Xperia Z3 Kullananlar Kulübü - Teknik Özellikler Belli Oldu

Kastiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilemedim şimdi.

Reklamlardan birine kazara tiklayip virus de yuklemis olabilirsin cihaza.

O dediğin şeyden sonra ben bunu düşünüyorum

Uygulama listene bakar mısın şüpheli bir uygulama var mı? Eğer yoksa çare fabrika ayarları :(.

Senin sorununu pek bilmiyorum ama bende de bir zamanlar aynısı olmuştu. Fabrika ayarlarına dönünce kurtulmuştum.

Denemeye değer.

Telefonda virüs olsa dediğini yaparım da antivirüs yüklü telefonda tarattım hatta yetmedi playstore den başka bir tane indirdim 2 antivirüs ile taradım virüs çıkmadı. adblock lazım yani işleyen :D

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Merhaba arkadaşlar. Bugün telefon boş ram miktarı 1,5 GB olmasına rağmen donmaya başladı. Telefonu kapatıp ses açma + güç tuşuna basmama rağmen recovery moda girmedi. Menüden sıfırla seçeneğini seçip herşeyi sil dediğimde 1 dk sonra tepki verip sıfırlamaya başladı. Kitkat yüklü iken bu şekilde hata almıyordum.Oyun oynarken , video izlerken , nette gezerken 10-15 dk da ısınmaya başlıyor. 1 saat sonra ısınmaya başlasa anlarım ama 15 dk da yanacak seviyeye gelir mi bi cihaz.İlk defa bir telefonu isteyerek beğenerek aldım , ilk defa sorunlu telefon kullanıyorum. Kitkata sorunsuz dönmenin yolunu bilen varmı. Telefonu sıfırlarken bile ısındı elimi tutamıyorum. Garantiye mi göndersem :wink:

^^captain^^

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de sony z2 var aynı sorun bende de vardı kardesım, bende sen gıbı araştırdım, çözüm yontemı cok basıt sadece telefondan google chroma gır tarayıcı geçmişini temizle istediğin siteye gırersın bıraz once denedım oldu , formata falan gerek yok

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
bende de sony z2 var aynı sorun bende de vardı kardesım, bende sen gıbı araştırdım, çözüm yontemı cok basıt sadece telefondan google chroma gır tarayıcı geçmişini temizle istediğin siteye gırersın bıraz once denedım oldu , formata falan gerek yok
tarayıcı sıkıntısı var demedim telefon donuyor , 15 dk oyunda yanıyor. 48 dereceyi gördüm

hellskiller

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yeni z3 ümde sim kartı taktım ama kişiler göstermiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar, android sürümüm 4.4.4. Sony xperia z3 kullanıyorum ve hiç bir şekilde güncellenmiyor. Pc companion ile denediğim zaman da " Telefon güncelleştirilemeyen, değiştirilmiş yazılım içeriyor." Diyor fakat ben hiç rom yada root falan yüklemedim, telefonu sıfır aldım benden önce kullanılmadı. Fakat bootloader açık geldi. Nasıl çözüm bulabilirim bu soruna?

CanVlad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, android sürümüm 4.4.4. Sony xperia z3 kullanıyorum ve hiç bir şekilde güncellenmiyor. Pc companion ile denediğim zaman da " Telefon güncelleştirilemeyen, değiştirilmiş yazılım içeriyor." Diyor fakat ben hiç rom yada root falan yüklemedim, telefonu sıfır aldım benden önce kullanılmadı. Fakat bootloader açık geldi. Nasıl çözüm bulabilirim bu soruna

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
İlginç durum boadloder kapatıp güncel sürümü atmanız gerekir

CanVlad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımcı olabilir misiniz bu konuda? Ayrıca bootloaderi kapattıktan sonra güncelleme kesin gelir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, daha bi kaç dakika önce bu sorunla karşılaştım ve hiçbir siteye giremedim. bikaç forum sitelrine baktım hemen. Yaptıklarımı sırasıyla yazıyorum arkadaşlar. Telefondan geçmişi silin sonra uçus moduna alın, CM programıyla temizleyin,tarayın. telefonu yeniden başlatıp açın. Vifi ağındaki dns ayarlarını kontrol edin daha önce ne kullanıyorsanız değiştirebilirsiniz. Problem halloluyor sonra arkadaşlar ben böyle yaptım

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
35 sayfayı da okudum telefon ipuçları kullanım püf noktalarına dair bir paylaşım yok konuyu arkadaşlar Z3 alacağım eleştirileriniz nedir diye değiştirin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonuma güncelleme gelmediği için müşteri hizmetlerini aradım, ve benim telefonumda rom olduğunu söylediler. Paralel ithalat olduğu için almadan önce yüklendi büyük ihtimal. Şuanda güncel android sürümüm 4.4.4 Romu kaldırabilir miyim? Kaldırabilirsem nasıl kaldırabilirim? Kaldıramazsam da güncel android rom'unu nasıl yükleye bilirim?

