses kalitesi sizce hangisi daha mantıklıdır
lenovo p70 al kardeşim. başkada telefon arama. çok memnun kalırsın

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
İncelik ve tasarım senin için önemliyse Discovery Air
Hız,performans,oyun diyosan Zenfone 5
Güncelleme,saf android diyosan General Mobile 4G

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Zenfone 5 varken gm çöpü alınmaz.

MehmeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hız,performans,oyun diyorum zenfone 5 e karar verdim zaten çok ince tel sevmiyorum bükülme tehlikesi var falan telefon dediğin ele oturacak :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
hız,performans,oyun diyorum zenfone 5 e karar verdim zaten çok ince tel sevmiyorum bükülme tehlikesi var falan telefon dediğin ele oturacak :)
lenovo p70 gibi bir cihaz varken bence zenfone 5 alma.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hız, performans oyun diyorsan şu videoyu izle . 4000 mah bataryayı da unutma :)

[video=youtube;wTH3dyIfEL0]https://www.youtube.com/watch?v=wTH3dyIfEL0&feature=youtu.be&noredirect=1[/video]

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Zenfone 5 seni bataryada üzer. Hemde çok üzer. İkinci el olupta garantili pek bişey bekleme yani. Sana söyledim m7yi ekranı çarpmadığın sürece sapa sağlam kalır. 700 tl garantili zenfone 5 veya discovery air alacağıma 800 tlye garantisiz temiz m7 alırım. Dediğin iki telefonda iş yapmaz.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
p70 varken boşuna düşünüyorsunuz.ben p70 alıcam sizlere de şiddetle tavsiye ediyorum.böyle bir telefon varken niye başka telefon arıyorsunuz ki? p70'ten iyisi lg g3,zenfone 2 vs. dir onlarda kamerası ve ekran kalitesi açısından daha iyidir.performans olarak anututuda 43 bin alıyor.Ve şişirme bir skor değil hak ettiği skoru alıyor.

bu özelliklerde samsung yapsa 1800 den aşşağı olmazdı telefon.

MehmeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama benim şuanki bütçem en fazla 550 ve bu bütçeye en mantıklı zenfone 5 iphone 4s ile bir günü çok rahat çıkaran biri için zenfone 5 in beni üzmeyeceğini düşünüyorum :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
O zaman değişir kardeş. Öğrencisin sanırım fazla bütçende yoksa garantili bişe al bişe olursa uğraşamazsın. P70 ne kadar bilmiyorumda mantıklı gibi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
lenovo tok gözlü üretici kaliteli a318'in kılıfı yok bunun bulunuyor p70 alınası telefon.

MehmeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
p70 in ikinci ellerine baktım 550 den pahalı hatta 600 den bile fazla :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Lenovo P70 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
sıfırı Lenovo P70
799,00 TL
alınası var 4000mA batarya.
Daha Önce Görmediğiniz Batarya Ömrü
Lenovo P70 ile akıllı telefonunuzda daha fazla hem de çok daha fazla uzun süre kullanabileceksiniz. 4000 mAh bataryası ile akıllı telefonunuzda uzun süreli kullanımın keyfini çıkarın. Çift sim kart özelliği ile ihtiyacınız olan her şey güçlü performanslı Lenovo P70 ile her zaman yanınızda olacak.
der hb...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Lenovo P70 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
sıfırı Lenovo P70
799,00 TL
alınası var 4000mA batarya.
Daha Önce Görmediğiniz Batarya Ömrü
Lenovo P70 ile akıllı telefonunuzda daha fazla hem de çok daha fazla uzun süre kullanabileceksiniz. 4000 mAh bataryası ile akıllı telefonunuzda uzun süreli kullanımın keyfini çıkarın. Çift sim kart özelliği ile ihtiyacınız olan her şey güçlü performanslı Lenovo P70 ile her zaman yanınızda olacak.
der hb...
sadece bataryası değil ki , performansı çook çok başarılı.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
sadece bataryası değil ki , performansı çook çok başarılı.

keşke benim olsa...
Telefon_5221876.jpg

gerçi çok büyük özellikle galaxy y gt-s5360 onun yanında mp4 player gibi kalıyor müzik deneyimi nasıl? kulaklık seçme huyu var mı? şuan galaxy young'un kullanamadığı 3 kulaklık var çakma earpods var...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
550 tlye hepsiburadada şuan sıfır xperia e4 var. Sony sıkıntı olmaz ama en nihayetinde giriş seviyesi. Üniye yeni geçtim. Daha 10 ay önce ikinci el m7 m8lere bakıyordum. Senelerce giriş seviyesi kasan ezik telefonlar kullandım. Wildfire s desire hd. Xperia z aldım arkadaştan 2 senelik 500 tlye bikaç ayı geçti. Düşürdüm halıya wifi bluetooth gitti. İşimi görüyordu gayet hızlıydı. Çalışıyorumda 1 senedir. 1 sene boş kaldım gitmedim üniye. Senelerce ezik telefon kullanan ben şimdi hepsiburadadan peşin alınmıl sıfır z3 kullanıyorum indirimdeyken 1800e falan aldım. Liseye gidiyorsun sanırım. Lise bitişi üni dönemi çalışmaya başlarsan veya daha erken inan bana dün neydim bugün neyim diceksin. Bırak z3ü sıfır z alamazdım şuan. Araba almayı düşünüyorum şuan parasıda hazır.

