1TL'ye Bilgisayar Sattılar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
1TL'ye Bilgisayar Sattılar!

HepsiBurada.com bu sabah saatlerinde değeri yaklaşık olarak 1.600TL olan masaüstü bilgisayarı 1TL'den satışa sundu. İşte konu ile ilgili detaylar.

Sizce HepsiBurada 1TL'ye sattığı bilgisayarları alıcılarına kargolayacak mı?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
klasik HB haberleri. Kampanya filan yok ortada. ürün fiyatı yanlışlıkla girilmiş hemen düzeltilmiş.
Satın alan kişilere de iade yapılır

ahmt028

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben aldım, bakalım hepsiburada nasıl bir yöntem izleyecek. Ürünün fiyatı 2 bin küsür olmasına rağmen nasıl 1 tl olarak girilmiş bunu anlayamadım. Sıfır koymama hatası olamaz yani. Benim aklıma geçmişte dell de olan gibi bir çalışanın intikam almak için bu fiyatı girdiğini düşünmekteyim.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Na bu
dd90df27c3ecc6bc260bce102fba0383.jpg

http://www.hepsiburada.com/lenovo-i...00gb-masaustu-bilgisayar-57-320160-p-BD800181
Kaldırmışlar satıştan
Sanırsam 10 liralık iade yapacaklar

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Nasıl denk gelebiliyorlar böyle şeylere. 7/24 bizde bilgisayarın başındayız denk gelemiyoruz.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İnşaallah mahkemeye gidilir ve inşaallah hepsiburada kazanırda inşaallah hapse varan ceza yerler hakem heyetine giderim diyenler. Açgözlü insanlar. Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin. Sokaklarda çürümeniz dileğiyle.

boranztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne iş için ne de oyun için uygun tamamiyle bir bakkal bilgisayarı yine de 1 tlye konması çok garip bir olay içimizden bir çoğumuzun almak istemiyeceği bir bilgisayar olduğundan kafaya takmaya gerek yok

ahmt028

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş çok aşırı tepki vermişsin. Ben gezerken rastladım. Acaba gerçekten gönderecekler mi diye bir tane aldım . Neden ben hapse giriyormuşum . Gönderirlerse kullanacağım , göndermezlerse de param hesabıma yatacak bu kadar yani. Burada kendimde bir suç görmüyorum

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Siparişler iptal edilir, olay biter. (: Kısa ve öz.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
İnşaallah mahkemeye gidilir ve inşaallah hepsiburada kazanırda inşaallah hapse varan ceza yerler hakem heyetine giderim diyenler. Açgözlü insanlar. Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin. Sokaklarda çürümeniz dileğiyle.

Sakin olun da neyin kiniyle buraya yazdınız? Bu adamlar hırsızlık ve ya yolsuzluk mu yaptılar.Neden sokaklarda çürümeniz dileğiyle gibi bir kavram kullandınız ? Muhtemelen bir hatadır ve ellerinde bilgisayar yoktur.Ya da kredi kartından daha sonra sorulup 1.700Tl çekerler ve kargoya verirler, cidden isteniyorsa.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim kinim bilgisayarları göndermezlerse mahkemeye gidecek olanlara. Hani sanki haklarıymış gibi yanlışlıkla yapılmış bişeyi kullanarak hak sahibi olduklarını iddia edenlere. Yanlış anlaşılmasın.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Tamam da, tüketici hakları mahkemeleri zaten böyle bir olayı bilirkişiye göndermeden reddeder.

Çünkü , tüketici haklarında olsa olsa , tüketiciye gerçek fiyatı gösterip , daha sonra daha fazla istemek yasaktır.Bu değil.Sizde haklısınız

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sözleşme gereği her iki tarafın 14 gün içerisinde alışverişi iptal etme olanağı olması lazım. İptal ederler olur biter.

KaptaPrism

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hepsiburada gibi bir firmanın böyle bir insiyatif göstereceğini düşünmek çok saçma. Çok rahat bir şekilde ürünlerinin geri iade edilmesini talep ederler.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
mazeret bildirir alıcı kabul etmezse teslim etmek zorunda stokta olduğu sürece.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Kardeş olamaz ya çok saçma. Kafa dalgınlığı oldu bişe oldu yanlışlıkla 1 tl yazdı diye o fiyata satmak zorundamı. Hani 1600 yerine 1000 yazsa eyvallah dicem hepsiburada göndersin pcleri. 1 tl nedir ya.

alıcı arızaysa sonuna kadar gider bence bu bir reklam işi onlara koymaz bu para.

leylaley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fiyatta yanlışlık yapılmış sonra düzeltilmiş mahkeme falan uzun iş bunlar