Xperia Z3 Kullananlar Kulübü - Teknik Özellikler Belli Oldu

07burak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 Hafta önce avea'dan sony xperia z3 aldım. Bir kaç gün önce farkettim cihazın sol tarafında biraz kasa açıklığı var. Aldığım avea mağazına götürdüm ordaki görevli bi sorun çıkmayacağını belirtti garantiye gitmesine gerek yok dedi. Sizcede bir sorun çıkarır mı ? Resmini bile çektim bakarsanız sol tarafta açıklık var biraz.

http://i.hizliresim.com/JYMBkJ.jpg

http://i.hizliresim.com/WnyR9m.jpg

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Çok dikkat etmedikçe çok fatkedilir biçimde bir açıklık görünmüyor zaten avea bayinden aldığınız çin ordaki ekibin ilgilenmesi gerekir yani bir gönderelim cihaz değişimi vb bende aveadan aldım öle kasa açıklığı falan hiç farketmedim

07burak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok az var zaten kasa açıklığı anca dikkatlice bakınca belli oluyor. Garantiyede teleservice bakıyormuş onun hakkındada pek iyi yorumlar görmedim açıkçası.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yasadigim durumu anatayim dedim .havuza daldim.guzelde fotolar cektim 10dk boyunca. 1metre civarlarinda.ciktigimdadokunmatik sikintiliydi.suan degisim cihazi bekleniyor . Garanti sistemi gelisiyormu ne tuketici hakem heyeti mi yola getirdi yoksa bunları. Cihaz ayin 11inde ellerine ulasmis 12sinde 14.32de tamire baslandi yaziyor 15.12de degisim cihazi bekleniyor yaziyodu bakalim cihaz 12sinden kac gun sonra gelcek . Bu arada servis teleservice maltepe

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar z3 ün şarj olma süresi nedir ? (cok acil telefon alacamda kararsızım)

07burak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz geç şarj oluyor gibi geldi bana. Ama şarjı rahat 1 günü çıkarıyor. Çok yoğun kullanımda bile 1 günü görüyorum hep şarjda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba lg g4 ila z3 arasında kaldım siz hangisini onerirsiniz z3'un avantajlarından ve dezavantajlarından bahsederseniz memnun olurum

07burak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba lg g4 ila z3 arasında kaldım siz hangisini onerirsiniz z3'un avantajlarından ve dezavantajlarından bahsederseniz memnun olurum

bende ikisi arasında kalmıştım z3 aldım çok memnunum. bataryası zaten beni baya bi şaşırttı. batarya cidden çok iyi. tek dezavantajı bazı cihazlarda kasa açıklığı oluyor benimki gibi alırken ona dikkat ederseniz iyi olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba almanyadan z3 alıcam burda kaydettirme işlemleri nasıl yurur ücreti nedir bilen biri anlatabilir mi acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
131 TL vergi.
Sonra e devlet üzerinden IMEI kaydı yapıcan.
E devlet şifren yoksa ptt alıcan.
Kayıt yapacağın pasaport giriş tarihi 2 ay geçirmemiş olman lazım.
Bide pasaport 2 yıl telefon kaydı için kullanılamayacak.

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar M8 kullanıcısıyım takas yoluyla ya z3 e ya da z3c ye geçeceğim. Bir yanım ekranı küçük olsun istemiyor alışamam diye ya da büyük sevgim olduğundan sanırım. Diğer yanımsa daha iyi şarj süresi verdiği için z3c yi istiyor. Sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi alabilir miyim?

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar M8 kullanıcısıyım takas yoluyla ya z3 e ya da z3c ye geçeceğim. Bir yanım ekranı küçük olsun istemiyor alışamam diye ya da büyük sevgim olduğundan sanırım. Diğer yanımsa daha iyi şarj süresi verdiği için z3c yi istiyor. Sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi alabilir miyim?
Ben Z3 kullanıyorum büyük sevdiğim için ama z3 çok aşağı kalır yanı yok yani biraz sana bağlı seçim sen kullanıcaksın

ÖFA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 ay önce sony xperia z3 aldim şarjim %100 olunca 2 gün göstermiyor hatta stamina modu açikkende göstermiyordu bunun içiin garantiye versem çözüm bulurlar mi , bide şarj ettiğim için kapaği deforme oluyor gibi garanti de bu kapagi değiştirirler mi ?

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Bir götürüm danışın ben böle bişiye dikkat edip takılmadım o kapak değiştirilebiliyor ama kolay kolay deforme olmaz

ÖFA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki şarj konusunda ne yapmalıyım %100 şarj olduğnda bana 2 günlük tüketim vermiyor...

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Ben hiç olaya öle bakmadım.aldımdan beri çok sık kullanmadımda 2 kullanıyom stamins.modunu hiç açmsdım aldım alalı

ÖFA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim sürekli açık :/ ve 1 gün anca gidiyor.

Kastiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar yeni aldığım Z3 telefonum da internet sayfalarına girince admomi totalperformance gibi saçma sapan reklam sitelerine yönlendiriyor ve girmek istediğim siteye giriş yapamıyorum belli başlı siteler var girebildiğim youtube google facebook twitter bu kadar. bunun dışındaki sitelere girmiyor mesela kraloyun.com gibi falan bu saçma reklamlara yönlendiriyor yok mudur bundan kurtulmamın bir yolu?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
selamlar yeni aldığım Z3 telefonum da internet sayfalarına girince admomi totalperformance gibi saçma sapan reklam sitelerine yönlendiriyor ve girmek istediğim siteye giriş yapamıyorum belli başlı siteler var girebildiğim youtube google facebook twitter bu kadar. bunun dışındaki sitelere girmiyor mesela kraloyun.com gibi falan bu saçma reklamlara yönlendiriyor yok mudur bundan kurtulmamın bir yolu?

Bunlar android reklamları.

Kurtulmanın tek yolu adblock plus ya da benzeri uygulamalarla cihazı kullanman.

Not: Adblock plus play storeda bulunmuyor. İndirmek için web sitesini ziyaret etmelisin.

Kastiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunlar android reklamları.

Kurtulmanın tek yolu adblock plus ya da benzeri uygulamalarla cihazı kullanman.

Not: Adblock plus play storeda bulunmuyor. İndirmek için web sitesini ziyaret etmelisin.

bir adblock indirdim ama gene çıkıyor her sitede reklam link atabilmen mümkün müdür?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
bir adblock indirdim ama gene çıkıyor her sitede reklam link atabilmen mümkün müdür?
Bilemedim şimdi.

Reklamlardan birine kazara tiklayip virus de yuklemis olabilirsin cihaza.

O dediğin şeyden sonra ben bunu düşünüyorum

Uygulama listene bakar mısın şüpheli bir uygulama var mı? Eğer yoksa çare fabrika ayarları :(.

Senin sorununu pek bilmiyorum ama bende de bir zamanlar aynısı olmuştu. Fabrika ayarlarına dönünce kurtulmuştum.

Denemeye değer.