Yanlış anlama şunu demek istiyorum. Bende senin gibiydim. Benimde 600 700 limitim vardı onuda babamı ikna edersem ikinci el bişe alırdım. Cebimde 5 tl harçlık olurdu lisede her gün. Şimdi param var. O günlerime göre baya fazla. Ama o günkü ortam arkadaşlar yok. Lise bitti. İnsan bence en güzel dönemlerini lisede geçiriyor. Nerden bağladıysam buraya. Neyse

Sen şimdilik alabileceğinin en iyisini al. Yarın öbür gün kendi paranla en iyisini alırsın. Wildfire s denen giriş seviyesi androidimi 5 sene kullandım. (600 mhz işlemci 512 ram 3.2 inç ekran 1230 mah) ha 4.4 yüklüydü telefonda orası ayrı. Androisi öğrenmek istiyorsan güçsüz bi androidle başla. Uğraştırır seni. Öğrenirsin. Sonra bir amiral gemisine geçtiğinde. Hard brick bile olsa düzeltebiliyorum rahatlığıyla yaparsın herşeyi. Ama en önemlisi gerek duymazsın. Çünkü elindeki amiral gemisidir. Yani sen elindekşyle yetin eline daha iyisi geçer. Hadi kal sağlıcakla.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
keşke benim olsa...
Telefon_5221876.jpg

gerçi çok büyük özellikle galaxy y gt-s5360 onun yanında mp4 player gibi kalıyor müzik deneyimi nasıl? kulaklık seçme huyu var mı? şuan galaxy young'un kullanamadığı 3 kulaklık var çakma earpods var...
aynen öyle bende hayran kaldım :tt1:

Hadi kal sağlıcakla.
Zaman çok hızlı geçiyor yaa ! anlayamadan lise biticek neredeyse.Zenfone 5 alsın idare etsin o zaman yapacak başka bişey yok.Benim bütçem daha iyi olduğu için lenovo p70 alıcam inşAllah.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Lenovo p70 batarya yonunden cazip geliyor olabilir. bakin o sanal testlere cok tama etmeyin. Size kullanim deneyimi vercek olan sanal testler degil islemcinin cekirdek kalitesidir. size soyle bir ornek veriyim lg g4 (snapdragon 808) vs samsung s6 (exynos 7420) testlerde s6 lg g4 u neredeyse ikiye katliyor ama kullanici deneyiminde lg g4 daha basarili. Peki neden ? Bakin android yazilirken snapdragon islemciler baz alinarak yaziliyor. Bu nedenle diger islemciler kullanici deneyiminde bu kadar basarili olamiyor. Tabi samsung da buna touchwiz de neden oluyor ama genel olarak uyumsuzluk var. su sekilde siralayabiliriz uyumlulukta ve destekde snapdragon, exynos, mediatek,intel. mesela bir ornek veriyim 1300 tl odenegim olsa. Asus zenfone 2 32gb 1300 tl. Asus zenfone selfi 1300 tl. Hangi alinir? Tabikide selfi. neden cunku o testlerde zenfone 2 daha performansli ama zenfone 2 daha uyumlu calismakta. Play storeda zenfone 2 deki uyumlu degildir diyen bir uygulama zenfone selfi de uyumlu. Iste bu tarz seyleri goz onunde bulundurun.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Lenovo p70 batarya yonunden cazip geliyor olabilir. bakin o sanal testlere cok tama etmeyin. Size kullanim deneyimi vercek olan sanal testler degil islemcinin cekirdek kalitesidir. size soyle bir ornek veriyim lg g4 (snapdragon 808) vs samsung s6 (exynos 7420) testlerde s6 lg g4 u neredeyse ikiye katliyor ama kullanici deneyiminde lg g4 daha basarili. Peki neden ? Bakin android yazilirken snapdragon islemciler baz alinarak yaziliyor. Bu nedenle diger islemciler kullanici deneyiminde bu kadar basarili olamiyor. Tabi samsung da buna touchwiz de neden oluyor ama genel olarak uyumsuzluk var. su sekilde siralayabiliriz uyumlulukta ve destekde snapdragon, exynos, mediatek,intel. mesela bir ornek veriyim 1300 tl odenegim olsa. Asus zenfone 2 32gb 1300 tl. Asus zenfone selfi 1300 tl. Hangi alinir? Tabikide selfi. neden cunku o testlerde zenfone 2 daha performansli ama zenfone 2 daha uyumlu calismakta. Play storeda zenfone 2 deki uyumlu degildir diyen bir uygulama zenfone selfi de uyumlu. Iste bu tarz seyleri goz onunde bulundurun.
güzel kardeşim hiç lenovo p70 i inceledin mi ? oyun testlerine baktın mı ?

yukarıdaki videoyu açta izle ben normalde 1.7 ghz işlemcinin oyun performansında yeterli olmadığını düşünüyordum ama fark ettim ki çok ta önemli değil, önemli olan stabilite.