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonuma güncelleme gelmediği için müşteri hizmetlerini aradım, ve benim telefonumda rom olduğunu söylediler. Paralel ithalat olduğu için almadan önce yüklendi büyük ihtimal. Şuanda güncel android sürümüm 4.4.4 Romu kaldırabilir miyim? Kaldırabilirsem nasıl kaldırabilirim? Kaldıramazsam da güncel android rom'unu nasıl yükleye bilirim?
Flashtool ile güncelleyebilirsin garanti dışına çıkmaz bir araştır derim. Bende de uk romu kurulu 5.02 bu arada ekran sürenizi bir söyler misiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dün 5 saat kullandım, %93 ten %25 civarına düştü. Türkçe dil desteği var mı? Sorunları var mı? Ayrıca yardımcı olabilir misin bana?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya birşey soracağım. Z3ümü muslukta yıkadım her yerini böyle güzelce. Hoparlör sesleri gitti eyvallah. Geri geldiler. Ama alt hoparlörde daha az ses var. Hani sanki ses yüksekliği kalitesi aynı gibi eskisiyle ama alt hoparlörün sesi üstten daha az. Bu normalmi yoksa düzelecekmi ?1 saattir böyle

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya birşey soracağım. Z3ümü muslukta yıkadım her yerini böyle güzelce. Hoparlör sesleri gitti eyvallah. Geri geldiler. Ama alt hoparlörde daha az ses var. Hani sanki ses yüksekliği kalitesi aynı gibi eskisiyle ama alt hoparlörün sesi üstten daha az. Bu normalmi yoksa düzelecekmi ?1 saattir böyle
Su kalmıştır en fazla 3-4 saate düzelir

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Su kalmıştır en fazla 3-4 saate düzelir

Ya üst hoparlör düzeldi sıkıntı yok gayet güzel ses veriyor. Bu telefon numarası girip denediğimiz yerdende test yaptım. Alt hoparlörün sesi neredeyse yarı yarıya daha az. Acaba normalmi diye düşündüm mesela üst hoparlör çok iyi bas vururken alt hoparlörden sanki arka plandaki sesler geliyor gibiydi normalde. Ama ağzımın önüne koyduğumda yani hoparlörleri sol sağ kulaklarıma doğru bakacak şekilde yüzümün önüne getirdiğimde ikisindende eşit ve güzel ses alıyordum. Şimdi üst hoparlör alt hoparlörün sesini bastırıyor.Üst düzeldi alt niye hala düzelmedi onu anlamadım.

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya üst hoparlör düzeldi sıkıntı yok gayet güzel ses veriyor. Bu telefon numarası girip denediğimiz yerdende test yaptım. Alt hoparlörün sesi neredeyse yarı yarıya daha az. Acaba normalmi diye düşündüm mesela üst hoparlör çok iyi bas vururken alt hoparlörden sanki arka plandaki sesler geliyor gibiydi normalde. Ama ağzımın önüne koyduğumda yani hoparlörleri sol sağ kulaklarıma doğru bakacak şekilde yüzümün önüne getirdiğimde ikisindende eşit ve güzel ses alıyordum. Şimdi üst hoparlör alt hoparlörün sesini bastırıyor.Üst düzeldi alt niye hala düzelmedi onu anlamadım.
Sabaha düzelir dert etmeyin düzelmezse sorun olabilir şu an normal

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Sabaha düzelir dert etmeyin düzelmezse sorun olabilir şu an normal

Şuan denedim düzeldi. Mutluluktan havaya uçuyorum dedim bişey oldu heralde. Daha alalı 14 gün olmadı bişe olsa anında değiştittirirdim. Bişey olacaksa 14 gün dolmadan olsunda.Şükürler olsun bişeyi yok. Kardeş çok sağol yüreğime su serptin düzelir dedin kafama ne biçim takılmıştı yoksa varya.

