Galaxy s7 edge Otomatik Format LÜTFEN YARDIM

erhanbackhen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhabalar. Bu olay yaklaşık 30 dakika önce başıma geldi. Telefonum masa üzerinde durup dururken resetlendi ben şarjı bitti sandım fakat açılıp güncelleme yapınca yeni sürüm geldi sandım fakat bi 10 dakika açıldıktan sonra telefon tamamen sıfırlanmış şekilde açılmıştı ve bu kendi kendine oldu hiçbir şekilde ellemedim. Tüm bilgilerim her şeyim ya HER ŞEY sıfırlandı ve çok önemli mesajlarım ve rehberim vardı. İnternette araştırdım silinen bilgileri geri getirme programları felan varmış fakat sıfırlandığı için işe yaramaz diye düşündüm. Bu konuda ne yapabilirim, bilen biri lütfen yardımcı olsun.

erhanbackhen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şu sitede onca insan var konuyu biton insan okumuş hiç birinizde silinen verileri geri alma hakkında bilgiye sahip değil misiniz? Umarım sizin başınıza gelmez de sizi buralarda görmeyiz.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Kurduğun bir program yapmış olabilir. Annemin de tüm fotoları silmişti clean master. Şimdi sildim sıkıntı yok.

erhanbackhen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kurduğun bir program yapmış olabilir. Annemin de tüm fotoları silmişti clean master. Şimdi sildim sıkıntı yok.
Yabancı hiçbir uygulama yoktu telefonda ve ücretli aldığım Dr.Web virüs programı yüklüydü yani bunu yapabilecek bir uygulama yüklü değildi Clean Master yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum eski telefonumda da yeni telefonda da henüz bir problemini görmedim.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Yabancı hiçbir uygulama yoktu telefonda ve ücretli aldığım Dr.Web virüs programı yüklüydü yani bunu yapabilecek bir uygulama yüklü değildi Clean Master yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum eski telefonumda da yeni telefonda da henüz bir problemini görmedim.
Dr.Web yapmış olabilir. Bence onu bir gözden geçir;)

erhanbackhen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dr.Web yapmış olabilir. Bence onu bir gözden geçir;)
onunda yapabileceğini sanmıyorum çünkü uygulama 1 haftadır devre dışıydı forum sitelerinii virüs siteleri sandığı için kapatmıştım ve onuda 3 yıldır kullanıyorum 1 hata yapabilecek bir uygulama değil izinlerini kontrol ediyorum çünkü.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Garantisi varsa bir servise götürün çünkü bu hiç ama hiç normal değil. Programları da bir gözden geçirin.