Xperia Z3 Kullananlar Kulübü - Teknik Özellikler Belli Oldu

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Z3/Z3 Dual arasında şarj ömürleri aynı mıdır?
(Tek hat kullanmayı düşünüyorum lazım olur diye dual almayı düşünüyorum.)
Dua güncelleme desteği almıyor galiba yada geç alıcak cihazlar arasında çok fark yok sarj ömrüde aynı durumdadır

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
511 hala güncellemedim batarya ömründe değişiklik yaşayan var mı xdada azaldı diyorlar ss atacak var mı?

SteaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
08.08.2015 Tarihinde z3 aldım. Vadofone bayisinden. Alırken su döktük üstüne birşey olmadı gibiydi. Ancak 2 s saat sonra bir resim çekelim dedik açtık, su geçirmiş, hemde bir bardak su döktü üstüne görevli. Neyse geri götürdük 2 saat sonra servise göndermiz gerekiyor falan dediler. Servise gönderdiler:D Buhar oldu kamerası. Aldığımız telefonu kullanamadık arkadaş. Birde tanıtım vbideosununda her türlü aksiyonu yapmışlar. Batasın Sony...! :D

[video]https://youtu.be/x9aDM9XIcu4[/video]

Hi Im Ironman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar içim içimi yiyor kaç gündür artık yardım edin lütfen.

13 gündür z3 kullanıyorum telefondan o kadar memnunum ki. ancak tek bir sıkıntı var oda benden kaynaklı değil , telefonda ışık sızması var. sol alt çerçevenin 2 milim üstünde telefonun altındaki beyaz ışık görünüyor ekran açıkken. saat 17 ye kadar felan neredeyse hiç belli olmuyor oraya odaklanırsan anca anlıyorsun ama gece çok belli oluyor beyaz ışık telefonum su geçirmesede moralimi bozuyor.

vodafone dan aldım ben bunu haliyle teleservice servisi. sizce göndermelimiyim? gönderip değişim talep edersem büyük ihtimalle kabul olur zira kullanıcı hatası olması için kasayı darma duman etmem lazım ki altındaki ışık görünsün. ama işte burda içime kurt düşüyor.

çoğu kişi gelen cihazlarında sıkıntılı olduğunu söylüyor. 3 kez hatta 4 kez değişim yapanlar var her gelen cihaz sıkıntılı oluyormuş genelde. şimdi 2 kere 3 kere uğraşmak istemiyorum ben sizce göndermelimiyim servise? gelecek cihazın sağlam olduğu garantiside yok o yüzden kuşkulanıyorum.

siz olsanız ne yapardınız? ne yapmalıyım sizce

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Değişim iste sende anlat derdini bunu önce vodafone la sonrada servisle görüşmelisin

Hi Im Ironman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değişim iste sende anlat derdini bunu önce vodafone la sonrada servisle görüşmelisin
hocam tamam o konuda sıkıntı yokda gönderdikleri yeni telefonların bir çoğu sorunlu çıkıyormuş. 3 kere 4 kere değişim oldu hep sorunlu telefon gönderiyorlar diyenler çok fazla. şimdi bunu gönderirsem değişim olursa ve gelen telefonda sıkıntılı olursa onuda gönderirsem yeni gelende sıkıntılı olursa hiç göndermeyeyim daha iyi. bunun için ne yazıkki vaktim yok

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
hocam tamam o konuda sıkıntı yokda gönderdikleri yeni telefonların bir çoğu sorunlu çıkıyormuş. 3 kere 4 kere değişim oldu hep sorunlu telefon gönderiyorlar diyenler çok fazla. şimdi bunu gönderirsem değişim olursa ve gelen telefonda sıkıntılı olursa onuda gönderirsem yeni gelende sıkıntılı olursa hiç göndermeyeyim daha iyi. bunun için ne yazıkki vaktim yok
Bu biraz şans durumu ozaman eyer çok fatkedilir bişiy diğilse uğraşma ama içşn rahat etmiyorsa şansını bir kere dene

goktas19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dua güncelleme desteği almıyor galiba yada geç alıcak cihazlar arasında çok fark yok sarj ömrüde aynı durumdadır

Güncelleme destegi almıyorsa telefonu almaya değmez ki!(sitemim sony e)
Kiyas.la sitesine baktım 3g ve 2g de Stand-by(bekleme) da yarı yarıya fark ediyor olarak gösteriyor bu değer iki hatta kullanınca mı acaba?

