- Reaksiyon puanı
- 747
SilmicemTelefonun fotosuysa akşam eve gittimi çekip atıcam
SilmicemTelefonun fotosuysa akşam eve gittimi çekip atıcam
bu da güzel bir fikir, şarjı %100 olan bir note7 alıp dükkana atıp kaçacağım
valla furkan cuma günü gelecek dediler bekliyorum. her yerde 32 GB var.
bir türkcell bayisini aradım onda da rose gold 32 gb plus var
hakkı alkan @Troy
iyi güzelde ben 128 gb plus arıyorum nakit teklif etsem de yok diyorlar vatan teknosa türkcell türk telekom
burada yok işte128 Plus mat aldım ön siparişde vermedim.
Jetblack alacaksan spigen kılıf al saglamındanben jetblack kullanıyorum kardeşime alacağız değişikli kullanırız diyor. Net bi şekilde foto atman mümkün mü. Netteki fotolar sürekli temizlenmiş silinmiş halde oluyor
burada yok işte![]()
Hayirli olsun128 Plus mat aldım ön siparişde vermedim.
Jetblack nasıl çizik oluyormuben jetblack kullanıyorum kardeşime alacağız değişikli kullanırız diyor. Net bi şekilde foto atman mümkün mü. Netteki fotolar sürekli temizlenmiş silinmiş halde oluyor
biraz daha ışığı yansıtarak çekseydiniz daha net anlaşılırdı gerçi çizik yok diyosun o yüzden üstlemeye gerek yoksilmedim iphone 7 plusi çizik yok 1 hafta kullandım daha
silmedim iphone 7 plusi çizik yok 1 hafta kullandım daha
Abi iPad mini 3 le çektim bu kaliteyi bulana kadar canımcıktı lambanın aştında çektim çizik yokbiraz daha ışığı yansıtarak çekseydiniz daha net anlaşılırdı gerçi çizik yok diyosun o yüzden üstlemeye gerek yok
32 gbKaç Gb?
Ekran kapalı oldummu şarjlar girmez aktif olunca plus farkını anlarsın 7 naptın sattınmıİphone 7 kullanıyordum daha 2 gün evveline kadar ( toplam 6 gün) .
Şimdi ise 7 plus a geçtim 2.gündeyim
İki telefonda da ios 10.0.3 vardı ve test ettim. Söylenildiği gibi plusın ömrü şaha kalkıp daha fazla gitmiyor.
Gözlemlerim sonucu 7 ile 7 plus aynı gidiyor bataryada
iPad adapteöü daha hızlı şarj edrKutunun içinden çıkanmı daha hızlı şarz ediyor yoksa iPad adaptörümü ?????
Performansla sikinti yok ne ağırlaşma nede takılma gördüm o performans farklı nerde çıkar. Biliyomusun pc video atarken oyun oynarken acarken yada indirirken farkı göremesin telefona PC'den video atacansın mesela 2dk atması lazımken 3dk atar tek fark buPeki haberlerdeki gibi düşük performans olayı var mı? Bu mevzu beni 32 Gb Plusdan 7 128'e götürüp getiriyor.
Plus almak daha mantıklı 32 gb diye ön yargıyla bakma günlük hayatta hisedemesin o farkıPeki haberlerdeki gibi düşük performans olayı var mı? Bu mevzu beni 32 Gb Plusdan 7 128'e götürüp getiriyor.
şimdi test yapcam
Plus almak daha mantıklı 32 gb diye ön yargıyla bakma günlük hayatta hisedemesin o farkı
Arka muazzam hele 2x optik zum iyi detaylar kaybolmadan cekiyor ön 6s aynı gibi geldi ama srka kamera süperKamerası nasıl? Depolamada sorun oluyor mu kamera?
silmedim iphone 7 plusi çizik yok 1 hafta kullandım daha
Performansla sikinti yok ne ağırlaşma nede takılma gördüm o performans farklı nerde çıkar. Biliyomusun pc video atarken oyun oynarken acarken yada indirirken farkı göremesin telefona PC'den video atacansın mesela 2dk atması lazımken 3dk atar tek fark bu
El terlediği zaman çıkıyor ama genelde göze hiç batmıyorçizik yok ama parmak izini belli ediyomuş aslında