- Reaksiyon puanı
- 747
Hayırlı olsunEyvallah darısı sizin başınıza farkini verip 128 aldim
Hayırlı olsunEyvallah darısı sizin başınıza farkini verip 128 aldim
Eyvallah saolHayırlı olsun
gözün mü kaldı senin alamadım bugünSabrın sonu selamettir bekliyorum artık![]()
hayırlı olsun darısı bizeEyvallah saol
Aynen ole bizim burda stooklar var niye cogu yerde yok acabahayırlı olsun darısı bize![]()
Ülkenin yarısı ilk çıktığı gün sahibi oldu ben boş boş oturuyorum normaldirgözün mü kaldı senin alamadım bugün![]()
Genpa alacaksan telefon alma daha iyi o kadar kötü. Verirsin servise gelmez bidaha telefon...Genpa garantili apple türkiye garantili ile aynı şey mi bilginiz var mı net olarak
Benim cihZda gözünün kaldığını kabul ediyorsun yani sayende bende alamadımÜlkenin yarısı ilk çıktığı gün sahibi oldu ben boş boş oturuyorum normaldir![]()
Benden olduğunu sanmam okadar da değildir.Benim cihZda gözünün kaldığını kabul ediyorsun yani sayende bende alamadım![]()
hayır, bakmıyorApple Genpa garntili telefonlara da bakıyor mu?
Daha kullanmak nasip olmadi icloud u bekliyorumTelefon 10 numara özellikle fotoğraf çekimi 10x zoom yapmadıkça efsane diyebilirim. Pil ömrünüde yavaş yavaş görücez. 5s ten sonra baya hayvani geldi plus ama zamanla alışıcaz artıkcihazlarınız gelsinde sapa sağlam hepimiz güzel günlerde sorunsuz şekilde kullanalım
![]()
o hizmeti türk telekom sunuyor ama diğer türlü jailbreak ile yapılıyor ama tavsiye etmemArkadaslar su operator yazisini degistirmeyi bilen varmi simge sayi isim felan yazanlar var
Telefon 10 numara özellikle fotoğraf çekimi 10x zoom yapmadıkça efsane diyebilirim. Pil ömrünüde yavaş yavaş görücez. 5s ten sonra baya hayvani geldi plus ama zamanla alışıcaz artıkcihazlarınız gelsinde sapa sağlam hepimiz güzel günlerde sorunsuz şekilde kullanalım
![]()
Turktelekomluyumo hizmeti türk telekom sunuyor ama diğer türlü jailbreak ile yapılıyor ama tavsiye etmem
Telefonu 12 ye doğru aldım. İos 10 vardı 10.0.2 güncellemesini yaptım 1 saat önce. Kameraya söz söylenmez fotoğraf kalitesi 7 için bir şey diyemem ancak plusta mükemmel en ince detaya kadar görebiliyorsunuz. Video da çekmedim gün içinde onuda test etmeyi düşünüyorum. Çok fotoğraf ve video çeken biriyseniz 128 almalısınız. Belli özellikleri kullandığım için 32 aldım yeterli gözüküyorDeneyim edindigin bilgileri paylaşırsan çok iyi olur Bir de rica edersem paylaşırken adımı yoruma eklersen bildirim gelsin özellikle de kamera hakkında bilgi verirsen süper olur ve ilk açılışta ios kaç vardı