iPhone 7 mi 6s Plus mı?

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu iki telefon arasında sürekli bir karışıklık halindeyim hangsini almaya karar veremiyorum.Sizce hangisi daha iyi ?
iPhone 6s Plus 64 veya iPhone 7 32gb

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
İphone 6s plus birtek ekran ve batarya olarak üstün ve şunuda belirtmeliyim iphome 7'nin batarya kötü değil. Geri kalan çoğu yönden iphone 7 6s serisinin diğer rakiplerine göre bütün eksiklerini kapatmış bir cihaz oldu. Size tavsiyem iphome 7 almanız yönündedir.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İphone 7 128 tavsiyem aynı fiyat ve yeni model

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yorumlarınız üzerine aklım 7'ye gitmeye başladı büyük ihtimalle artık 7 alacağım

didardo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yorumlarınız üzerine aklım 7'ye gitmeye başladı büyük ihtimalle artık 7 alacağım
Kesinlikle Iphone 6S Plus 64 gb. derim. Kameraları arasında öyle aman aman fark yok. Batarya desen 6s plus 1 günü rahatça çıkartır hiç şarj aklına gelmez bile. 6S Plus Elde iphone 7ye göre çok daha premium hissi uyandırıyor. Drop testlerinde 6s plus daha iyi gibi sanki. Çözünürlük ekran boyutu arttığından daha yüksek ve daha geniş ekran. 7 ve 7 plus yerine 1o. yıl modeli çıkana kadar 6s plus derim

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle Iphone 6S Plus 64 gb. derim. Kameraları arasında öyle aman aman fark yok. Batarya desen 6s plus 1 günü rahatça çıkartır hiç şarj aklına gelmez bile. 6S Plus Elde iphone 7ye göre çok daha premium hissi uyandırıyor. Drop testlerinde 6s plus daha iyi gibi sanki. Çözünürlük ekran boyutu arttığından daha yüksek ve daha geniş ekran. 7 ve 7 plus yerine 1o. yıl modeli çıkana kadar 6s plus derim
Hocam ikisinden birini alıp 4 sene kullanmayı düşünüyorum ve benimde aklımda ilk 6s plus vardı 5 gün içinde alacağım bakalım kararım ne olacak

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar bu iki telefon arasında sürekli bir karışıklık halindeyim hangsini almaya karar veremiyorum.Sizce hangisi daha iyi ?
iPhone 6s Plus 64 veya iPhone 7 32gb
batarya , ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü konusunda 6s plus , hız kamera konusunda i phone 7 daha iyi karar senin.

Recep2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar,

Haftasonu iş seyahati için Amerikaya gidiyorum, gitmişken de iphone alacağım inşallah. fakat konu başlığında olduğu gibi bende İhone 6s plus mı 7 plus mı almak arasında ciddi şekilde kararsız kaldım. şuan samsung S4 mini kullanıyorum. 2 telefon arasında $ 120-130 (yaklaşık 500tl) fark var. 7 plusın özellikleri bu farkı vermeye değer mi bilemiyorum. sizce ben ne yapayım... 2 telefonu da kullanan yada bilen arkadaşlar var ise yardımcı olabilirmi. teşekkürler...

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
merhaba arkadaşlar,

Haftasonu iş seyahati için Amerikaya gidiyorum, gitmişken de iphone alacağım inşallah. fakat konu başlığında olduğu gibi bende İhone 6s plus mı 7 plus mı almak arasında ciddi şekilde kararsız kaldım. şuan samsung S4 mini kullanıyorum. 2 telefon arasında $ 120-130 (yaklaşık 500tl) fark var. 7 plusın özellikleri bu farkı vermeye değer mi bilemiyorum. sizce ben ne yapayım... 2 telefonu da kullanan yada bilen arkadaşlar var ise yardımcı olabilirmi. teşekkürler...

Bütçeniz el veriyor ise 7 plus alın.

Recep2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
umarım gittiğimde bulabilirim 7 plusı, yoksa 6s plus alacağım mecbur... ilk başta uzun kuyruklar ve bekleme süreleri oluyordu. birde renk olarak gold mu mat-siyahmı?

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
merhaba arkadaşlar,

Hazır gitmişken 7 alın bence :)

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198

Recep2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Sungur çok teşekkürler... maalesef 5 apple store nin hiç birinde sim free 7 plus yok... 7 var sadece... bize 6s plus 128 almak görünüyor.
Amazondan siparis edip, siz oradayken teslimatini saglayabilrsiniz. Prime sistemiyle 24 saatte teslim taahhudu oluyor amazonun. Hatta istanbuldan yola cikmadan amazon uzerinden siparis verirseniz( orada paketi alacak kisinin ismini verirsiniz) siz gitmeye kalmadan telefonunuz adrese gelmis olur. Veya amerikada tanidiginiz varsa ayni yontemle parayi ona havale edersiniz, o telefonu kendine aliyormus gibi alir.

Veya en olmadi dedigim gibi, amerikadayken amazon uzerinden siparis verirsiniz prome ile gelir, alirsiniz.

Ozgurlukler ulkesinde care tukenmez :)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
umarım gittiğimde bulabilirim 7 plusı, yoksa 6s plus alacağım mecbur... ilk başta uzun kuyruklar ve bekleme süreleri oluyordu. birde renk olarak gold mu mat-siyahmı?

Gold kullanıyorum aslında memnunum kendini gösteriyor ama matt da çok güzel olmuş

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Sungur çok teşekkürler... maalesef 5 apple store nin hiç birinde sim free 7 plus yok... 7 var sadece... bize 6s plus 128 almak görünüyor.

7 plus yoksa büyük ekran özellikle olsun istemiyorsanız 6s plus yerine 7 alın.

Recep2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Plus almamdaki en büyük etken batarya gücü oldu.... kullanacagız artık 4-5 sene