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan denedim düzeldi. Mutluluktan havaya uçuyorum dedim bişey oldu heralde. Daha alalı 14 gün olmadı bişe olsa anında değiştittirirdim. Bişey olacaksa 14 gün dolmadan olsunda.Şükürler olsun bişeyi yok. Kardeş çok sağol yüreğime su serptin düzelir dedin kafama ne biçim takılmıştı yoksa varya.
Ekran sürenizi alabilir miyim?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ekran sürenizi alabilir miyim?

Lifelog uygulaması hep açık çalışıyor. Xperia zde ekrandan çok şarj yiyordu. Bunda o gözükmüyor niyeyse ama açık ve çalışıyor. Bluetooth full açık. Akıllı bileklikte bağlantıda. Wifide 1 saattir açık. Parlaklık otomatikte ve en yüksek ayarında yani otomatiğin en yükseği.Senkronizeler full fit mit işlem yapan ne varsa çalışıyor. 1 saat 15 dk ekran süresi var şuan %65te. Saat 2 gibi aldım şarjdan.Stamina kapalı. 4-5 saat ekran süresi veriyor bu ayarlarla. Lifelog sanırım bence çok yiyor şarjıda gözükmüyor bilmiyorum. Zde ekran %26 falanken lifelog %50lerde geziyordu pil kullanımında. Yoksa telefonmu sorunlu çabuk şarjı bitiyor anlamadım bana yetiyor ama o 2 gün olayını göremedim. Ertesi güne kaldı ama akşama kadar dayanmadı. Bu şekilde.

Ayrıca 25-30 dk oto parlaklıkta wifide dizi izledim dün. %3-4 şarj anca gitti. 1 saat müziktede %3 şarj falan gidiyor bluetooth full açık net kapalı ekran kapalı.

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lifelog uygulaması hep açık çalışıyor. Xperia zde ekrandan çok şarj yiyordu. Bunda o gözükmüyor niyeyse ama açık ve çalışıyor. Bluetooth full açık. Akıllı bileklikte bağlantıda. Wifide 1 saattir açık. Parlaklık otomatikte ve en yüksek ayarında yani otomatiğin en yükseği.Senkronizeler full fit mit işlem yapan ne varsa çalışıyor. 1 saat 15 dk ekran süresi var şuan %65te. Saat 2 gibi aldım şarjdan.Stamina kapalı. 4-5 saat ekran süresi veriyor bu ayarlarla. Lifelog sanırım bence çok yiyor şarjıda gözükmüyor bilmiyorum. Zde ekran %26 falanken lifelog %50lerde geziyordu pil kullanımında. Yoksa telefonmu sorunlu çabuk şarjı bitiyor anlamadım bana yetiyor ama o 2 gün olayını göremedim. Ertesi güne kaldı ama akşama kadar dayanmadı. Bu şekilde.

Ayrıca 25-30 dk oto parlaklıkta wifide dizi izledim dün. %3-4 şarj anca gitti. 1 saat müziktede %3 şarj falan gidiyor bluetooth full açık net kapalı ekran kapalı.
Ben lifelog kullanmadan zor alıyorum o süreyi

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben lifelog kullanmadan zor alıyorum o süreyi

Valla lifelog şarjı yarı yarıya düşürüyor neredeyse. Herşeyin ne yaparsan yap saniyesine kadar kayıt altına alıyor hani neredeyse ne zaman kapakları açık kapadını bile kaydedecek. Yürüdüğün gittiğin mesafe attığın adım dinlediğin müzik kimle ne zaman ne konuştun kamerayla ne zaman hangi fotoyu çektin hepsini kaydediyor.Zde cihazıda kastırıyordu hani belli oluyordu bu. Bu halde bence az bir ekran süresi bu.Seninki niye öyleki ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar, z3 aldım bi hafta önce. Android 4.4.4. ile geldi cihaz. Dün 5.0.2 ye güncelledim. Ama şarjı normalden daha az, bir de daha fazla ısınmaya başladı. Herkeste mi böyle ben de mi acaba merak ediyorum. Başka böyle olan var mı ?

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Merhaba arkadaşlar, z3 aldım bi hafta önce. Android 4.4.4. ile geldi cihaz. Dün 5.0.2 ye güncelledim. Ama şarjı normalden daha az, bir de daha fazla ısınmaya başladı. Herkeste mi böyle ben de mi acaba merak ediyorum. Başka böyle olan var mı ?

5.1.1 güncellemesi geldiğinde herşey daha stabil duruma gelicek