Seydihan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
24 Ay garantisi bulunan iphone 5S im yere düştü kasası hasar gördü ben bu telefonu değiştirmek istiyorum kaç tl tutar appstoreden
Apple müşteri memnuniyeti adına bunu yapabiliyor. Ancak tamamen konuştuğunuz geniusa bağlı bir durum. Apple sitesinden canlı desteğe ulaşabilir veya telefonla ulaşabilirsiniz. Mutlaka yardımcı olacaklardır.Ekranı felan kırılınca 250 TL gibi Sadece 1 Defalık değişim duydumda Doğrumu O
Muhtemelen değişim yaparlar.Benimde geçen hafta kendi kendine kapanmaya başladı mavi ekran çıkıyor ardından sürekli yeniden başlatılıyordu bu cumartesi gunu servise gönderdim değişim mi olur onarım mi?
Peki ne zaman alabilirim bana en az 2 hafta dendi ama apple'i aradığımda 4-5 gün demiştiMuhtemelen değişim yaparlar.
O iş verdiğiniz servise bağlı 3 gün sonrada olabilir iki hafta sonra da. Ama genellikle bir hafta civarıdır.Peki ne zaman alabilirim bana en az 2 hafta dendi ama apple'i aradığımda 4-5 gün demişti
O konuda iyiler evetApple servis konusunda diğerlerine nazaran daha iyi.
Evet fazla ama ne yapabiliriz ki :/Bana verdikleri belge de servis suresi azami 20 iş gunudur diyor biraz fazla değil mi :/ gorevli kişi de 2 hafta demişti
Beklediğinize değmek zorunda zaten değmemesi gibi bir durum olmamalı olursa şikayet edin dava açın.Umarım beklediğime değer yani![]()
UmarimMerak etme çözülür mutlaka. Apple bu tarz konularda sağlam. 1 ayı da bulmaz
Telefonum değişmedi sadece bilgi almak istedim. Kameramda ufacık toz var ama çekerken sıkıntı yok garantiye vermelimiyim sizce ?Hmm o zaman apple la irtibata geç sana verdikleri telefonun imeisini biliyolardır.
bence ver çünkü garanti konusunda gerçekten çok iyiler ben bugün telefonumu aldım düzelmiş ve gayet iyi bana 2 hafta demişlerdi daha kısa sürede geldi şuan da memnunum kısacası ver yaniTelefonum değişmedi sadece bilgi almak istedim. Kameramda ufacık toz var ama çekerken sıkıntı yok garantiye vermelimiyim sizce ?