Uyku Sorunum

inteResTing61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar görüldüğü gibi saat şuan 2 yani yine kalktım :d sorun 2 haftadır var gece uyanıyorum sürekli. Dün 10 da yattım şuan ayaktayım. Yani lavabo için kalkıyorum galiba ama 4 saatte nasıl böyle olsun ki. Soğuktan mıdır diye montla yattım ama yok yine aynı şey oluyo sebebi ne olabilir sizce ?

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bende akşam 10 dan önce yatarsam gece 2 3 gibi uyanıyorum. Bende de uyku sorunu var sanırım. Akşam 12 gibi yatarsan kalkmazsın sanırım. Ben 12 gibi yatınca deliksiz uyuyorum :)

inteResTing61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ama sen lavabo için mi uyanıyosun yoksa başka bi sebepten mi

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla sabaha kadar 4 kez uyanıp uyuduğum oluyordur hiçte sorun olarak görmüyorum. Mesela normalde deli gibi uyuyorken top patlasa uyanmam hani o derece. Ama alışılmadık yabancı farklı bir ses veya kelime duyarsam düşük sesle bile uyanıyorum. Beyin bilinçaltı... Allah nelere kadir

inteResTing61

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yani ben en fazla 1 kere uyanırım ama acaba ben de yabancı sesten mi uyanıyorum bizim evde çıkar öyle sesler ama sanmıyorum öyle olsa 2 haftadır uyanmaya başlamazdım. Kafama bişi takarsam fazla, uyanmam mümkün mü sıkıntıdan ?

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar görüldüğü gibi saat şuan 2 yani yine kalktım :d sorun 2 haftadır var gece uyanıyorum sürekli. Dün 10 da yattım şuan ayaktayım. Yani lavabo için kalkıyorum galiba ama 4 saatte nasıl böyle olsun ki. Soğuktan mıdır diye montla yattım ama yok yine aynı şey oluyo sebebi ne olabilir sizce ?

karnın tok ortam zifiri karanlık ve tamamen sessiz ve rahat bir yatakta yat :)
elbet uykun gelecek uyuyacaksın :D

olmzsa uyku hapı kullan