Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok üyesi var ama boş üyeler :) ;)
Sanırsam 2012 falan konu dışında mesaj sayılmadığı için azdı mesajım (konu dışı hariç hiç bir yerde cevap alamıyorsun aktiflik sıfır) :) o da 2. hesabımdı suyu kaynadı derler ya işte oranın durumu da bu iyiki denk gelmişim buraya :)
Bizdeki ışın kılıcı...
Bu kadar nankörlük etmeyin samsung o eski samsung değil artık eğer hala öyle olsaydı bu note 7 lerin hepsi gizlenir üretilmeye devam ederdi ve hala bir tarafımızda patlıyor olurlardı! :mad:
Maalesef artık home tuşuna basmak zorundasınız ama touch-ıd kullanıyorsanız touch-ıd ile açmaya ayarlayabilirsiniz :) Ayarlar>Genel>Erişilebilirlik>Ana Ekran Düğmesi yolunu izleyip "parmağı koyarak aç" seçeneğini işaretleyin :) (neden kalın punto seçildi bilmiyorum)
Bildirim olayı güncellemeyle düzelir yanlız iCloud şifrenizi unutmasaydınız iyidi yedeklediğiniz bütün fotoğraf ve videolara geçmiş olsun hatırlasanız iyi olur.
Apple Kimliğinizin parolasını unuttuysanız - Apple Destek
Evdeki ana cihazınız iPad olacaksa sanki laptop daha uygun olabilir gibi geldi bana. Klasörleme sistemi windows kadar gelişmiş olmasada var :) office programlarına gelirsek ms office iPad'de ücretsiz diye biliyorum ama bir dizüstü pc kadar rahat kullanımı olup olmadığı tartışılır. Onun dışında...
İnternet bağlantısından mıdır nedir mesajlar iki kere üç kere gidiyor alıntıda çalışmıyor anlamadım. Neyse sizden ricam fazlalık giden nesajları temizlemeniz lütfen :) kalabalık oluşturmayalım.
@Jiraiya06
Laf olsun diye yazmıyorum sana sebebini söyledim jb siz bir telefona en az jb kadar yasal olmayan bir şekilde ios sürümünü düşürme işlemi yaparsan böyle bir şey yaşaman normal sana bunu anlatıyorum yapabileceğin en iyi şey servise görünmek.
Nasipse yarın bir arkadaş vasıtası ile yurtdışından 7 getirteceğim olmaz ise ülkemizden 32 gb 6S alıcam artık :) şu 7 mevzusu da olmasa 50 kere 6S almıştım :D
Ee ios 7 de de böyle o zaman ben çook yanlış hatırlamışım :D ama cidden yav sanki bildirimleri sezzise alma tuşu ile normal ses tuşlarının farklı ses seviyeleri yok muydu yav? Bir yanlışlık var ama... :D
Önceden ikisini ayrı ayrı ayarlayabiliyordunuz demek ios 10'da böyle olmuş :( (elimdeki son ios cihazını 9.3.5 de sattım). Maalesef yapacak bir şey yok o zaman :(
Konu güzel bu işte yeni olan arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşünüyorum ama konu ios olduğunda eski cihazlara Apple'ın neler yaptığını biliyoruz hani 700-1000'e iPhone çokta mantıklı olmayabilir :)
Her hangi bir geri yükleme işini jailbreak olmadan yapamazsınız o. Muhtemelen cihaz brick oldu yani ben öyle anladım. Bir iTunes üzerinden sıfırlamayı deneyin bemce.
Haydaa bu kadar tartışmaya ne gerek varmış adama yardımcı olsaydınız ya. :)
Neyse yurtdışı cihazların 1 yıl global garantisi var o yüzden bir sıkıntı yaşamazsınız en iyi çözüm servise gitmek. :)
Kalem konusunda Apple Pencil dışında başka bir kalem kabul etme ihtimali yok. Klavye ise işinize yararsa şöyle bir şey var :
Ipad Klavyeli Kılıf Ipad Pro 9.7 Uyumlu GittiGidiyor'da 244036159
Aşağıda iPad pro ile çalışan farklı modellerde var. :)
İsim algısından dolayı tabikide. Tekrar note 7 olsa "bu note 7 patlar yine" algısı oluşacak ama note 8 olsa "bu yeni versiyon bir şey olmaz" denecek görürsün :) adı karalandı bir kere :)
6GB ram'e snapdragon 652 işlemci küfür gibi olmuş. Anten çizgileri ve tasarımı tıpkı kazulete benziyor 6" ekran ise zaten samsung'un "biz bunu insanlar için yapmadık!?!?" demesinin farklı bir yolu olmuş kısaca model berbat kelimesinin ırzına geçmiş. :mad: daha güzel bir tasarım, snapdragon 820...