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Güncelleme destegi almıyorsa telefonu almaya değmez ki!(sitemim sony e)
Kiyas.la sitesine baktım 3g ve 2g de Stand-by(bekleme) da yarı yarıya fark ediyor olarak gösteriyor bu değer iki hatta kullanınca mı acaba?
Olabilir incelemedim o modeli zaten türkiyede bulunuyormu onuda bilmiyom

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değişimi kapalı kutu iste sonucunu buraya yaz bende de kada açıklığı var göndermiyorum şimdi garanti bekletir diye başka telefonum yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim telefon kendi kendine kapanıp açılıyor rasgele zamanlarda bunun bi çözümü var mı garantiye mi yollamalıyım?

ÖFA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR , BEN TELEFONUN EKRAN KİLİT DESENİNİ UNUTTUM DA VERİLERİ KAYBETMEDEN NASIL ÇÖZÜME ULAŞABİLİRİM ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM MODEL:z3

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR , BEN TELEFONUN EKRAN KİLİT DESENİNİ UNUTTUM DA VERİLERİ KAYBETMEDEN NASIL ÇÖZÜME ULAŞABİLİRİM ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM MODEL:z3
Öncelikle harfleri küçültün forum kurallarına aykırı

ÖFA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilmiyordum tamam dikkat edicem

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İyi günler arkadaşlar, ben telefonun ekran kilit desenini unuttum da verileri kaybetmeden nasıl çözüme ulaşabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim model:z3 :))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu alırken mağazada kontrol etmemi onerebiliceğiniz bişeyler var mı

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Telefonun son bir haftadır sesinin düşük çıktığını düşünüyordum. Lavaboda yıkayınca içine su kaçmıştı hoparlöre. Saatlerce düzelmeyince saç kurutma makinesine tutmuştum. Alttan daha çok geliyor gibiydi. Bikaç gün sonra düzeldi ama bugün iyice emin oldum genel olarak ses kısıklığına. Arkadaşın s4ünün sesi benimkinden çok çıkıyor. Z3 ten. Tamam ses kaliteli ama daha yüksek çıkıyordu eminim. 5.1.1 var şuan. Başka bi z3 ile denemeliyim ama cidden yüksek olsada eskisinden daha düşük çıkıyor eminim.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Telefonun son bir haftadır sesinin düşük çıktığını düşünüyordum. Lavaboda yıkayınca içine su kaçmıştı hoparlöre. Saatlerce düzelmeyince saç kurutma makinesine tutmuştum. Alttan daha çok geliyor gibiydi. Bikaç gün sonra düzeldi ama bugün iyice emin oldum genel olarak ses kısıklığına. Arkadaşın s4ünün sesi benimkinden çok çıkıyor. Z3 ten. Tamam ses kaliteli ama daha yüksek çıkıyordu eminim. 5.1.1 var şuan. Başka bi z3 ile denemeliyim ama cidden yüksek olsada eskisinden daha düşük çıkıyor eminim.

Hocam aklınızda bulunsun su kaçınca saç kurutma makinesi yerine pirince yatırın saç kurutma makinesi bilinenin aksine cihaza çok daha fazla zarar veriyor. Belki şimdi bir şey olmadı ama ileride sıkıntı çıkarabilir.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla sanırım oldu ses hala yüksek ama ilk zamankinden düşük böyle hissediyorumki hiç bi telefon kaliteyi geçtim onda zaten olmuyoduda yükseklik konusunda yanına yaklaşamıyodu. (m8den falan bahsetmiyorum) S4 bundan daha fazla ses verdi ben şok ben iptal ben vefat diyorlar ya. Aynen öyle oldum. Kesinlikle var bişe ve acayip canımı sıkıyor. Acaba güncelleme ilemi alakalı. Herkes 4.4teki ses çok iyidi diyor. Ne farkı vardıki ben aldığımda 5.0.2 vardı telde.

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ses 4.4 iken daha iyiydi bu gerçek ama hala iyi saç kurutma makinası oksitlenme yapar denemeyin

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Stagefright güncellemesi dağıtımına başlanmış bir kaç ülkeye verilmiş yapı numarası [h=1]23.4.A.0.580[/h]

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
5.1.1 le zaten batarya toparlandı bu güncelleme güvenlikle ilgili

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
O kadar kullanıcı yorumu okuyorum daha da kötüleşti diyorlar otadan mı kurdunuz onarım yaptınız mı telefona?
5.0.2 batarya ferfonmansı 4.4.4 e göre kötüydü 5.1.1 daha stabil durum da kullanıcya göre bu durum değişebilir otadan yaptım güncellemeyi hep formatladım güncellemeler sonrası

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla ses hala daha kötü önceki halinden. Oksitlenme dediğiniz nedir yani ? Sesin bi seviyesi düşük gibi hissediyorum buna mı sebep olur telefonun hiö bir sıkıntısı yok sadece ses seviyesi s4le aynı hatta o biraz daha iyi gibi.