PS4 vs PC

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibodos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibodos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ps3 üm var ama acaba ps4 mü yoksa pc mi alsam karar veremedim

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Öncelikle bu tamamen bütçene bağlı. Mesela 1500-1750 TL gibi bir paraya pc mi ps4 mü dersen ps4. Ama param var 3000 e kadar yolu da var dersen pc. Ama yok 1750 yi filan geçemem dersen ps4 al keyfine bak. Ben PS4 aldım oyun zevki ayrı bir noktaya taşındı. Hiçbir oyun ile yok dosyası bozuldu yok niye açılmıyor diye uğraşmıyorum. Basıyorum teş tuşa oyuna giriyor arkadaşlarımla oynuyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Şimdi güzel bişede savaş oyunları olsun gta olsun pcdeki kullanım rahatlığı yok. Ayrıca oyunları çok pahalı. Yap 10 tl hadi 20 tl. Ben 150 tl bi oyuna nasıl vereyim zaten öğrenciyimki ev geçindirsem bile bi oyuna 150 tl çok fazla. Yüzde fazla. 50den fazlası insanı zorlar. Zaten internet hızları ayrı alem. Satın alıcan indiricen. Falan filan. Pc öylemi. Koy torrente parasız. İndir türkçe yaması falan oluyor yükle oyna mis gibi. Mouse klavye. Zaten mouse rahatlıkta tek başına yeter.

brsozl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PS4'ün kendine göre artıları var arkadaşında dediği gibi basarsın tuşa her şey hazırdır ve arkadaşlarınla sıkıntısız bir oyun oynarsın. Fakat PC kavramı ayrı bir şey yapacaklarının sınırı yok neredeyse sadece oyun amaçlı bakıldığında ise PS4 keyifini, kalitesini yakalayacak PC günümüzde doların da fiyatının yüksek olmasından dolayı 3500-4000TL aralığında. Durum böyleyken eğer bütçem çok fazla yok uzun yıllar sıkınıtısız kullanacağım ve bana PC gerekmiyor diyosan sabaha kadar PS4 ki PS4 özel oyunlarını da hesaba katmadım. PC ayrı bir kavram sonuçta sadece oyun oynanmıyor fakat Windows işletim sisteminin çalışıtığı 20000TL'lik bir sistemde bile birçok hatayla karşı karşıya kalıyorsun.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şimdi güzel bişede savaş oyunları olsun gta olsun pcdeki kullanım rahatlığı yok. Ayrıca oyunları çok pahalı. Yap 10 tl hadi 20 tl. Ben 150 tl bi oyuna nasıl vereyim zaten öğrenciyimki ev geçindirsem bile bi oyuna 150 tl çok fazla. Yüzde fazla. 50den fazlası insanı zorlar. Zaten internet hızları ayrı alem. Satın alıcan indiricen. Falan filan. Pc öylemi. Koy torrente parasız. İndir türkçe yaması falan oluyor yükle oyna mis gibi. Mouse klavye. Zaten mouse rahatlıkta tek başına yeter.
Oyunu çıktığı an almak istersen otun doğru en az 150 TL ama beklersin fiyat düşer. Ps4 te 2.el oyun piyasası var. Çoğu kişi böyle oyun alıyor. 75 TL ye filan oyun alıyorum. Ayrıca oyun takas sistemi var. CD li oyunu bitirirsin istediğin oyuna karşılık takas yapacak birisini bulursun araştırırsan bayağı bilgi elde edebilirsin.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Oyunu çıktığı an almak istersen otun doğru en az 150 TL ama beklersin fiyat düşer. Ps4 te 2.el oyun piyasası var. Çoğu kişi böyle oyun alıyor. 75 TL ye filan oyun alıyorum. Ayrıca oyun takas sistemi var. CD li oyunu bitirirsin istediğin oyuna karşılık takas yapacak birisini bulursun araştırırsan bayağı bilgi elde edebilirsin.

Tamam o işi hallettik diyelim. Açıkçası 1500 tl iyi denilebilir yeni nesil bir konsol için. Ayda 1 oyun alsam yetmezki. Hadi oyun işini hallettik diyelim. E o kolla ben nasıl yardırarak koşarken silah değiştirip tek tek headshot atayım karşımdakilere. Pcde bunu rahatlıkla yapabiliyorum. Oyun farketmez. 2 saat oynayıp alışsam yeter.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Dolar bu durumdayken pc alınmaz bu yüzden PlayStation 4 Ultimate edition al keyfine bak.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tamam o işi hallettik diyelim. Açıkçası 1500 tl iyi denilebilir yeni nesil bir konsol için. Ayda 1 oyun alsam yetmezki. Hadi oyun işini hallettik diyelim. E o kolla ben nasıl yardırarak koşarken silah değiştirip tek tek headshot atayım karşımdakilere. Pcde bunu rahatlıkla yapabiliyorum. Oyun farketmez. 2 saat oynayıp alışsam yeter.
El alışıyor. Şahsen gta da herkes dediğini yapıyor hemde rahatlıkla :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40

Psde de alışıyorsun. Zaten oto aim gibi olaylar var sıkıntı olmuyor. Koltukta yayıla yayıla oynamanın yeri ayrı.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pc de rahatlıkmı güleçegim yoktu. Ben ps ve Pc de sabahtan akşama kadar oyun oynamış adamım ve Ps deki rahatlık olsun o hassas gaz fren sağ sol yapma falan Pc de yok. Ben hiç yatarak klavye ve mouse ile oyun oynadığımı hatırlamıyom. Pc de küçücük monitör. İlla dibinde duracan. Tv ye bağlayıncada bi şey anlaşılmıyor. Ama PlayStation da alıyom kolu. 42" full hd tv karşısına çekyata bi yayılıyom oohh. Pc de ne kadar konfor yapmaya çalışsamda konfor yok keyif yok.
Ve dediği gibi 20.000 TL lik PC de bir çok hata ve sorun getirir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende ps 3 ikinci el takılıyom gayet uygun fiyatlar ve tak çalıştır. Kontroller PlayStation daha kolay ve oyunu çok iyi hissettiyor kol titremeleri ile. Ayda 1 oyun eğer online takılacaksan fazla bile. Hem PlayStation onlineda hile yapan olamaz çünkü sistem kapalı sistem ama PC de önüne gelen hile yapar oyundanda afedersin bi bok anlamazsın.

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Son durumu yazıyom. Arkadaş 1500 TL ye PC topladı. Hef korsan oyun bi sıkıntı çıkarıyor. Hele o konsoldan pc ye port edilen oyunlar tek kelime ile berbat. X,B,A ya falan bas diyor ama klavyede onlara değil başka tuşa basacan. Kol takarsan oda ayrı bir saçmalık. Zaten artık pc ye yarış oyunu yapınca standart ayarlar A gaz Z fren olarak geliyor. Tüm ayarları baştan yapmak zorunda kalıyon.Tek kelime ile berbat.

BartuBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben ps4 öneririm konsol her zaman daha iyidir kasma sorunu yok , canlı yayın yapabiliyosun , kayıt yapabiliyosun