- Reaksiyon puanı
- 1,279
Ben patlayan telefon için yapmıştım capsı14' de böyle olacak herkes birde erken alıp hava atanlar olacak![]()

Ben patlayan telefon için yapmıştım capsı14' de böyle olacak herkes birde erken alıp hava atanlar olacak![]()
Ben patlayan telefon için yapmıştım capsı![]()
Ilk resimi ben aticam terslik olmazsa14' de böyle olacak herkes birde erken alıp hava atanlar olacak![]()
Ilk resimi ben aticam terslik olmazsa![]()
![]()
Kötü birşey mi dedim ya...
Parayi alirken guzel amaherşeyi biliyolarda işte paylaşmaları yasak
Video atacağım benIlk resimi ben aticam terslik olmazsa![]()
Üretimi durduruldu yazık samsungcularaŞimdi uyandım mevzuyasabah erken saatlerde pek anlayamamışım
![]()
Yaw bu iphone 7 alanlar var onlar nasıl alıyor
Her yerde var yalnız mağazadan satışı olmayacak ilk gelenler ön siparişte alanlara yollanıcakmış çalışan öyle dedi bugün sordum. Hatta gümrükte sorun olabilirmiş 1 hafta da sarkabilirArkadaşlar vatanın sayfasında iPhone 7 on sipariş de yazıyor ama bulunduğu mazalara bakınca her yerde var gibi gözüküyor.
Üretimi durduruldu yazık samsungculara![]()
Al benden de o kadar kardeş be.Paramızla rezil oluyoruz arkadaş elin oğlu alıp telefonu eskitti bile![]()
Eğer telefon cuma günü heryerde olursa stok sıkıntısı yaşanacaktır. Fakat 1 hafta gecikirse stok sıkıntısı gibi bir durumun olmayacağını düşünüyorum.Arkadaslar turkcell timden cuma gunu alicak varmi stoklarda durum ne acaba cogu yerde gordugum kadariyla plus 128gb modellerinde baya sikinti varmis bulabilirmiyiz acaba
Çözünürlük daha düşük birde. 7 plus full HDBen 7 aldim 7 plus degil plus buyuk geliyo surekli esortman giydigim icin dusurutoeum felan cift kamera daha fazla pil 1gb ram haricinde bir kaybim olmucak dimi