ExCeLLeNT
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 17
Arkadaşlar onem8 harman kardon versiyon bir cihaz almak istiyorum nereden olduğu önemli değil büyük ihtimal alacağım ama önümde büyük bir engel var. Cihaz sprinte özel olduğu için yazılımsal olarak 3g kapalı geliyormuş. Yani 4g ya da 2g.Buradada 3g lazım.
İnternette çözümü var. Ama s off ve root gerektiriyor.
S off ve root olmadan bir şekilde şu cihaza 3g bağlantısını açmanın bir yolu var mıdır yoksa normal one m8e kaldık ?
Ayrıca smsleride almama gibi bir sorun oluyormuş sanırım kimi yaşamış kimi yaşamamış tam bilgim yok. Şimdi imei pasaport kayıtlı amerikadan sprintten alınma one m8 harman kardon bir cihaz burada 3g ile kullanılamazmı ?Hani ayarlarda wcdma yok mu ? Olması gerek diye düşünüyorum ? Anladığım kadarıyla seçiliyormuş ama internete o hızda bağlanamıyormuş.
Orijinal şekilde bir çözümü varmı ?
İnternette çözümü var. Ama s off ve root gerektiriyor.
S off ve root olmadan bir şekilde şu cihaza 3g bağlantısını açmanın bir yolu var mıdır yoksa normal one m8e kaldık ?
Ayrıca smsleride almama gibi bir sorun oluyormuş sanırım kimi yaşamış kimi yaşamamış tam bilgim yok. Şimdi imei pasaport kayıtlı amerikadan sprintten alınma one m8 harman kardon bir cihaz burada 3g ile kullanılamazmı ?Hani ayarlarda wcdma yok mu ? Olması gerek diye düşünüyorum ? Anladığım kadarıyla seçiliyormuş ama internete o hızda bağlanamıyormuş.
Orijinal şekilde bir çözümü varmı ?