(telefon sapığı)siri de hayırlı cumalar yokmuhtemelen hayranınız.
Yok artık yaBu mesaj iphonede bu şekide çıkabiliyorsa çok ilginç ya artık applenin güvenli olduğundan emin deyilim
Ben bir zararı olabileceğini sanmıyorum bir fkash sms ne yapabilir ki?Bu mesaj uzaktan bir kod ile hiçbir program akışı olmadan bu şekilde çıkabiliyor bu çok ciddi bir açıkdır geliştirikebilirse çok ciddi sorunlar meydana getirebik
Bu flash sms i kullanabilmek için zaten cihazın yazılımına erişmek gerekmez mi?Ben bir zararı olabileceğini sanmıyorum bir fkash sms ne yapabilir ki?dediğin gibi de olabilir?!?!?
Apple'ın işi bu kadar ileriye götürmelerine izin vereceğini sanmam ciddi bir güven sarsılması söz konusuBu flash sms i kullanabilmek için zaten cihazın yazılımına erişmek gerekmez mi?Full forum paranoyak olduk iyi mi
![]()
Demek ki varmışapple da flash desteği var mı?
Sanal flash desteği olması lazım.apple da flash desteği var mı?
İcloud olayından sonra güvenlik olayı bitti benim içinApple'ın işi bu kadar ileriye götürmelerine izin vereceğini sanmam ciddi bir güven sarsılması söz konusu![]()
Ne mi yapabilir arka arkaya 1000 tane gönderir cihazı kitler.Cihazın yazılımına eriştiklerini sanmıyorum ama bir açık bukmuşlar bu açık sayesinde ekranı kitkeyebileceklerini düşünüyorum.Bunu ben en basitinden düşünüyorum ki bide açığı bulanlar düşünürse o zaman yandık... Dediğin gibi apple izin vermeyebilir ama sonuçta güvenlikten başka b.r bok bilmeyen apple de böyle bişey olmamalı ki ios dünyanın en güvensiz yazılımı bilgikeriniz direk istiparat örgütkerinde...Ben bir zararı olabileceğini sanmıyorum bir fkash sms ne yapabilir ki?dediğin gibi de olabilir?!?!?
Bir'i değil b#ku sansürlemen lazımdı yanlış sansürlemişsinNe mi yapabilir arka arkaya 1000 tane gönderir cihazı kitler.Cihazın yazılımına eriştiklerini sanmıyorum ama bir açık bukmuşlar bu açık sayesinde ekranı kitkeyebileceklerini düşünüyorum.Bunu ben en basitinden düşünüyorum ki bide açığı bulanlar düşünürse o zaman yandık... Dediğin gibi apple izin vermeyebilir ama sonuçta güvenlikten başka bir b#k bilmeyen apple de böyle bişey olmamalı ki ios dünyanın en güvensiz yazılımı bilgikeriniz direk istiparat örgütkerinde...