32 bence yeterli olur durumun varsa ayri zaten appstor sarki ve resim harici kurulum yapamicagin icin
Neden yapamıyor ?
32 bence yeterli olur durumun varsa ayri zaten appstor sarki ve resim harici kurulum yapamicagin icin
Harici napabilicek iphonede apk indirmek yok telefon benim uygulamalarini kullanicaksin diyo 6 kullaniyodum 16 si yetmiyodu 32 yeterli geldi bana ben 32 siparis ettimNeden yapamıyor ?
Ek ucret odemeden ne var iphonede 4s 5s 6 kullandik ek ucretsiz daha okadar cok sey goremedim benAçıkçası yapılabilecek çok şey var iPhone da ancak dahili hafıza ufak olduğunda istenilen şeyler yapılamıyor. Sürekli ister istemez frenlemek zorunda kalıyoruz. Bakalım önce canlı görüp alıcaz.
Ara ara indirim oluyor belli süre geçtikten sonra ücretsiz olan uygulamalarda gördüm. Uzun süre kullanmak içinde 128 mantıklı. Eski telefonumlarımı asla satmadım aile büyükleri kullanıyor. Şuan sapa sağlam 3gs bile var hala kullanılan. Güncelleme desteği kesiliyor sadece tek kötü yanıEk ucret odemeden ne var iphonede 4s 5s 6 kullandik ek ucretsiz daha okadar cok sey goremedim ben
32 gorur isimi diye 32 soledim video fotograf seven biri degilim beni stabilitesi hizi yetiyorAra ara indirim oluyor belli süre geçtikten sonra ücretsiz olan uygulamalarda gördüm. Uzun süre kullanmak içinde 128 mantıklı. Eski telefonumlarımı asla satmadım aile büyükleri kullanıyor. Şuan sapa sağlam 3gs bile var hala kullanılan. Güncelleme desteği kesiliyor sadece tek kötü yanı
Harici napabilicek iphonede apk indirmek yok telefon benim uygulamalarini kullanicaksin diyo 6 kullaniyodum 16 si yetmiyodu 32 yeterli geldi bana ben 32 siparis ettim
Jaillendiginde telefonun ırzına geciyorum gerek yok 5s de yapmistimJailbreak yap bak nasıl yükleniyor![]()
Yanı oyle birşey yapabılıyomuyum bayidenGidip direk on siparisle satin al ayirsinlar cuma gunu gidip direk teslim al
ön kayıt başladı mı cuma günü başlancak dendi sitedeki yazı için
Hangi operatörKargo beklemeye gerek yok direk operatore soledim ben burdan alicam diye 14 ekim sabah 9 da alicam![]()
Ben lansmandan bir gün sonra isim numara ve model söyledim o zaman söylememe rağmen ilk sayfanın sonundaydımArkadaslar ben Turkcell iletişim mağazasından alıcam ben cuma gunu çıkıcakmış ta acaba mağazaya önceden söyleyip ayırtma durumu varmı yarın soylesem ayırırlarmı?
Saati seneye alacağım benKimde saat beklemiyor mu? Telefon sıktı artık [emoji23] Online alıcam Apple Store'danz
Ne gerek var alma sürekli şarj et durArtık bekle bekle kolum boş kaldı. Sadece kayışı takıp gezmeye başlıycam.
ek ücret ödemiyorum çünki anlaşmalı aldığım İphone 6s Plus 64gb geri verip direk 7 plus 32gb alıcam sadece taksit uzayacak ondan soruyorum gerek var mı yoksa bekliyim mi ?Ek ücret ödemeden nasıl olacak ?
8 i bekle bence
O zaman 7 plus 128 gb almanı tavsiye ederimek ücret ödemiyorum çünki anlaşmalı aldığım İphone 6s Plus 64gb geri verip direk 7 plus 32gb alıcam sadece taksit uzayacak ondan soruyorum gerek var mı yoksa bekliyim mi ?
Az kaldı azzzzzŞafak 2! Haydi bekleye bekleye bir hal oldum yaw![]()
Onu bankanız ile görüşmeniz gerekiyorKredi kartımdan tek çekim ile alsam daha sonra bankamdan taksitlendirebilirmiyim bilgisi olan varmı?
Ayiririz derler, gidersiniz stok az geldi, hepsini sattim der.Arkadaslar ben Turkcell iletişim mağazasından alıcam ben cuma gunu çıkıcakmış ta acaba mağazaya önceden söyleyip ayırtma durumu varmı yarın soylesem ayırırlarmı?
14' de böyle olacak herkes birde erken alıp hava atanlar olacak
Kesinlikle telefon ya elimdeydi ya arka cepteydi ama tekrar söylüyorum 6,6s,7 alacağınıza kesinlikle plus modellerini tercih edin arkadaşlar. İlk defa işyerime şarj aletiyle gelme zorunluluğu hissettim pilim % 100 olmasına rağmen.6s plus + yı taşırken sıkıntı oluyormuydu merdiven çıkarken falan ?