Şafak atarsa doğan güneş beyler 

Vallahi şu anın geldiğine inanamıyorum bileSON 24 SAAT 23 DK SONRA KAVUSMA VAKTI![]()
Keske 2 hafta once siparis vermeseydim bugun verseydim 2hafta once verince gun saymaya basladim askerde bole safak tutmamVallahi şu anın geldiğine inanamıyorum bile![]()
128gb plus mat siyah istiyosan git simdi siparis ver ne fark varki 1 gundeYarin turkcel iletisim merkezine gitsem 128gb plus mat siyah bulabilirmiyim yoksa acaba simdi normal 7 siparisimi versem
İnsallah bakalim plus ugruna hicbirsey alamazsam yandik 1ay daha128gb plusu ole herkez alamaz magazadan bulursun
Plus istiyosan seviyosan ekrani bekle ben fablet modelleri sevmedigim icin tasimasi zor geliyo 7 ettimİnsallah bakalim plus ugruna hicbirsey alamazsam yandik 1ay daha
Daha once hic kullanmadim bende ilk olucak alirsam buyuk oluşu benide dusundurtuyo aslinda ama batarya isi aklimi celiyoPlus istiyosan seviyosan ekrani bekle ben fablet modelleri sevmedigim icin tasimasi zor geliyo 7 ettim
Atarsa doğan güneşŞafak 2bana 6
![]()
Evet satis illaki olacaktir.Ön siparişler harici yarın mağazada satış olurmu acaba bilgisi olan cvp verirse
Bak bak üzmüşsün siriyi özür dile bakayım
Buyuk ekran daha cok sarz yiyo tabiki fark olucak ama 6 kullaniyordum ben sattim 6 1 gunumu cikartiyodu cok oyun oynamadikca sosyal medya felan 1 gun 7 de cikartir benim gorusum buyuk telefon sıkıntı bana goreDaha once hic kullanmadim bende ilk olucak alirsam buyuk oluşu benide dusundurtuyo aslinda ama batarya isi aklimi celiyo
Buyuk ekran daha cok sarz yiyo tabiki fark olucak ama 6 kullaniyordum ben sattim 6 1 gunumu cikartiyodu cok oyun oynamadikca sosyal medya felan 1 gun 7 de cikartir benim gorusum buyuk telefon sıkıntı bana gore
Tabiki 1000 e yakin bataryada fark var ama iste buyuk telefon cazip gelmiyo sarz sorunuda yasiyan biri degilin whatsaap instagram snap yetiyo bana
Yarin gelsinde artik su lg yi aticam