Yardım edermisiniz lütfen.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nakfur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nakfur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar.Benim bir sorum var.650 tl civarında samsung telefon almayı düşünüyorum.Bildiğiniz gibi j2 var sadece.Çok sorunlu olduğu söyleniyor.Bende o fiyata üretimden kalkmış ama biraz daha iyi telefon almayı düşünüyorum(sıfır).Çıktığı zamanlar çok hoşuma giden eski a3 var aklımda.Tabi sıfırı bulunmuyor şuanda.Biryerde buldum ama "SIFIR KAPALI KUTU ADINIZA FATURA KESİLİR.12 AY GARANTİLİDİR.SAMSUNG KVK ÇIKIŞLI DIR." diye bilgi verilmiş.Şimdi benim sorum bu telefon yurtiçi kayıtlımıdır ? Samsung kvk çıkışlı nedemek ? 24 yerine 12 ay garantisi olmasının sebebi nedir ?.
Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen moderatör:

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Daha az garanti. Daha ucuz olmasını sağlayan da o zaten.

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar.Benim bir sorum var.650 tl civarında samsung telefon almayı düşünüyorum.Bildiğiniz gibi j2 var sadece.Çok sorunlu olduğu söyleniyor.Bende o fiyata üretimden kalkmış ama biraz daha iyi telefon almayı düşünüyorum(sıfır).Çıktığı zamanlar çok hoşuma giden eski a3 var aklımda.Tabi sıfırı bulunmuyor şuanda.Biryerde buldum ama "SIFIR KAPALI KUTU ADINIZA FATURA KESİLİR.12 AY GARANTİLİDİR.SAMSUNG KVK ÇIKIŞLI DIR." diye bilgi verilmiş.Şimdi benim sorum bu telefon yurtiçi kayıtlımıdır ? Samsung kvk çıkışlı nedemek ? 24 yerine 12 ay Garantisi olmasının sebebi nedir ?.
Teşekkürler şimdiden.
Bulduğun yer neresi güvenilir bi yer mi? Kvk türkiyede yaygın bi servis ama samsung tr garantiliyle arasında bi fark yok. General mobile in 4G si var öneririm o kadar eski model samsung almaktan çok daha iyidir.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Evet yurtiçi malı oluyor ve ucuz olması için garanti süresini azaltıyorlar.