Bu sene piyasaya sağlam giren huawei'den bir patlama haberi bile görmedik bütün olay sağlam bir karalama çalışmasından ibaret iki haftadır sırf huawei reklamları oynuyor her yerde de kampanyalar var :) ;)
Ne yalan söyliyim ilk oyunu oynamadım ilkinde öyleyse bilemem ama ikincide öyle bir şey yok silahları zamanla paramız oldukça açıyoruz (oyun parası) :)
Bir servise görün derim böyle bir şey olmaması lazım.
Şahsen ben simsiyahı canlı olarak da gördüm ve nefret ettim hiç de resimlerdeki gibi değildi plastik gibi kalitesiz duruyor ve çok iz tutuyor her an silmek lazım onu da geçtim arkasını tişörtümle sileyim dedim demez olaydım çizik cumhuriyeti...
Ücretsizlerden başlıyayım :)
Savaş olarak : Modern combat 5, Dead Trigger serisi(bol zombili), Mortal Combat X. Savaş olarak şu an aklıma bunlar geldi. :)
Yarış dersen : ben en çok asphalt 8 ve nfs no limits oynarım :)
Spor : çok aram olmadı sporla o yüzden bilmiyorum ama ücretsiz olarak fifa...
İnşaallah hocam şimdiden hayırlı olsun :)
Bana biraz anlatırmısın ben hiç bir şey anlayamadım bu tuştan dokunmatik gibi bir acayip geldi kullanamadım :D
Onlar sana özel muamele yapmışlar sanırımo_O:mad:
Şafak 3 :) yeter o kadar bunaldım ki mağazalarda teşhir ürünleriyle oynuyorum o hale getirdiler beni :D bu gün bir tt mağazasında oynuyordum :D baktım adları falan hiç bir şey yazmıyor kimse iPhone 7 olduğunu anlamamış yanından geçip samsung tabletlere falan bakıyorlar tabi ben elime aldım biraz...
İnsan beyninin hiç bir şekilde algılayamayacağı bir hız farkı için ne kadar olay yarattınız yav 6S den falan da yavaş değil hiç bir şey olmaz alın 32 gitsin:)
Yok hızından değil ios 10 olan bir videoyu yada ios 8 vs 7 videosu izlersen yada direk piline bakarsan anlarsın durumu :) ama bu kadar için rahat etmeyecekse yapmayıver :D
Allahın eski iPad'ini dünyanın en rezalet ios sürümüne kadar yükseltmişsin be hocam bari gayet stabil olan sağlam bir sürüme yükselt için rahat etsin nasıl olsa seneye kullanamayacaksın bilirim o acıyı :():)
Beni harcadılar sen kendini harcatma sakın, çalış ve onları dinleme benim gibi olma çok çektim ben... :(
Durum hemen hemen aynı bir işim doğru gidince endişeleniyorum artık bir iş vardır diyorum bir yanlış arıyorum sürekli ne zaman kafamı kaldırsam şu pisliğin içinden biri yüzüme tükürüyor. :(:(
Günlerdir şafak sayıyordum bu moral oldu vallahi.:(:eek:Ben gidip tee ebesinin nikahındaki mağazada sıraya girip iPhone 7 alıcam o da bir taraflarımda patlıyacak müthiş...:mad:
Ona tesadüfen bir bölümüne denk geldim 20dk sürdü 20dk da zehirlendim :D
Eskiden güzel diziler oynardı disneyde mesela iyi şanslar charlie vardı onu açardım herkes toplanırdı bakardık şimdi sadece çizgifilm oynuyor :(
Haberlerdede bir acayiplik var malum note 7 leri haberde adam anlatıyordu note 7 den yola çıkarak bütün telefonların patlayacağı kanısına varmış uyarı yapıyordu :D:mad:
Bu nedir arkadaş ben normalde flaşı takar film bakarım yada hdmi'dan notebook'u bağlar kullanırım bugün bir değişiklik olsun deyip uyduyu açtım allah belamı verdi bu nedir bütün kanalların hepsi evlenme programı aşk dizisi:eek: bir tane normal bir şey yok:mad: çocuklar bunları izleyerek...