Deniz karabacak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Lg g3 kullanıyorum. Lolipop 5.0 yüklü. Chrome tarayıcıda home tuşu yok. Nasıl getirebilirim
ekran görüntüsü atsana olması lazım ayarlardan filan bak...Lg g3 kullanıyorum. Lolipop 5.0 yüklü. Chrome tarayıcıda home tuşu yok. Nasıl getirebilirim
Lg g3 kullanıyorum. Lolipop 5.0 yüklü. Chrome tarayıcıda home tuşu yok. Nasıl getirebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 12615ekran görüntüsü atsana olması lazım ayarlardan filan bak...
Çok denedim ayarlardan ama olmadı Ekli dosyayı görüntüle 12617Lollipop ile birlikte Chrome her sekmesini farklı bir uygulama gibi çalıştırmaya başladı. Belki bundan olabilir, istersen ayarlardan "Sekmeleri ve uygulamaları birleştirin" seçeneğini kapalı yapmayı dene.
home tuşu derken yuvarlak tuşu demiyormusun o var işte son kullanılanlar da var kare tuş....
home tuşu derken yuvarlak tuşu demiyormusun o var işte son kullanılanlar da var kare tuş....
ha anladım kardeşim ben kendi telefonumdanda baktım ondada chrome da yok bilmiyorum nasıl geri gelinir ama geri olan şu üçgen tuşu denesene bi....Mesela shiftdelete net sayfasındayım. Basınca google e gidecek tuş yok.
Bildiğim kadarıyla bilgisayarda olduğu gibi Ana Sayfa tuşu mobilde bulunmuyor.Mesela shiftdelete net sayfasındayım. Basınca google e gidecek tuş yok.
Farklı model telefonlarda mevcut. Örneğin samsung Sony ama lg de yok. Çok işe yarayan bir tuş aslında her seferinde adres satırına google yazmak zahmetli oluyorBildiğim kadarıyla bilgisayarda olduğu gibi Ana Sayfa tuşu mobilde bulunmuyor.![]()
Üçgen tuşu bir önceki sayfaya geri getiriyor. Her seferinde adres satırına google yazmak zahmetli oluyorha anladım kardeşim ben kendi telefonumdanda baktım ondada chrome da yok bilmiyorum nasıl geri gelinir ama geri olan şu üçgen tuşu denesene bi....
Samsung ve Sony cihazlarda bu ana Sayfa butonu Chrome tarayıcıda mı oluyor yoksa Stok Tarayıcıda mı?Farklı model telefonlarda mevcut. Örneğin samsung Sony ama lg de yok. Çok işe yarayan bir tuş aslında her seferinde adres satırına google yazmak zahmetli oluyor
Samsung ve Sony cihazlarda bu ana Sayfa butonu Chrome tarayıcıda mı oluyor yoksa Stok Tarayıcıda mı?
Çünkü S3 Mini ve S3 kullandığım zamanlarda Chrome'da yine Ana Sayfa Butonu yoktu.
Üçgen tuşu bir önceki sayfaya geri getiriyor. Her seferinde adres satırına google yazmak zahmetli oluyor
Sanırım Samsung'a özel bişey. Veya Chrome Beta falan olabilir mi? Beta ile yeni eklenmiş olabilir.
Samsung a özel değil. Aynısı Sony experia telefonda da var fakat lg de yokSanırım Samsung'a özel bişey. Veya Chrome Beta falan olabilir mi? Beta ile yeni eklenmiş olabilir.![]()
O zaman o firmalarla alakalı bi özelleştirme olabilir. Ben ilk defa gördüm.Samsung a özel değil. Aynısı Sony experia telefonda da var fakat lg de yok
kardeş aşağıdaki arkadaşlarında dediği gibi bazı cihazlarda var bazılarında yok şansına artık.....Üçgen tuşu bir önceki sayfaya geri getiriyor. Her seferinde adres satırına google yazmak zahmetli oluyor
Üçgen tuşu bir önceki sayfaya geri getiriyor. Her seferinde adres satırına google yazmak zahmetli oluyor
Bizde öyle bir şey yok maalesef. EnteresanAyarlarda anasayfa dşye bir bölüm var. O açık olunca buton oluyor. Sizde o bölüm yokmu.
Not: xperia z3 telefonum ama sony ve samsunga özel değildir sanırım