İphone 6S 16 GB - Sony Z5 Premium - LG G5 mi ?

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Selamun Aleykum elimde 3000 TLye yakın para bulunmakta sony z2 kullanıcısıyım ve artık telefonumun değişmesi yanında karar vardım sizce hangisini almalıyım ve neden ?

LG G5 'in muhtemelen nisan ayında çıkacağını biliyorum.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ben 6s derim de 16 gb ın size yeteceğini düşünüyor musunuz? 4k video falan çekip çok oyun oynar fotoğraflar falan çok derseniz 6s almayın. Z5 premium mu g5 mi dersek G5 derim. Ama o kadar beklemeye değer mi? Eğer size 16 gb ın yeteceğini düşünüyorsanız 6s alın. Ama alabilirseniz 64 gb 6s almaya çalışın.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Ben 6s derim de 16 gb ın size yeteceğini düşünüyor musunuz? 4k video falan çekip çok oyun oynar fotoğraflar falan çok derseniz 6s almayın. Z5 premium mu g5 mi dersek G5 derim. Ama o kadar beklemeye değer mi? Eğer size 16 gb ın yeteceğini düşünüyorsanız 6s alın. Ama alabilirseniz 64 gb 6s almaya çalışın.

Hafıza konusu benide tereddüte düşürdü İcloud zaten 5 GB yer kaplıyormuş yanılmıyorsam

Sizce İphone 6 64 gb mı İphone 6S 16 GB mı sınırları 6S 64 Gb 3.499 sınırları zorlayınmı dersiniz .

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hafıza konusu benide tereddüte düşürdü İcloud zaten 5 GB yer kaplıyormuş yanılmıyorsam

Sizce İphone 6 64 gb mı İphone 6S 16 GB mı sınırları 6S 64 Gb 3.499 sınırları zorlayınmı dersiniz .

Bende iPhone 6 16 gb var. Bana da biraz zor yetiyor. Arada bir galeriyi yedekleyip sıfırlamak gerekebiliyor. İcloud 5 gb yer kaplamıyor. O fotoğrafları yüklemek ve telefonu buluta yedeklemek için size verdiği alan 5 gb. 6s 64 almaya çalışın bence. İşlemcisi ve ram takviyesi güncelleme alma ömrünü baya uzatır diye düşünüyorum.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;

3000 tl gibi bir para veripte 16GB artik yetersiz. Biseye bu.kadar para veriyorsun artik sunun min hafiza bandini 32GB yapar.

Sony z5 premium bence cok gereksiz. Cunku telefon icin 2k ekrani kucucuk ekran icin performansi.dusurdugu icin gereksiz bulmaktayim. Bu.2k olan cihazlari full hd yapsalardi daha iyi performanslsr ortaya cikardi. Sony bunu hic dusunmedi bir 4k icerikte 4k olan bir cihaz.yapti. Ne gerek var.

Suan icin en iyisi lg g5'i.bekleyin. Lg bu modeldede snapdragon 808 kullanmak gibi bir sacmalikta bulunmazsa performansda.ds basarili olcagi dusuncesindeyi.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Merhabalar;

3000 tl gibi bir para veripte 16GB artik yetersiz. Biseye bu.kadar para veriyorsun artik sunun min hafiza bandini 32GB yapar.

Sony z5 premium bence cok gereksiz. Cunku telefon icin 2k ekrani kucucuk ekran icin performansi.dusurdugu icin gereksiz bulmaktayim. Bu.2k olan cihazlari full hd yapsalardi daha iyi performanslsr ortaya cikardi. Sony bunu hic dusunmedi bir 4k icerikte 4k olan bir cihaz.yapti. Ne gerek var.

Suan icin en iyisi lg g5'i.bekleyin. Lg bu modeldede snapdragon 808 kullanmak gibi bir sacmalikta bulunmazsa performansda.ds basarili olcagi dusuncesindeyi.

