Lg g3 Chrome

Deniz karabacak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g3 kullanıyorum. Lolipop 5.0 yüklü. Chrome tarayıcıda home tuşu yok. Nasıl getirebilirim

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Lg g3 kullanıyorum. Lolipop 5.0 yüklü. Chrome tarayıcıda home tuşu yok. Nasıl getirebilirim

Lollipop ile birlikte Chrome her sekmesini farklı bir uygulama gibi çalıştırmaya başladı. Belki bundan olabilir, istersen ayarlardan "Sekmeleri ve uygulamaları birleştirin" seçeneğini kapalı yapmayı dene.

Deniz karabacak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla bilgisayarda olduğu gibi Ana Sayfa tuşu mobilde bulunmuyor. :)
Farklı model telefonlarda mevcut. Örneğin samsung Sony ama lg de yok. Çok işe yarayan bir tuş aslında her seferinde adres satırına google yazmak zahmetli oluyor

Deniz karabacak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ha anladım kardeşim ben kendi telefonumdanda baktım ondada chrome da yok bilmiyorum nasıl geri gelinir ama geri olan şu üçgen tuşu denesene bi....
Üçgen tuşu bir önceki sayfaya geri getiriyor. Her seferinde adres satırına google yazmak zahmetli oluyor

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Farklı model telefonlarda mevcut. Örneğin samsung Sony ama lg de yok. Çok işe yarayan bir tuş aslında her seferinde adres satırına google yazmak zahmetli oluyor
Samsung ve Sony cihazlarda bu ana Sayfa butonu Chrome tarayıcıda mı oluyor yoksa Stok Tarayıcıda mı?
Çünkü S3 Mini ve S3 kullandığım zamanlarda Chrome'da yine Ana Sayfa Butonu yoktu.

Deniz karabacak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung ve Sony cihazlarda bu ana Sayfa butonu Chrome tarayıcıda mı oluyor yoksa Stok Tarayıcıda mı?
Çünkü S3 Mini ve S3 kullandığım zamanlarda Chrome'da yine Ana Sayfa Butonu yoktu.
880e638b03baa9737dfac6b474d9cee9.jpg

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Adres satırına google yazma sen de. Direk aramak istediğin kelimeyi yaz ve enterla, o da arasın. :)
Tarayıcıların adres satırı aynı zamanda varsayılan arama motoru ile arama yapar zaten.
Üçgen tuşu bir önceki sayfaya geri getiriyor. Her seferinde adres satırına google yazmak zahmetli oluyor

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ayarlarda anasayfa dşye bir bölüm var. O açık olunca buton oluyor. Sizde o bölüm yokmu.

Not: xperia z3 telefonum ama sony ve samsunga özel değildir sanırım