iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Tam KorumaGüzel ticaret cidden %25 indirimde gayet iyi
Seffasini alman iyi olmazmi kendi rengi direk ortaya cikariPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Tam Koruma
Bu şeffaf tarZında mı furkan ?
Bir cristal var birde space renkleri farklı mı ben gold renk alacağım biliyorsun hangisini alayın
Bende şeffafını alacağım zaten de ürün şeffafta iki seçenek var space birde kiristal hangisi acabaSeffasini alman iyi olmazmi kendi rengi direk ortaya cikar
Anladım eve gidince sipariş geçeyimSpace biraz daha koyu jet black ve black modelleri icin olabilir
Telefonun siyah ise ikisi de gider güzel bence beyazda renk kapanması olmaz spacede deBende şeffafmi alsam yoksa o attigimimi 7 siyah rengini aldim
Bilmiyorum denemek lazım2 tane etsem kod 2 sinede yapiyormu indirim
İki ürün sepete ekledim sonra kodu yazdım evet indirim oluyor yinede2 tane etsem kod 2 sinede yapiyormu indirim
Hayirli olsun nerden aldinİphone 7 128 Siyah ile aranıza katıldım Denizlide ilk iphone 7 bendeymiş [emoji38][emoji38]
Ben daha şafak sayayım.Hayirli olsun nerden aldin
iPhone 7 Plus Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Tam Koruma
Bu şeffaf tarZında mı furkan ?
Bir cristal var birde space renkleri farklı mı ben gold renk alacağım biliyorsun hangisini alayın
Aynen öyle alsammı acaba
Sadece dhde degil her yerde. Adam zorlu veya akasaydan ikinisnden birden ayirtiyor cihazini, o gun isine hangisi kolayina geliyorsa o avmden aliyor. Ama arkasindakileri dusunmuyor.Dh'de dolu onlardan.
Hicam tough dan baskasina bakmayin spigende . Digerleri gercekten tirt, hele silikon olanlari cok cabuk sarariyor.Aynen öyle alsammı acaba
Sabret kardeşim sabrın sonu selametBen daha şafak sayayım.şafak 4
![]()
![]()
Telefonu kabalastiriyo 6 alir kullanirim onu takicagima telefona 2 cerceve ekliyo resmen kilifHicam tough dan baskasina bakmayin spigende . Digerleri gercekten tirt, hele silikon olanlari cok cabuk sarariyor.
Tough serisi dusme carpmaya karsi da dayanikli hem...
Sony SBH80 Stereo Bluetooth Kulaklık (Çift Telefon Desteği)Arkadaslar guzel kablasuz kulaklık lazım simdi nerden bulabilirim guzel tasarimi olan siyah veya laciver tercihim bilen varmı
Valla bu konuda(kalinlastirmadan askeri standartlarda koruyan) uag. Ama onun hem satisi baslamadi hem de 130 lira bir kilif icin cok para.Telefonu kabalastiriyo 6 alir kullanirim onu takicagima telefona 2 cerceve ekliyo resmen kilif
200e kadar olursa iyi olur telefon kilif kasko felan derken butceyide zorlamiyalimSony SBH80 Stereo Bluetooth Kulaklık (Çift Telefon Desteği)
Sony SBH80 Stereo Bluetooth Kulaklık (Çift Telefon Desteği) Fiyatı
Bu cok begeniliyor. Olmadi sennheiser, hatta beatse kadar yolu var. Butceyi belirtirseniz daha degisik modeller de önerilebilir
telefonu satın alamıyorum kiAlacaksan almanı tavsiye ederim piyasada çok pahalı böyle %25 indirimli hemde