Hafıza konusunda orta kaldım açıkcası sizce İphone 6 64 gb mı İphone 6S 16 GB mı sınırları 6S 64 Gb 3.499 sınırları zorlayınmı dersininiz yoksa kesinlikle LG 5 beklemeliyim mi ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Bak dost meclisindeyiz. Ben olsam napardim bikiyon mu. Lg son cikan iki modelinde de iphone un son cikanlarindan iyi bir kamera- ekran performansi verdi. İslemci olarak zayifti snapdragon 808 ile. Bu sefer 820 kullancak islemci olarak da guclu olcak. Bence g5i bekle. Olur da begenmezsen 6s al. Hafıza doldukça pc ye atarsın. Yeterki performans iyi olsun.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bende [MENTION=471361]...Görkem...[/MENTION] arkadaşımıza katılıyorum. Lg g5 beklemek mantıklı olur ki zaten o zamana kadar samsung ve htc yeni modellerini çıkarıcak. Bakarsınız diğer markalardan güzel bir model gelebilir. Şu an için beklemek fiyat açısından da doğru olucaktır. Yeni amirallerle güncel modellerin fiyatları düşecektir.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
LG G5 beklemek mantıklı.

Yoksa 6S 64 GB alın.

Z5 Premium güzel bir cihaz ancak o kadar para verilen cihazın ısınması üzücü.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
4k ekran her zaman değil video ve resimlerde aktif sadece. Bence gayet güzel. Teknoloji böyle gelişiyor. Gereksiz diye geçiştiremezsinizki. Bugün sony koyar yarın lg koyar öbür gün appleada sıra gelir. Büyük ekran mevzusu gibi. Teknoloji böyle gelişecek.

OmarPS33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleykum elimde 3000 TLye yakın para bulunmakta sony z2 kullanıcısıyım ve artık telefonumun değişmesi yanında karar vardım sizce hangisini almalıyım ve neden ?

Eğer 16 GB alacaksanız 6S düşünmeyin bile derim. iPhone 6S alıp hafizasi yüzünden tam anlamiyla kullanamamak insanı sıkar. Ha illa Apple alirim dersen iP 6 64 gb almalisin . Android cephesinde G5 i bekle derim . Performans , kamera ve ekran konusunda gayet başarılı olacağini düşünüyorum . G5 i bekle sonra karar ver derim.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Teknoloji tabiki gelissin. En cok gelismesini sdn deki bu arkadas grubu ister. Ama bu cozunurlugu arttirirken islemci performansini azaltmamasi gerektigi dusuncesindeyim. Ayrica bu kadarcik ekranlara zaten belli bir noktadan sonra piksel sayisi artamiyor. O nedenle performans icin full hd kanaatimce iyi.

Kudurcini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sony xperia z5 premium al. Çünkü kamerasi çok iyi ve bir sürü kamera modu var. Mesela ar efektleri,TimeShift video gibi. Ve Su ve toza dayanıklı. Ve performansi gayet iyi. ;)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Full hd ve 2k bugünün ve önümüzdeki 2-3 senenin ideal ekran teknolojisidir. 4k için biraz erken davrandı sony ve tutmadı ama birgün gelicek her marka 4k olucak sony zamanı ayarlayamadı ama deneyim oldu.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G5 bekleyin derim hala iPhone 6S alanları anlamıyorum ha güncelleme sevdam var diyorsan eyvallahta şuan S6 bile 6S kadar hızlı çalışıyor ve geçiyorda inceleme izleseniz bile yeter .

Kamera desek samsung ve LG bu sene zirve yaptı

Fiyat farkı desen asla değmez. Ben anlamakta güçlük çekiyorum.

Neyse G5 bekle Snapdragon 820 çok iyi olacak sadece hızda değil daha güncel teknolojiler daha hızlı şarjda sağlaayacak 820 birde ustune USB Type C tadından yenmez .

Insallah G5 te 3500 4000 mAh batarya olur .

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
android istiosan z5p al ya yada note 5 falan ama ios sa 64 gb al 16 yetmez oyun falan oynuyosan müzik dinliyosan bişiler atıyosan telefona ayrıca bunları yapmıyosan neden bu kadar para ödüyosun...

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708

S810 lu cihaz alınmaz iPhone 6s dede batarya cok az bence g5 i bekle