Oyunu çıktığı an almak istersen otun doğru en az 150 TL ama beklersin fiyat düşer. Ps4 te 2.el oyun piyasası var. Çoğu kişi böyle oyun alıyor. 75 TL ye filan oyun alıyorum. Ayrıca oyun takas sistemi var. CD li oyunu bitirirsin istediğin oyuna karşılık takas yapacak birisini bulursun araştırırsan bayağı bilgi elde edebilirsin.Şimdi güzel bişede savaş oyunları olsun gta olsun pcdeki kullanım rahatlığı yok. Ayrıca oyunları çok pahalı. Yap 10 tl hadi 20 tl. Ben 150 tl bi oyuna nasıl vereyim zaten öğrenciyimki ev geçindirsem bile bi oyuna 150 tl çok fazla. Yüzde fazla. 50den fazlası insanı zorlar. Zaten internet hızları ayrı alem. Satın alıcan indiricen. Falan filan. Pc öylemi. Koy torrente parasız. İndir türkçe yaması falan oluyor yükle oyna mis gibi. Mouse klavye. Zaten mouse rahatlıkta tek başına yeter.
Oyunu çıktığı an almak istersen otun doğru en az 150 TL ama beklersin fiyat düşer. Ps4 te 2.el oyun piyasası var. Çoğu kişi böyle oyun alıyor. 75 TL ye filan oyun alıyorum. Ayrıca oyun takas sistemi var. CD li oyunu bitirirsin istediğin oyuna karşılık takas yapacak birisini bulursun araştırırsan bayağı bilgi elde edebilirsin.
El alışıyor. Şahsen gta da herkes dediğini yapıyor hemde rahatlıklaTamam o işi hallettik diyelim. Açıkçası 1500 tl iyi denilebilir yeni nesil bir konsol için. Ayda 1 oyun alsam yetmezki. Hadi oyun işini hallettik diyelim. E o kolla ben nasıl yardırarak koşarken silah değiştirip tek tek headshot atayım karşımdakilere. Pcde bunu rahatlıkla yapabiliyorum. Oyun farketmez. 2 saat oynayıp alışsam yeter.
Tamam o işi hallettik diyelim. Açıkçası 1500 tl iyi denilebilir yeni nesil bir konsol için. Ayda 1 oyun alsam yetmezki. Hadi oyun işini hallettik diyelim. E o kolla ben nasıl yardırarak koşarken silah değiştirip tek tek headshot atayım karşımdakilere. Pcde bunu rahatlıkla yapabiliyorum. Oyun farketmez. 2 saat oynayıp alışsam yeter.
Pc de rahatlıkmı güleçegim yoktu. Ben ps ve Pc de sabahtan akşama kadar oyun oynamış adamım ve Ps deki rahatlık olsun o hassas gaz fren sağ sol yapma falan Pc de yok. Ben hiç yatarak klavye ve mouse ile oyun oynadığımı hatırlamıyom. Pc de küçücük monitör. İlla dibinde duracan. Tv ye bağlayıncada bi şey anlaşılmıyor. Ama PlayStation da alıyom kolu. 42" full hd tv karşısına çekyata bi yayılıyom oohh. Pc de ne kadar konfor yapmaya çalışsamda konfor yok keyif yok.Şimdi güzel bişede savaş oyunları olsun gta olsun pcdeki kullanım rahatlığı yok. Ayrıca oyunları çok pahalı. Yap 10 tl hadi 20 tl. Ben 150 tl bi oyuna nasıl vereyim zaten öğrenciyimki ev geçindirsem bile bi oyuna 150 tl çok fazla. Yüzde fazla. 50den fazlası insanı zorlar. Zaten internet hızları ayrı alem. Satın alıcan indiricen. Falan filan. Pc öylemi. Koy torrente parasız. İndir türkçe yaması falan oluyor yükle oyna mis gibi. Mouse klavye. Zaten mouse rahatlıkta tek başına yeter.
Bende ps 3 ikinci el takılıyom gayet uygun fiyatlar ve tak çalıştır. Kontroller PlayStation daha kolay ve oyunu çok iyi hissettiyor kol titremeleri ile. Ayda 1 oyun eğer online takılacaksan fazla bile. Hem PlayStation onlineda hile yapan olamaz çünkü sistem kapalı sistem ama PC de önüne gelen hile yapar oyundanda afedersin bi bok anlamazsın.Tamam o işi hallettik diyelim. Açıkçası 1500 tl iyi denilebilir yeni nesil bir konsol için. Ayda 1 oyun alsam yetmezki. Hadi oyun işini hallettik diyelim. E o kolla ben nasıl yardırarak koşarken silah değiştirip tek tek headshot atayım karşımdakilere. Pcde bunu rahatlıkla yapabiliyorum. Oyun farketmez. 2 saat oynayıp alışsam yeter.