iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
18
Açıkçası yapılabilecek çok şey var iPhone da ancak dahili hafıza ufak olduğunda istenilen şeyler yapılamıyor. Sürekli ister istemez frenlemek zorunda kalıyoruz. Bakalım önce canlı görüp alıcaz.

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Açıkçası yapılabilecek çok şey var iPhone da ancak dahili hafıza ufak olduğunda istenilen şeyler yapılamıyor. Sürekli ister istemez frenlemek zorunda kalıyoruz. Bakalım önce canlı görüp alıcaz.
Ek ucret odemeden ne var iphonede 4s 5s 6 kullandik ek ucretsiz daha okadar cok sey goremedim ben

Reaksiyon puanı
18
Ek ucret odemeden ne var iphonede 4s 5s 6 kullandik ek ucretsiz daha okadar cok sey goremedim ben
Ara ara indirim oluyor belli süre geçtikten sonra ücretsiz olan uygulamalarda gördüm. Uzun süre kullanmak içinde 128 mantıklı. Eski telefonumlarımı asla satmadım aile büyükleri kullanıyor. Şuan sapa sağlam 3gs bile var hala kullanılan. Güncelleme desteği kesiliyor sadece tek kötü yanı

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Ara ara indirim oluyor belli süre geçtikten sonra ücretsiz olan uygulamalarda gördüm. Uzun süre kullanmak içinde 128 mantıklı. Eski telefonumlarımı asla satmadım aile büyükleri kullanıyor. Şuan sapa sağlam 3gs bile var hala kullanılan. Güncelleme desteği kesiliyor sadece tek kötü yanı
32 gorur isimi diye 32 soledim video fotograf seven biri degilim beni stabilitesi hizi yetiyor

Berkay1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar ben Turkcell iletişim mağazasından alıcam ben cuma gunu çıkıcakmış ta acaba mağazaya önceden söyleyip ayırtma durumu varmı yarın soylesem ayırırlarmı?

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Gidip direk on siparisle satin al ayirsinlar cuma gunu gidip direk teslim al

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Kimde saat beklemiyor mu? Telefon sıktı artık [emoji23] Online alıcam Apple Store'danz

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Artık bekle bekle kolum boş kaldı. Sadece kayışı takıp gezmeye başlıycam.

Berkay1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Kredi kartımdan tek çekim ile alsam daha sonra bankamdan taksitlendirebilirmiyim bilgisi olan varmı?

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Arkadaslar ben Turkcell iletişim mağazasından alıcam ben cuma gunu çıkıcakmış ta acaba mağazaya önceden söyleyip ayırtma durumu varmı yarın soylesem ayırırlarmı?
Ayiririz derler, gidersiniz stok az geldi, hepsini sattim der.

Note 4 alirken dedim ki bakin icinde turkcell arayuz yok degil mi? Yok efendim, bunlar direk samsung trnin ithal ettigi cihazlar biz karismiyoruz. Eve gittim( neden orada acmadiysam ) bir baktim turkcell arayuz. Ertesi gun goturdum, iade alamayiz dediler saka gibi... Allahtan turkcell arayuz cope cevirmiyor cihazlari da kullandim oyle.

Telefoncu bunlar, Allah dediginden baskasina inanmayin.

Ha turkcell flagshipleri ayri tutarim, onlari direk turkcellin kendi yonetiyor, adamlar ne diyorsa dogrudur ve hizmetleri de iyi

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
vZGMOO.jpg

@FOM
@FoLLow

Şirvan AVCI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
6s plus + yı taşırken sıkıntı oluyormuydu merdiven çıkarken falan ?
Kesinlikle telefon ya elimdeydi ya arka cepteydi ama tekrar söylüyorum 6,6s,7 alacağınıza kesinlikle plus modellerini tercih edin arkadaşlar. İlk defa işyerime şarj aletiyle gelme zorunluluğu hissettim pilim % 100 olmasına rağmen.