iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
7 nin kamerasina cok iyi sivilcedeki detaylari bile aliyo tabi bu ne kadar iyi bilinmez :D ben videoda cekttim gayet iyi hicbir sorun yok ana tusu iceri basma hissi veriyo ama icine girmiyo sesinide cok begendim tok ve gur ses veriyo kulakliklada gayet iyi black rengi cok guzel duruyo alicaklara soylim sorusu olan olursa 7 hakkinda alicaklara cevaplarim

Biz dokunamadık eller fotoğraf çekiyor...

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Siyah modelini bugün bulsam alıcam arkadaşlar

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
İphone 7 128 gb turkcellden nakit alabilirmiyim yanılmıyosam apple store ile aralarında 100 tl fiyatı farkı var % 4 indirimle beraber havale işine girmek istemiyom sizce napmalıyım ?

@FOM @Apocalypse_ @mrjokes

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
İphone 7 128 gb turkcellden nakit alabilirmiyim yanılmıyosam apple store ile aralarında 100 tl fiyatı farkı var % 4 indirimle beraber havale işine girmek istemiyom sizce napmalıyım ?

@FOM @Apocalypse_ @mrjokes

Turkcellden alabilirsin havaleyi beklemek istemiyorsan. Ben olsam beklerdim apple storedan alırdım bi sıkıntı çıksa 15 gün koşulsuz şartsız iade hakkı var.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Turkcellden alabilirsin havaleyi beklemek istemiyorsan. Ben olsam beklerdim apple storedan alırdım bi sıkıntı çıksa 15 gün koşulsuz şartsız iade hakkı var.

Turktelekomda veya turkcellde yokmu

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180

Ben dün havale yaptım hala onaylanmadı onaylanana kadar stok kalmayacak.

bulaşmayın apple storeya

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
O zaman operatörden alsam sıkıntı yaşarmıyım ? apple onlinedan vazgeçtim çünkü bu durumda Vatan veya teknosaya uğrucam

Aslında sıkıntı yaşamazsınız çoğu zaman yaşanmıypr ben fazla takıntılıyım ondan :)

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
7 plus mat siyah yada simsiyah modellerini alan arkadaşlardan ricam görüntü anlamında elde tutuş da ilk izlenimlerinizi paylaşır mısınız ?

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
026aab9233fc47c896f8f35419211e3d.png

Bittik biz beyler
İlk parti cok sattik, kuyruk olustu falan demek icin sinirli sayida getirildi. Operatolerden ve teknomarketlerden aylarca talep topladi, ona gore stoklari belirledi. Bikac gune telefon elinizde olur, meraklanmayin. Bu hep böyle oluyor

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
İlk parti cok sattik, kuyruk olustu falan demek icin sinirli sayida getirildi. Operatolerden ve teknomarketlerden aylarca talep topladi, ona gore stoklari belirledi. Bikac gune telefon elinizde olur, meraklanmayin. Bu hep böyle oluyor

Canlı destekdeki elaman havale ile alınca size ayrılıyor demişti dün havale ile aldım şimdi stok yoksa diğer partiden gönderilir dedi :(

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Yoo ben şimdi sordum ayrılıyor dendi ?

Havalede durum değişiyor. Talep çok yoğun olduğu için mümkün olduğu kadar ödemenizi hızlı gerçekleştirmenizi tavsiye ederim. Ödeme onayınız alındıktan sonra siparişiniz işleme alınacaktır ki ödemenin onaylanması 5 iş günü alabiliyor. Stok kalmazsa bir sonraki teminattakilerden gönderilecektir.

Bana bunu yazdı

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
7 plus mat siyah yada simsiyah modellerini alan arkadaşlardan ricam görüntü anlamında elde tutuş da ilk izlenimlerinizi paylaşır mısınız ?
Ben aldim mat siyah plus renk suana kadar iPhone'a en cok yakışan renk tutuş hissi süper

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Canlı destekdeki elaman havale ile alınca size ayrılıyor demişti dün havale ile aldım şimdi stok yoksa diğer partiden gönderilir dedi :(
Odemenin onaylanma aninda siparis geciliyor. Zaten ana deposu istanbulda. Orada Allah bilir binlerce iphone vardir. Sadece geciktiriyorlar iste. Haber olalim vs vs o yuzden onaylandiktan sonra en gec 1 haftada cihaz elinizde olur.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
7 Plus 32 mi 7 128 mi son sorum

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Bildirim gelmiş e postama fiyatlara bakıyım dedim. İP7 3250 İP7+ 3800 TL. Dalga geçiyor herhalde Apple. Ben telefona böyle paralar vereceksem her konuda en iyi olmalı. Alacak arkadaşlara kolay gelsin.

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Plus 32 @MrSmoke sorulur mu bilgin olsun 128 türk telekom da 4050 havale fiyatı 4031 lira apple store da acelem vardı inceleyemedim ben kirsal bir şehirde yasiyorum buna rağmen türk telekom plus siyah ve 7 simsiyah incelemek için getirtmişler bugün 2 Tane 7 gelmiş satin alınmış diğer teknosa turkcelll de de 7 vardı satılmamıştı

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Ben turk telekom ile konuştum iphone 7 plus 128 simsiyah (olmazsa siyah) istiyorum stokta suan yokmus pazartesi gelecek siparise açılacak apple storeden pazartesi sabah erkenden havaleye bakacam 1 ile 3 gün yazarsa hemen gidip yatırıp alacam yok hala 3 4 hafta derse de turk telekom bayisini arayıp sipariş verin diyecem.

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar simdeki kişileri aktar diyorum ancak aktarmıyor sorun ne olabilir ?

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Gear s 2 var iPhone ile çalışıyor dediler ama ben çalıştıramadım bluetooth bulmuyor anlamadım bi

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Mediamarkt'ta inceleme fırsatı buldum 7 simsiyah ve silver getirtmişler, home tuşu baya farklı olmuş,şimdiye kadar resmen kırarcasına basıyormuşuz:D simsiyah resmen parmak izi bombardinina tutuluyor çok fazla parmak izi kaliyor:p çokta kolay çizilmiyor bizzat denedim (tırnak vs, aman duymasınlar:rolleyes::D) o kadar kolay çizilmiyor içiniz rahat olsun kapsız da kullanilabilecek gibi ama yinede riske girmeyin tabi siz bilirsiniz.Kamera biraz daha iyi olmuş, tabi plusı görmek lazım.7 almicam zaten. Herkes mat bekliyor mediamarkt ta , bizim denizliye çarşamba geliyormuş, beklicez bakalim;) ve telefon uçuyor resmen tabi 5 kullaninca öyle geliyor:D

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Havalenin yarın onaylanma şansı var mı

hesaba bugün geçti