- Reaksiyon puanı
- 747
Cam jelatin ile telefonu yıkasam sıkıntı olurmu
Cam jelatin ile telefonu yıkasam sıkıntı olurmu
Tabikide siyahSiyah mı silver mi arkadaşlar
İphone 7 alan arkadaşlar gangstar vegas yükler misiniz bende yüklü ara ara fps düşüyo ufktan kasma oluyo bi yükleyip denemenizi öneririm
SevinirimDeniyorum![]()
Arkadaşlar maalesef işler pek istediğim gibi yürümedianlaşılan 6S 32 alacağım o kadar şafak saydık yav
![]()
![]()
Mat siyah rengi çok asil ve göze hoş geliyor. Çizilmelere karşı dayanıklı ama düsürürsen anahtarla çizersen çizilir ama elinde olduğu sürece çizilmez jetblack es as çok çizilecek ürün ve en güzel ren mat siyahMat siyah silver a göre daha kolay çizilir Vs tarzında yorumlar yapılıyor çok kararsızım gerçi mat siyah bulamıyorum ama yardımcı olursanız sevinirim
Evet kardeşim daha hızlı şarj oluyorMac kullanan var mı ?
İphone macbookda daha mı hızlı sarj oluyor bana mı öyle geliyor.
Bak ben aldım bugün geri sattım.Mat siyah rengi çok asil ve göze hoş geliyor. Çizilmelere karşı dayanıklı ama düsürürsen anahtarla çizersen çizilir ama elinde olduğu sürece çizilmez jetblack es as çok çizilecek ürün ve en güzel ren mat siyah
Kaça sattınJetblack almayın aldırmayın arkadaşlar. Sattım mat black alacağım bulunca
o yürek vardıda işte sinir etti beni yağlı gibi oluyor hertarafı çok salak bi telefon olmuşJetblack almak yürek ister.
KAMU SPOTU
"JETBLACK PİŞMANLIKTIR "
İnternet sitesine bak bulunan magzalara bak git alMat siyah bulamıyorum çok mu bekledim mağazalara soruyorum belli değil diyorlar
4700Kaça sattın
Çok kardeşim hemde ne çok bekledim sordum heryereMat siyah bulamıyorum çok mu bekledim mağazalara soruyorum belli değil diyorlar
Mat siyah kaç gb alcaksım plus demi
Aynen 128 alacağım hız sorunu var mı yok mu onu sorucaktım sizlere . plus alacağımMat siyah kaç gb alcaksım plus demi
1hafta önce Şişli astoria da mat siyah gördüm bugün gittim baktım hayla duruyor Satmıyor demekkiÇok kardeşim hemde ne çok bekledim sordum heryere
Arada belirgin fark ypk video atarken 30 saniyelik gecikme oluyor. Oyun oynarken film izlerken hiçbir fark yok 32 gb yeter dersen 32 al pişman olmassın 128 gb 32 günlük kullanımda hiç farkını anlayamasınAynen 128 alacağım hız sorunu var mı yok mu onu sorucaktım sizlere . plus alacağım